Домакини 81/ Да си налеем по едно, повод все ще се намери

• 53 542
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Марулетка, за Стара Загора става въпрос. Имаме детски кардиолог. Тя е и педиатър. Ако се наложи, ще търся и друго мнение. Точно за проф. Велковски имам препоръка в друга тема.

# 91
Аз за София от личен опит препоръчвам д-р Кратунков от СВ.Екатерина.На него дължим живота на сина си.Сега ни предстои отново да влезе при него в болницата за няколко дни.

# 92
  • София/Севлиево
Здравейте и честит празник!
И на Росе Босе чуха някакъв шум,но вече минахме през кардиолог и всичко е наред.Сега драмата е,че не иска да се обръща нито от корем по гръб,нито обратното.Ако му се помага става,но сам не.Обаче пък се върти като пумпал легнал по гръб-днес го намерих завъртян на 180 градуса в активната гимнастика-т.е.към играчката,която го влече Simple Smile
Вчера с батко му ги разхождах и срещнахме едно куче-това бебе така му се радва,че ако можеше щеше да стане и да вземе да го гушка.
Трябва да почна диета,че май в почти нищо лятно няма да вляза освен в роклите от бременността...

# 93
Привет! Оф,Ели, говори ми!Аз толкова напълнях,че ме е срам д излизам.
  Ако някой някога реши да дойде в нашия край на Спа ,горещо препоръчвам АТА във Вършец.Изключително сме доволни с гаджето от всичко. Аз в момента поя кафе ,а той спи.Ще ходя на масаж,а после малко на разходка и обратно в Монтана,че сме на РД от 14.00ч.Установих,че сме толкова смотани ,че не знаем как да си починем.От вкъщи на работа,от работа в къщи.А видяхме две три познати двойки ,дошли хората на релакс.

# 94
Бързам да се разпиша първа след гарнитурата към кафето! Добър ви ден!

# 95
  • гр.Варна

Да ви е сладко.Днес момичето ми става на 24.Heart Eyes Кога отлетя това време,не знам.

# 96
Честита да ви е, Плами! Да ви радва с успехите си от сбъдването на мечтите си!

# 97
  • Бургас
Честита и здрава да е,Плами!

# 98
  • гр.Варна
Благодаря:heart: Още помня този ден преди 24 години,дъжд и вятър навън,а аз втори ден на системи за предизвикване на раждане.Много трудно и проблемно се оказа в последствие.Роди се в 23:15  и на бегом я отнесоха в кувьоз.Три дни се бори мъжката и показа че иска да живее.От тогава до ден днешен се доказва колко е силна и борбена.Да ми е здрава си пожелавам,а успехите си ги постига с много труд и упоритост.

# 99
Честита и здрава да е Плами! Успех в живота й пожелавам! 🎉🎂🎁

Ние настанихме семейството. Мисля, че лесно ще свикнат с Пловдив. Днес ги разходихме малко, останаха много доволни!

# 100
  • в сърцата на децата <3
Плами, честита да ти е!
Марулета, само хубави неща съм чувала за Вършец, ама кога ще се наканим...

# 101
# 102
  • при късмета
Плами, да е здрава, усмихната и успешна! Весел празник!
Ние поне финиширахме с двора. Целия е готов, само боклуците които излязоха изпод храстите трябва да изхвърлим.

# 103
  • София
ПЛАМИ, Честита и благословена да е дъщеричката ти! Въпреки трудностите, да се бори и постига желанията си. Така е много по-сладко!

# 104
  • при късмета
Добро утро!

Трябва ли да казвам колко мразя смяната на времето?
Бабче, къде се загуби, веднага да се явиш
Ще се наложи да се събудя, че имам уговорки
Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт