Да преправим старите мебели с любов - тема 38

• 55 936
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
В Практис скоро гледах че има листове неголеми...

# 391
Бул. Христо Ботев 129 (това е на ъгъла със Сливница, в къща, до ъгловия магазин за врати).
Иначе в нета излизат доста резултати, ето примерно това https://kobitex.eu/?gclid=EAIaIQobChMIq7__-8rh-QIVVIjVCh2MXAWDEAMYAyAAEgLE2vD_BwE

Борса Узунов явно са платили за реклама в Гугъл, пречкат се на челните места - гледала съм дунапрени в техен магазин, не бяха нещо впечатляващо. Но не пречи и при тях да отидеш.

# 392
Благодаря, на Ботев не съм ходила.
Търся един твърд, еластичен дунапрен, който съм купувала преди и е много държелив. На цвят е бял и много плътен, не знам как се казва, за жалост.
Ще отида на място.

# 393
  • в сърцата на децата <3
Народе, хелп! Някой някога ползвал ли е от тези первази

Има ли ги в някой физически магазин (на скрийншота се вижда Хоум Макс, но там вече няма такъв артикул)? Основно ме интересува тип тиксо ли са или имат някакъв (макар и не голям) обем? За сега имам време и онлайн да поръчам, но предпочитам да го пипна на живо преди да го купя.

# 394
  • София
Народе, хелп! Някой някога ползвал ли е от тези первази

Има ли ги в някой физически магазин (на скрийншота се вижда Хоум Макс, но там вече няма такъв артикул)? Основно ме интересува тип тиксо ли са или имат някакъв (макар и не голям) обем? За сега имам време и онлайн да поръчам, но предпочитам да го пипна на живо преди да го купя.

Мисля, че съм виждала подобни в Практикер или Бриколажа. Имат си обем -1,2 мм - не е повече

# 395
Сноу, тънки са около милиметър. На живо са много смотани, към външен ъгъл не залепват добре и не става хубав ръб. Ако подът е плочки с фуга, също не залепват добре към неравностите. Вътрешен ъгъл е още по-зле, трябва да се режат и си личи колко е зле материалът. Имаме много стари такива в една тоалетна, ако няма да ги гледаш постоянно и да те дразнят, вършат работа, но ще са ми най-последен избор. Може днешните да са малко по-добре откъм качество на материала.

# 396
  • в сърцата на децата <3
Ох, за спалнята са. Имаме тръби на парното по пода и зад тях няма да се мушне нормален перваз. Изобщо не ми е ясно колко грозно ще стане като сложим ламината, че трябва от там да се започне, а не както трябва от вратата. Абе... Все ще е по-добре от стогодишния мокет, но и подът е крив, и стените са криви, а пари за цялостен ремонт на тоя етап няма, та ще го кърпя някак...

# 397
За криви стени и под е добра опция, защото си лепва по кривините и не личи Grinning Върху ламината ще прилепне плътно, няма страшно.

# 398
За дунапрена- на "сливница" и "ботев" последно ме караха да купя цял лист дунапрен, преди можеше само колкото му трябва на човек- сега режат, но те карат да си купиш и целия лист с остатъка.

# 399
Да, така е. Но и в Какаду не продават парчета (не режат парчета), купуваш цял лист (по-малки са от тези на Сливница и Ботев).

# 400
  • Под сянката на разлистените кактуси
Абе чудих се дали да пускам тези снимки тук, но няма тема "Как да преправим старата каравана, която мъжът ни е домъкнал отнякъде без да се разведем или да го хлопнем с чука по главата", пък и искам да покажа, че всичко може да се преправи и да стане новичко и хубаво, така че ето го Ванката (Караванката)

Това беше кухнята

и сега

Банята

и след

Разтегателно диванче преди

и след

И пода

преди

и след

Сега да не се юрнете за стари каравани, ей! Бая зор си беше!

# 401
Браво! Чудесна промяна и то без развод или убийство!😀 А плочките в банята нови ли са или боядисвани с шаблон?

# 402
Тunata, жестоко е станало! Поздравления за идеите и желанието и възможностите Ви да ги осъществите!

# 403
  • София
Прекрасна е станала караваната! А каква марка и цвят са синьото и зеленото по дървениите?

# 404
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря, момичета! Hug

eli71, "плочките" са линолеум, самозалепящи се, в Амазон ги има

Skiorche, боята е един цвят, от светлината изглежда различна. Behr Laguna Blue

Общи условия

Активация на акаунт