Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 624
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
Бира или шампанско? Мисля, че е бира.

# 556
Изнервя ме това момиче.

# 557
Проверих го и е изненадващо - балсамиране. Съхраняват над 8000 мумии (интересна туристическа дестинация е този манастир).

# 558
Не знам отговора, но бих изключила всичко освен D

# 559
Ама има и капуцински манастир, правещ бира. Иначе веднага се сетих за Дом Периньон, ама той се оказва не е бил капуцин. Обаче бира се прави от древността, а въпросът съдържа и "само за тях". Май ще е балсамиране, макар да се е правело и по-рано в Египет.

# 560
И ние вкъши поръчваме и купуваме бира от монаси всъщност…

# 561
# 562
Егати монасите! И капучиното било кръстено на тях, заради цвета на дрехите им. Не го знаех това.

# 563
Много интересен въпрос.

# 564
Поне научих нещо интересно- за мечето Воитех и за балсамиращите капуцини.

# 565
Много далеко стигна, не заслужаваше. Явно четенето с разбиране ѝ куца.
Въпросът подсказваше доста - нещо, достъпно само за тях и после станало бизнес. Пиенето на шампанско и посещението на Божи гроб автоматично отпадат. Ако само за тях е било достъпно правенето на бира, и досега нямаше да познаваме вкуса й.
Поне да говореше по-малко, както я е посъветвала дъщерята.

# 566
И Билалов 😂 Не я издържа и той в един момент, а обикновено е много търпелив и снизходителен към хубавките жени 😉

# 567
Определено се подразни.
Всъщност и бирата нямаше как да е, след като е популярна още в древен Египет. Освен ако не се допусне, че става дума само за Европа.

# 568
  • София
Леле, тази беше страшна досада. И едини такива дълги и тягостни разсъждения, ужас. Изяде цялото предаване.
Това момче може да стигне далеч, да видим.

# 569
  • София, България
Е, то е въпрос на монтаж. Можеха и да и изрежат разсъжденията... Преценили са, че ще ни е забавно...

Общи условия

Активация на акаунт