🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 324
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 105
  • Terra incognita
Майтапя се, Мери 🤗
Сите сме убави, то се знае Sunglasses

# 106
  Това си беше чиста провокация. Отивам за гащи, розата оставям тук за Есме 🌹

# 107
Карина ми се видя кривогледа и доста не хубава от близо..

Марта е хубавица, но на мен не ми е женствена, а някак тромава, макар и слаба, мъжкарана, според мен е отвеяна и джаста-праста, сигурно се спъва, изпуска вещи и чупи, малко хипи ми идва, не й отиват рокли и токчета, а кецове и да пие бира в парка на някоя пейка, да вее коси на плажа като самодива, да ходи по палатки..абе разбрахте ме.

# 108
Аз го казах още преди месец. Има малко тебе гледам, мене виждаш.
Ма е минимално и е сладка.

# 109
  • SF
Аз не съм забелязала да има нещо в очите.
Теодора не ми пречи. В някои от вечерите е много хубава. Малко е мъжкарана, но мъжете понякога харесват такива нахакани жени. Приемат ги уж за само приятелки, но после пък нямат нищо против да добавят и бенефити към само приятелството.
Теодора не е подходяща за дълги абитуриентски рокли или издокарана като кума на сватба, но с подходяща за нея визия, изглежда добре. Тя е диджей, рисува татуировки, естествено, че ще ни изглежда нелепо в рокли. В друго облекло почти не сме я виждали. Май само по бански.

# 110
  • Далечният изток
Ма къде ходите за гащи бе?! Те се събуват просто....

# 111
Има някаква лека асиметрия в очите Марта..
Карина и тя сякаш, но при нея други неща са по-притеснителни.. писахме вече за цялостното ѝ излъчване, маниери, говор..

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 22:58 от 50 Shades of Purple

# 112
.. ма първо се обуват, иначе цялото свещенодействие отива по дяволите.

# 113
в неделя вечерта у дома, да ти кажа - май никой не носи ГаЩя 🤭
та затова сега хайде на прибежки до гардеробното 😁

# 114
  • Mediterraneo
Ох, не мога

# 115
Още по-тъпо от самия “дар” е че се приближи да му го прошепне! Според мен реакцията му беше именно заради това.  Продължавам да смятам, че е бил запознат предварително с номера на всяка, макар и бегло..

# 116
  • Terra incognita
Ами....девствеността не е това, което беше Joy
Сега повечето мъже бият отбой, като го чуят.
Девствена= лепка, от която няма отърване
Предполагам това се върти в мъжките глави.

# 117
От последните епизоди Карина ми стана някак сладка, изглежда нежна, деликатна и притеснитела. Щеше да ми е интересно да я видя на среща с Виктор как ще се представи и изобщо да се разгърне образа и. Прави ми впечатление, че въпреки че изобщо не се изявява, я държат в предаването, явно има някаква идея зад това.
Капиталова е толкова отвратително злобна, че изобщо не ми се ще да е победителка. Единственото хубаво, което мога да отбележа е, че е самоуверена и знае как да се държи пред Виктор, не се излага. Обаче, доколкото видях и чух от промото, тя е тази, която развързва банския на Алекс. Доста гнусна и жалка постъпка.
Елвира ми е интересно още колко ли ще я държат и дали няма да се задълбочат чувствата и към Виктор. Като трябва да напуска предаването, ще го изживее още по-драматично и от Зорница според мен.

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:55 от Evelyn17

# 118
  • Далечният изток
Браво на вас! Пък на мен ми е студено и съм се навлякла... Човек докато стигне до гащите ми бая зор ще види... Smile

# 119
Аида, остава ти поезията, не се отказвай! Не всичко е чифт гащи.

Общи условия

Активация на акаунт