Домакини 81/ Да си налеем по едно, повод все ще се намери

• 53 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес съм много ранобудна. В 5.55 сутринта посрещнахме на гарата внучетата от Варна. Прибрахме се, изпържих една камара палачинки. Нахраних ги, а после много си говорихме. Десет дни ще бъдем заедно. Щастлива съм!

# 121
Ма ко, прободе ме в сърцето с това кафе!
Фло, пълна ти е къщата, пълно е сърцето ти! Весело!

# 122
  • София/Севлиево
Тази сутрин ще ви почерпя с един Росен на 6 месеца Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 15:57 от Елислава

# 123
Страхотен Росен за гарнитура към кафето! Ма Ко, спиш ли? Честита ваканция!

# 124
  • при късмета
Добро утро!

Голям сладур е Росен, честита месечинка!
  Ма Ко, спиш ли? Честита ваканция!

До преди малко спях. Няма такъв кеф да се наспиш
Фло, хубаво да  си изкарате
Хуквам след малко на пазар, че Шефа пак прави поръчки, за които нямам продукти
Хубав ден на всички Hug

# 125
Бабин Росен пораснал!Сладур!Я какъв левент расте ,че и с риза!!!
   Честита месечинка!
  Мерси за кафето!  Аз работя, нищо интересно , освен някои дразнещи клиенти. Един дървен философ ме заплаши, че ще ми прати икономическа полиция,щото през две седмици вдигаме цените.
   Фло, наслаждавай се на внуците и пълната къща!!!
   Смърф, как си?Нещо си смълчана в последно време. Лейди и тя се губи.

# 126
  • при късмета
Калинчето може да няма възможност да пише следващата седмица.
марулета, не му обръщай внимание, хората много се изнервиха не, че нямат основания
Да спре този вятър, че ми издуха мозъка

# 127
Надявам се всичко при Лейди да е ок!
  Аз пък на тоя конкретно изобщо не се връзвам. Този  е от клиентите, които предпочитам да загубя. Ходил бил в Хърватска да си купува олио, хахахаха. Ми като минава през Сърбия , да си купи и смески, то ние работим и с един сръбски завод. За кво ги купува от мен.
   При нас не духа,преваля и сега е леко хладно,но пък мирише на свежест. И не духа.

# 128
  • София/Севлиево
Свалих го Росенчо,ама ви оставих торта и бисквити за почерпка.Бисквитките бяха 6,ама докато взема тортата и се наканя да снимам Слави излапа едната Simple Smile

# 129
  • в сърцата на децата <3
Даже и кафето не си изпих, че го напълни вятъра с боклуци! Но пък от сабале преизпълних плана за петилетката 😂 Даже имам тен като бонус. Прибрах една голяма купчина дърва, които ММ ряза уикенда, събрах клечките от тревата и реших да мина предната градина с косачката. Това беше към обяд. Току-що влизам, едва стоя права - като захванах от предната градина, та отстрани, та и голямата, та и покрай кучът, та и едни камъни вадих и мъкнах до оградата (живот и здраве другата седмица започваме да правим дувар) и като цяло - изкъпах се и сега трябва да впрегна всичката си воля, за да стана, да се облека и да изляза за детето. Че ай съм мигнала по-бавно, ай съм заспала. А тепърва имам да зареждам съдомиялна, хляб, вечеря... Май ще купя един хляб и ще ядат филийки днес 🤔

# 130
  • при късмета
Ангелче, уморих се само докато те прочета
Аз с гювеча се справих, чоплих до сега един спанак, оказа се много, пръснах го на една кърпа да съхне и супа ме чака да правя. До подовете трябва да стигна, ама като гледам колко е часа, не знам изобщо дали ще успея.
При Калинка всичко е наред , има ангажименти.
Трябваше утре да ходим до вилата, ама като гледам времето май нещо друго ще правим, не планираното.

# 131
Лейди не беше ли за 04. 04?

# 132
  • при късмета
На 06 трябваше да е, но няма да се осъществи. Проблема слава Богу не е здравословен, изникна ѝ нещо непредвидено от друго естество. Ще разкаже като може

# 133
  • Бургас
Стискам палци за Калинчик!

# 134
  • при късмета
Да взема да сложа едно неделно кафе

Вчера на вилата направихме повече бели, отколкото работа свършихме, но поне за другата седмица се уредихме нужната ни машина. Намерихме бобкат да изравни пътя и двора. Заради времето не можеше да се работи навън (остана да изхвърлим боклуците и да изгорим още малко отрязани трънаци) та решихме, че вътре кухнята ще почваме. Свалихме тавана и шкафовете, че има едни измислени плоскости, бяха и на 2 пласта на всичко отгоре,а и там гредите искаме да останат открити, до тук добре, ама стана течение и счупихме прозорец. И едно скорпионче си намерихме зад шкафа, изобщо не знаех, че се завират по къщи.

Общи условия

Активация на акаунт