Да преправим старите мебели с любов - тема 38

• 55 226
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Pisa, ти с какво боядисва пода?

# 286
На сухстрой боите не са ли само в бяло?

# 287
  • София
Пише, че се оцветява по желание на клиента срещу допълнително заплащане.

Последна редакция: нд, 07 авг 2022, 18:20 от Raya

# 288
Прави бяхте момичета! Наредих цветята и се отказах да променям цвета. В крайна сметка зеленото уби махагоновия отенък и мястото до прозорците се оказа много удобно.
Скрит текст:
не мога да направя хубава снимка заради контражурната светлина, но все пак да онагледя
.

# 289
Браво! Много красиво е така! Flowers Hibiscus

# 290
Магни, супер е станало! И аз тайно се надявах да размислиш и да не го боядисваш Blush

# 291
И до пердето си е на мястото.
Много добре се е получило! Малък фонтан от цветя.

# 292
Магни, прекрасно ъгълче Heart Eyes с разкошните ти цветя Purple Heart Simple Smile! Аз щях да предлагам да боядисаш в тъмно синьо, би се вписало във всеки интериор!

# 293
Благодарна съм, че ви открих и в тази тема. Спестих си време и средства, и най-после ще го ползвам. Толкова дълго седя в резервната стая за гости.

# 294
Решението е било ясно - със завесите се допълва чудесно! Много добре изглежда!

# 295
Прави бяхте момичета! Наредих цветята и се отказах да променям цвета. В крайна сметка зеленото уби махагоновия отенък и мястото до прозорците се оказа много удобно.
Скрит текст:
не мога да направя хубава снимка заради контражурната светлина, но все пак да онагледя
.

Страхотно е!
Ако сложите всички цветя с бели или светло бежови саксии, ще се отвори още повече.

# 296
Да, светли саксии ще контрастират много добре. Но и така е много красиво!

# 297
Момичета, имам въпрос. Започнах да оправям гардероба в коридора.
Купих акрилна боя на Сократес. Свалям всичко с шлайф и боядисвам, но имам малък проблем. Остават ми следи  от боядисването. Боядисвам с валяче. С едно разнасяне не мога да мина цялата врътичка и като направя едната част и след това продължа друга, остава леко на петна / снадки /. Как бих могла да избегна този проблем? Коридора е тъмен и не се виждат тези  "петна" като са монтирани, но ми се иска все пак да го направя по-добре на долните / големи / врати.

# 298
Може да смениш валячето. А след първата ръка леко да изшкуриш с фина шкурка, почистиш и после да минеш втора ръка.

# 299
Какво валяче да взема? Работя навън - времето е топло и боята съхне бързо. Купих валяче за акрилна боя.

Общи условия

Активация на акаунт