Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите със съня, които хората обсъждат във форума?
Какви са наблюденията на хората относно цените и наличността на стоки като сладолед, олио и брашно?
Какви интересни хобита и занимания споделят хората във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите със съня, които хората обсъждат във форума?
-
Какви са наблюденията на хората относно цените и наличността на стоки като сладолед, олио и брашно?
-
Какви интересни хобита и занимания споделят хората във форума?
-
Какви са обичаите, които хората споделят във форума за настъпването на пролетта?
-
Какви са някои популярни рецепти и начини за използване на див лук в кулинарията?
Възхитена съм и ако случайно и синът ти натам се ориентира, направо разчиствай отсега у вас един рафт за дипломата за нобеловата награда. Теорията на струните е един от най-трудните и най-неясни на физиката въпроси. Дори частичното й разбиране изисква изключителни познания от всички останали части на физиката. Аз твърдя, че по физика имам някакви, но квантовите теории на Айнщайн, "добавките" от Стивън Хокинг, считам за неща, които малцина в нашия свят разбират... Дори само висшата математика е на такова ниво, че ще откаже не един и двама математици.
И в магазина вчера продаваха – 2 пари за връзка. Колко много ще спестя...