Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 8

• 28 289
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
🤦♀

Сериозно ли публиката гласува такъв процент положителен?!!

# 631
Нямам думи просто!

# 632
Боже. Този да се върне в прогимназията! И явно се бъзикат с него, за да даде такъв "отговор" публиката.

# 633
Ох, това също не го знае.

# 634
Отговорът на публиката ме изненада. А с тези богове имам чувството, че му се подиграват.

# 635
Въпросът за боговете е нормален за 1000 лв.
Отговорът на публиката на предишния въпрос не е изненадващ, щом имало много ученици там...
Но пък е упорит, не заключва 🙂

# 636
Това с учениците беше шега. 🙂 Вижда се, че публиката е предимно от хора в пенсионна възраст.

# 637
Участничката ме впечатли, когато откри Америка, че Сан Марино се намира в Европа Grinning

# 638
Тези двамата тази вечер, бяха кой от кой по... неподготвени, така да се каже. Билалов върло им помагаше... На въпроса за Андора, само дето не взе един лист хартия или таблет да й го напише на среща отговора. Просто нямам думи...

# 639
Това с учениците беше шега. 🙂 Вижда се, че публиката е предимно от хора в пенсионна възраст.
Така ли 😂
Аз защото не гледах, а само слушах, и то с половин ухо, реших че публиката се е подмладила. А и нали децата бяха във ваканция, та вярно му повярвах 😁

# 640
  • Бургас
Понякога се чудя дали не гледаме "Ергенът ". Някои са "само мозък".

# 641
  • София
Билалов се изложи много, че така помогна на участничкката с Андора. Направо да се хвщата за ръчичка и да ходят в Ангола, пардон Андора. 3000 лв. ли взе тази? Потресен съм от нивото и. И за Сан Марино какви глупости наговори. И тази жена работи в туристическа фирма.
тц тц тц
Ганьото след нея, без коментар.
Днес трагико-забавен епизод. 😄

# 642
Оставаше и жокер да ползва за този въпрос…

# 643
  • София, България
Тия па като видят някой по-елементарен участник и само дето не питат колко е 2х2 ...

# 644
Би трябвало да е децибел - на Александър Бел. А той дори не знае какво е децибел..
Добавям - отървахме се от него.
Печатна преса - като четат много хора, трябва да виждат добре.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:20 от Недоволна

Общи условия

Активация на акаунт