Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 291
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Много хубави и лесни бяха днешните въпроси. За Стоянка Мутафова беше изключително лесно!

# 616
  • Русе
Е не се научиха да си използват жокерите! Неразумна самонадеяност.
Не чух какво е отговорила Стоянка Мутафова на въпроса с какво иска да я запомнят. По принцип аз чувам отговорите, които знам - едва след като прочетох какво е Бунавад, чух какво каза жокерът. Билалов знае отговорите и затова винаги ги чува.

# 617
Това е една от известните реплики на стоянка Мутафова: " а, много  ми е зор да ме помнят хората. Както искат, така да ме помнят"

# 618
  • София, България
Аз го чух. Два пъти го каза жокера. Как па и той и жена му не го чуха. Както и при Огнян - за статуята, ясно се чу, но той мърмореше, затова не го чу. Освен в студиото да е по-заглушено и наистина да не се чува 🤔. Но веднъж публиката беше чула жокера и помогна на човека

# 619
  • In The Middle Of Nowhere
Участникът беше толкова притеснен, че едва си изчете въпроса и според мен нещо блокира и затова и не можа да чуе отговора сякаш. Аз също го чух в последния момент, глухо беше, но се чу.
Трудни ми се сториха въпросите на това момче, за разлика от на жената след него.

# 620
  • Велико Търново
Аз чух отговора от жокера, но също чух и че връзката не беше от най-добрите. Вероятно и това, заедно с бързото говорене на приятеля е причината да не чуе добре. А всъщност този участник беше ли използвал "Помощ от публиката"? Защото все ми се струва, че Михаил Билалов с припомнянето на "драматичния случай" някак го подтикваше да пита и тях. Което, ако вече го е бил използвал, си остава само в моето въображение, де.

# 621
Не, не беше го използвал.

# 622
Каква беше тази тъпня с телескопа на банкнотата от 2020? имам банкнота от 2008 с телескоп на гърба. Аз ли нещо не съм разбрала?

# 623
Бърка Андора с Ангола ли? Не трябва да й подсказва, да гори!

# 624
Андора в Южна Америка? Работи в туристическа агенция при това!
Андора е.

# 625
Нямам думи как й подсказва..... е не!!!!!!!!!!!

# 626
Еее, изложиха се много!

# 627
Колко глупости изговори и ще продължи напред....

# 628
# 629
И жокера като участничката…

Общи условия

Активация на акаунт