Домакини 81/ Да си налеем по едно, повод все ще се намери

• 53 545
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Оооо , Плами, не съм видяла вчера, затова днес искам да пожелая на момичето ти здраве , любов и сбъднати желания! И много любов и хармония да има в живота си!
   СПА- ма , днес на тръстиката! Прибрахме се вчера,оставихме куфара в коридора, че синът решил да не се мори да се качва в неговата стая след купонът, направо легнал в нашата спалня.И отидохме на юбилей, та до 21.00 вечерта.
Тържеството го организирахме нашата групичка, изненада за юбилярката.Стана хубаво , трогателно и емоционално.Бяхме в един комплекс в Монтана , Сините езера. ИМа рибарници, място за разходки,бесетки, ние се настанихме под една лоза. Абе яко беше.

# 106
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
Мразя смяната на времето. Във всяка посока.  Добре, че не е жив тоя, дето е измислил таз тъпотия, щото щях собственоръчно да го удуша и да го излежа... Но щях да си лежа БЕЗ СМЯНА НА ВРЕМЕТО! 😤
Доста работа отхвърлихме уикенда по двора. За мое огромно удоволствие, дори децата се включват доброволно и с мерак. Колко практическа работа вършат е друг въпрос, но важното е, че искат да помагат. Ходих днес до Пловдив на покупки и си бях нацелила метла от Лидл за листа... И три пъти гледах дали е от понеделник!!! Ами явно в четвъртък или петък ще ходя пак. Но пък забърсах едни наколенки с гел вложка, които ще ми свършат перфектна работа и за двора, и за ламинатите, които предстоят в две стаи... Скоро.
Отивам да събирам листа! Адиос, бамбини 😘

# 107
Аз днес отмятам пролетно почистване. Не си давам зор, но съм доволна от свършеното. А и дворът не съм започнала......Желанието ми вече е минимално, но .....

# 108
Аз съм на припек на село. Мирише на зюмбюли и прехвърчат пчелички. Обичам пролетта!

Вчера прегледът мина отлично. Докторката/много мила и внимателна/ каза, че няма нищо страшно и сериозно. Иска да го види като навърши 3 години. ММ ме бъзика защо не съм записала час. Stuck Out Tongue Winking Eye

Плами, на патерица, честит празник. Да ти е здраво, щастливо и успешно момичето.

И аз мразя смяната на времето. А и така се падна, че вчера прегледът беше още в 9 часа. Днес също станахме рано, за да дойдем на село, ММ да вземе татко и да пътуват до София, за да мине той контролен преглед след операцията. Чакам да разберем какво са казали лекарите.
Та ми се спи много. Сърбам кафета и се надявам скоро да се наспя.

# 109
  • Бургас
Аз мразя смяната на зимното с лятното.Един час сутрин сън е направо втори живот,а те ми го отнемат.
Едва събудих Криста!
Помня като ходихме в Тайланд има хора още на втория ден са ок с новото време,а аз си проспивам буквално почивката.Явно ми е силан боилогичния часовник.
Смърфи,как са твоите хора?Ако има нужда от нещо съм насреща!

# 110
Вале, ела почерпи поне едно кафе, че Ма ко още спи! Честити ти празнуващи! Да те слушат!

# 111
  • при късмета
Не спя отдавна, ама много задачки имах вчера и днес. Сега още по-трудно се събуждам, нищо че съм станала дефакто. Абе поне месец ще мрънкам за смяната на времето.
Ей сега, тъкмо седнах и трябва да звъня на мъжа ми, дали ще успее да се прибере да закара Шефа на урок или яз да се стягам.
Да се фръцна, че вчера случайно се видях с Валето, Бубка и негово височество Смайли. Ама него го беше страх да ми даде да го погаля.
Ста ди, радвам се за мнението на доктора, надявам се и при баща ти всичко да е наред

# 112
  • София
Привет, привет!
Късно идвам за почерпка, но в събота ще правя торта и обещавам да ви подсладя!
Благодаря за поздравите!

Днес за сефте водих Смайли на ветеринар. Сложиха му една ваксина, след месец втора, температура, преслушване, правиха му кръвен тест за паразити и намсикво още преди това. И днес цял ден дреме. Добре, че докторът ме предупреди, че е нормално да е муден и сънлив след ваксината.
И за повръщането ме успокои, нормално е да се случва понякога, особено при тази порода.
И те така.
Аа, водя Бубка в нов център, проучвателно. Нали завършва помощното училище. Търсих и място, но не да престоява часове, просто в Бг за възрастни с увреждания центровете са.... Ох, ох, ох. Исках място, където да прави нещо забавно за час два, да я водя не всеки ден, да са мили и аз да стоя там, ако пожелая. Май намерих. Водих я на гимнастика и на арт терапия. На гимнастиката спортуваме заедно.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 09:25 от Валенцето

# 113
  • гр.Варна
Ми Вале хич не се посмях.Толкова сте сладки двете.Забавление за двете,що да не.Heart

# 114
  • София
ВАЛЕ, да ти е здраво момчето! Поне още толкова, колкото до сега.
Изобщо не ви се присмях. Готини сте и двечките. Освен за Бубка, ще е полезно и за теб, стига да те пускат в залата. Ако не разрешават в залата, имаш си двор на село. Спортувай колкото си искаш. Агрофитнес на първо място, тичане по пресечена местност със Смайли, колоездене.

# 115
Аз искам да питам какво ще прави Смайли, докато вие се забавлявате без него?

# 116
  • при късмета
Добро утро!

Вале, забавлявайте се
Пак се занимавам с болници, майка ми пак влезе заради краката. Този път съмнението е за пареза. Дали идва от прешлени или тазобедрени стави, пак ще се установява. И болницата смени, в Иван Рилски нямаха категорично мнение, сега е на 4 километър. Да видим от там какво ще кажат.

# 117
Мако , дано се открие и се лекува, стискам палци!
  Добро утро!
 Вале,сладури сте!
  Аз кво? Рано-рано ме газираха в Кауфланд, ама да се радват, че закъснявах за работа. Сестра ми ме помоли да й взема везна, която в каталога е на промоция. Отивам, на рафта няма промоция, редовна цена . И ми мънкат и мрънкат но аз ще се върна и ще я видим тая работа.

# 118
Ма ко, благодаря за кафето. Бързо да се подобри майка ти.

# 119
  • при късмета
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт