Да вдигнем чаши за последно, че после няма да е редно ! ~бебеправене 404~

• 34 275
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
  • Ст Загора
Той дали иска, уж. То аз имам и аборти 😭Никак не е просто. За диабет четох тук той е доста кг. Криво - ляво го накарах за СГ. Уж щяхме фертилити тест за двамата да правим. Ама поне за мен. Той нали няма 😡

# 661
Освен партньор,в лицето на  човека , който сме си избрали трябва да има приятел , съпруг, взаимно разбирателство.В добро всеки може,но трябва да се понася и злото и двойката да върви напред,независимо колко камъчета има по пътя.
Трябва да бъдем обичани,дори когато най-малко сме за обичане,респективно и ние да обичаме обратно.

Насито,според мен разговаряйте сериозно с ТМ.

# 662
  • София
Много време се сърдех на ММ, че не прави изследвания, докато не седнахме да поговорим. Той сподели, че и без изследвания е сигурен, че в него е проблемът и затова предпочита да започне да приема добавки. Е да, ама след този разговор се беше размислил и беше пуснал СГ, която се оказа супер. Тогава доктора му беше казал, че въпреки това е хубаво да приема С-мен. След неговият резултат аз се сдухах - бях сигурна вече, че проблемът е в мен. След всички изследвания се оказа, че проблем няма - или поне в хормони, тръби, О. Наскоро го питах дали би си направил отново СГ, той категорично каза не. Явно беше усетил, че ми стана неприятно от този отказ и сподели, че според него ходенето по изследвания и вглеждането във всеки детайл ме изнервя и смята, че ми влияе негативно. И всъщност май е прав. Сега си пием добавките, правя тестове за О и сме си дали още малко време.

# 663
  • Ст Загора
Ще пробвам да говорим.
Ами то си минава времето, при нас са 6г, сега ако имах едно дете щеше да е по - друго...

# 664
Имат някаква несигурност мъжете. И моя не иска и да чуе за СГ - срам го било, страх го било, а и нали проблема бил при мен, няма нужда и той да пуска изследвания, а иска дете...Не го разбирам, говорили сме, но за момента няма успех. На мен ми е 4ти ден от Ц и днес пусках хормони и правих ОГТТ - хормоните са в граници ще видим АГ какво ще каже, само тестостерона е висок, КЗ е в норми, но инсулина е до небето, очаквах да е висок, но не и толкова, та това ме притесни доста. Пусках и вродена тромбофилия, но ще са готови резултатите другата седмица. Чакам АГ да ми даде час и да действаме и дато скоро да имаме повод за радост.

Честито Мери, успех и на Коледа да сте си у дома с едно малко човече повече.

# 665
  • Ст Загора
Моят пусна СГ като я занесе от нас.

Ох Мери, честито аз се хванах с моята история и забравих да чиститя!

# 666
Аз не съм подхождала мило и с разговор. Директно му се каза в лицето, че или тръгва по изследвания наравно с мен или казва чао на идеята за дете. Хич не съм го “пазила”.

# 667
Мери, честито 🍀 нека е лека и безпроблемна 💚 
Колкото и грубо да звучи, айде стига с тая несигурност и страх ги било .. Нали са мъже и те са силния пол... Не искали да правят изследвания, нежно да им говорим, да ги щадим ... И аз като Литълчето, директно заявих на ММ. Малката Лисичка е права. Не за първи път се коментира това. Бебеправенето е от двама души. Ако и двамата го искат достатъчно силно и вървят рамо до рамо, то рано или късно нещата се случват.

# 668
Аз не съм подхождала мило и с разговор. Директно му се каза в лицето, че или тръгва по изследвания наравно с мен или казва чао на идеята за дете. Хич не съм го “пазила”.

Правилно. Ако жените, които се подлагат на хормонални терапии, цветни снимки и многократни опити за инвитро бяха такива мрънкала много семейства щяха да са останали без деца. А от него се иска да свърши в чашка. Много ме ядосват такива приказки от мъже.

# 669
Мери, честито!!! Много се радвам за теб, желая ти безпроблемна бременност и скоро да ни ръсиш с прашец 😘😘😘💖💖💖🤰

Момичета, истината е, че мъжете в по-голямата си част са страхливци и им е много слаба психиката. Моя се сдуха от един коментар, че е малко материала от моя страна като ми даде чашката. После при резултата, който е зле - 3% морфология и слаба подвижност ми вдигна скандал, каза да търся проблема в себе си и че на него нищо му нямало. Аз съм все още много наранена от този скандал и не смея да подема разговор, а вече имам повече инфо. Той има 2 деца от предишна връзка и сякаш приоритета за общо дете не му е много на дневен ред, макар и да твърди друго. Решила съм да изчакам до 6ти май, понеже ни предстои почивка и после ще направя сериозен разговор. Особено ако се окаже, че при мен проблем няма...

# 670
Момичета да попитам и в тази тема,днес ми е 11 ден сутринта мерих базална температура беше 36.9 по късно 37.Притесних се защото някъде четох ,че такава има след ову?Не съм много наясно ,утре сутрин пак ще мерят но и гърдите от вчера някак са ми напрегнати.Нещо май съвсем се побърках!

# 671
Момичета да попитам и в тази тема,днес ми е 11 ден сутринта мерих базална температура беше 36.9 по късно 37.Притесних се защото някъде четох ,че такава има след ову?Не съм много наясно ,утре сутрин пак ще мерят но и гърдите от вчера някак са ми напрегнати.Нещо май съвсем се побърках!

Не разбирам какво те притеснява? Имай предвид, че БТ се влияе от много неща и затова е необходимо да се спазват всички условия за правилно измерване. Също така една единична стойност нищо не значи, гледа се цялата графика.

# 672
Не знам.. аз може да съм прекалено крайна, ама каже ли ми така, че той бил добре и да търся проблем при мен… лелеее, тежко му и горко му.

# 673
От моя гледна точка техните реакции и оправдания са показател, че не им е толкова на зор за дете. Това не значи, че е така. Дъвкали сме тази тема и преди и всеки си има своя гледна точка и виждания.

При мен се е налагало да обяснявам на половинката как и защо някои неща трябва да се правят. Говорили сме за овулация, кога настъпва, до колко време може да се оплоди яйцеклетката и тн. И за метфогаммата сме говорили защо е нужно да се пие и др. Не съм медицинско лице и обяснявам какво аз съм разбрала. По този начин той е много по-наясно защо е добре да си пие добавките и медикаменти, а не просто защото така аз съм решила.

Пожелавам ви да намерите правилният път с половинките си.

# 674
Според мен пътя е с добро и разговор. От скандали и крайности никой не печели. Но това си е мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт