Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 276
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
Доколкото знам, сгъстяването на кръвта е вечер и тогава се слагат кръворазреждащи. Ако са два пъти на ден, сутрин и вечер през около 12 часа. Фраксипарин ми е слаган вечер. Пълнолуние Hug срещата беше изключително приятна! ❤️

# 646
Кадерай, какво възпаление?
преди да забременея точно имах възпаление и казах че мисля че не съм се оправила защото имам силно парене при уриниране и ми предписа билки + червена боровинка нз как се казва билката не мога да разчета рецептата като закупя мога да споделя ако някой има нужда..

# 647
stonefaced, звучи ми добре засега, стискам ти палци! Всички фоликули да си имат хубави и здрави яйцеклетки! Пиши отново, когато имаш новини.
Мери, тихичко честито! Сигурна съм, че ще споделиш хубаво ЧХГ скоро.

Мацето, добър резултат, браво! Действайте смело напред. Дано скоро се получи.

Дами, вече втора година съм в тази тема, макар да не съм много активна. Изненадвам се колко начетени, добри и силни хора има. Хайде да се изнасяме вече в отчетните теми, стига сме учили и преминавали през изпитания. Вярвам, че скоро ще завалят плюсове.

# 648
Пак ти благодаря Danita, много полезно инфо. Само по 1 път на ден. И за мен срещата беше много приятна. Не знам дали ще мога да ти се от благодаря за добротата. Hug

Маце Браво на теб за страхотният резултат.

stonefaced Късмет Hug

# 649
Как е според вас?

ПРМ - 18.03
Утре ще пускам пак, но ще е сутринта и ще са по-малко от 48 часа.

# 650
  • София
Мериии, висок резултат. Какви са референтните на прогестерона?

# 651
За 1ви триместър е 11.0 - 44.3. По-към долната граница е.

# 652
  • София
Чуй се с док, за прогестерон допълнителен, Утрогестан или Циклогест, знам че искаш първо да видиш дали е вътрематочна,но трябва да се почне. Пусни ТСХ+ФТ4 също, да видиш как се движи. Силно стискам палци

# 653
meri.d.3, страхотно Великденско яйчице си имаш! Пожелавам ти успех!

Скрит текст:
Аз май напоследък само да мрънкам се включвам... Ми то друго като няма при мен... На предния цикъл установих, че нямаше О, закъсня ми с два дни, този месец пък не засичах, но точно около възможната дата имах гости и мисията беше малко трудна за изпълнение, но се отчетохме де (няма да казвам какви еквилибристики бяха), само че сега ми подрани с два дни. Т.е. явно не сме уцелили датата на О. А и ме притеснява това скъсяване на цикъла. Днес ми е 24ти ден, тоест Ц е на 23 дни Disappointed
Вече сериозно започвам да се отчайвам, че дори и инвитро няма да стане. Отгоре на всичкото ММ е с лоша СГ и установихме ИР и при него, а някак неглижира това. Опитвам се да го сложа на режим, ама е голяма борба. "Еее, какво толкова, само две филийки съм изял" (купувям хляб заради сина ми) и после захарта 8,9. Ограничил бил всичко и в същото време се прибира носейки бутилка сок, дори не натурален, ами от ония оцветените и овкусените. Ма бил с подсладител не със захар. Ей тези моменти ми идват в повече.

# 654
Yvka, ММ е с бирата така... Е кво толкова 1 бира само, а и вода много не пие през деня...

# 655
Мери, честито, момиче! Всичко ще е наред, както да тр посъветвали момичетата, пусни ЩЗ хормони и си посети ендокринолог независимо от положителния тест. Хубаво е да се следят тези работи.
Yvka, то аз, дето съм с ИР, още не съм предприела нищо, тоест не, грешно се изразявам, предприела съм, ама ми е слаба самодисциплината основно заради тодлъра вкъщи 😀 Но ори мен КЗ е окей, а инсулинът скача в небесата. Трябва да се хвана и да ида на ендо, обаче го отлагам основно поради липса на време. До сега все Начев ме е следял, но не се разбирам с тоя човек и искам да го сменя с Катя Тодорова. След две седмици обаче се връщам на работа след майчинство и се надявам вече да вляза в релси с храненето и с посещенията по лекари. Ще трябва и да си намеря читаво АГ, с което да пуснем хормони и да видим защо ЛФ е 10 дни и дали аа достатъчни. На тоя етап все още не знам дали да е репродуктивен, или обикновено АГ, но и с БТ, и с ленти О я засичам на 16-ти ден и след 10-11 дни ми идва.
При мен нищо ново, дойде ми на 2-ри април, отчетохме се тези дни и почва лудото чакане.

# 656
Misery, то при ИР точно КЗ трябва да се следи, да се държи ниска, за да не скача инсулина. Затова се ограничават захар и въглехидрати. Като се контролира захарта, инсулина не се вдига толкова. При мен не са шокиращи стойностите, но при ММ е доста...
Скрит текст:

# 657
Аз си имам метаболитен синдром, но КЗ стои стабилно под 5 и при трите стойности, че и по принцип 🙂 За сметка на това инсулинът на гладно е 13, а при обременявамето скочи в небесата и не падна. В моя случай конкретно става въпрос за хиперинсулинемия, но тя сама по себе си също означава метаболитен синдром и ИР.

# 658
  • Ст Загора
И моя неглижира. СГ лоша, щял да пусне втора след Великден. Ако била ок защо да ходел на док. Тя била лоша от това, че постел и се миел с гореща вода 😒. Професор! Викам може да имаш инфекция, нямал бил признаци...
Викам за диабет пусни, а то се усещало ако имаш!

# 659
Е как може толкова несериозно да се отнася ако и той иска дете 🙄

Общи условия

Активация на акаунт