Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 614
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Защо публиката е с маски? Или е снимано преди отмяната на "мерките"?

# 571
Леле, тази беше страшна досада. И едини такива дълги и тягостни разсъждения, ужас. Изяде цялото предаване.
Това момче може да стигне далеч, да видим.
Човекът е начетен и мисля, че в понеделник ще видим силна игра.
P.S. Макар че в анонса за следващия епизод не дават нищо за него.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 11:33 от Hercule Poirot

# 572
  • Велико Търново
Защо публиката е с маски? Или е снимано преди отмяната на "мерките"?
Че те мерките ги отмениха едва преди две седмици. Снимано е много по-рано. Като започнат да ги дават без маски, ще направим сметка колко точно по-рано, но според мен става въпрос поне за два месеца разлика.

# 573
  • софия
В момента снимат последните епизоди за сезона. Имаше инфо във фб. Предполагам, че са с месец назад, зависи и докога ще го излъчват.
Голям образ беше един от последните участници. Даже и Билалов се забавлява с него.

# 574
  • София
утре неделя 17.04.2022 година са последните записи за този сезон
зима 2021/пролет 2022
Скрит текст:

# 575
Значи са горе-долу месец назад. Мисля, че пролетния тв сезон свършва края на май месец.

# 576
Аз мислех, че в публиката са  неодобрените кандидати за стола,  а излиза , че са случайни хора.

# 577
Няма логика да са неодобрени кандидати - защо биха отишли? Примерно аз да кандидатствам и да ми кажат "Не сте одобрена, но можете да бъдете публика" - никога не бих се навила. И за малкото пари, които дават, не бих отишла за публика (може би един път - от любопитство, но не бих повторила - това да се седи едно място часове наред, е работа и то неприятна).

# 578
Пасати
Не бил чувал за фьон...
Който често потрошава неща у нас.

# 579
този ли беше някакъв преподавател?1

# 580
  • София
Да, май по право в СУ

# 581
Ейй, пак не чуват! Аз много добре го чух, вече си мисля, че или участниците са глухи, или има проблем в студиото!

# 582
Подсказва Билалов и то много!

# 583
  • София
Аз го чух ама този така изстреля всичко, че не му се разбра много.
Но чух, въздухоплавателна, т.е. авиокомпания.
Но наистина докога така няма да чуват.
Обаче се страхувам, че този ще изстреля фармацефтичната компания, защото думичката звучи много като някакво име на лекарство или фармацефтика.
Язък.

# 584
Замина си. Не съжалявам, как заекваше, като повтаряше въпроса и дори не го формулира добре.

Общи условия

Активация на акаунт