🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 427
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 305
Абе Дениз много ме дразни с това самочувствие как можела да срине психически някой. Доста нафантазирано твърдение на фона на факта, че тя май е доста смазана от развитието си в предаването.

# 1 306
Точно ритане на падналия си беше.
Много ниска топка е това.
Сашка не ми е никаква, ама..долно се държаха. Унизиха я, и продължиха да я ритат и след това.

# 1 307
Добро утро!.. с една грамаданска чаша кафе въоръжена сега ще изчета с кеф коментарите по-внимателно!
Благовещение днес - благи вести, благи хора и мисли да ви посещават! Блага също да е жива и здрава, че много ни забавлява и трябва да сме и признателни!
На мощната инвазия от снощи в групата  също  - добре дошли!
Как няма да отбележиш усърдието на някой, който си е направил специално профил за да влезе и да ти каже, че няма да гледа това предаване пълно с агресия и пошлост?! Уважавам подобен зор.
На другите, които пък изведнъж провидяха след някой епизод/не вярвам да се паднали  толкоз ниско като нас всичко да са изгледали/ , че няма да си причиняват тоя психотормоз и се оттеглят и те/вероятно поне три пъти още ще ни информират за това и ще влизат да ни казват какви сме психовоайори, и те да са здрави! Всичките им страдания да са от този сорт, че има да не казвам какви по-страшни!

На останалите от моята стара група хардлайнери, които знаят, че гледат просто нещо, за което са си платили цената на БТВ ,пожелавам още по-динамични епизоди!
Казах хиляда страници назад, че влизам тук да се забавлявам  и ще го правя на макс. Малолетни в реалито няма, всеки който се е нагърбил да влезе трябва да е наясно, че е там за да изцедят максимума от него за да направи сеира.
Може да симпатизираме на някоя участничка, но не сме 24 часа там за да знаем цялата истина, която ни представят от нея. Екипът ни формира с откъслечни кадри цялостен образ.
В началото симпатизирах на едни, не харесвах Дениз с биографията, с която влезе ,с думите, които се нахвърли срещу Александра в началото, но коренно промених мнението си за нея относно поведението ѝ. Тя е силен характер, играч от класа, знае как да се защити,  и което ми е най-важно запазва приличие при общуване с Виктор. Не скача по него, не го опипва, дори розата получава достойно.

Настройвам се за довечера с чиста съвест, няма ранени и убити в битките, всички участнички позират след предаването усмихнати и пак прегърнати, те доволни и аз доволна!
Някой, че си е надценил силите за участие....ами да ходи в клуб *Поетична мисъл*.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 11:19 от проксима

# 1 308
  • София
А каква беше наградата, която получава победителката, че този момент ми се губи? И защо Александра се опитваше да пробута Елвира за победител?

# 1 309
Ми Дениз...в тези среди, в които всеки гледа да ти отмъкне богатия дЕдо, трябва да можеш да се защитаваш и да хапеш. Това обаче не я прави силна, прави я владееща евтините к....ски  номера...

# 1 310
А каква беше наградата, която получава победителката, че този момент ми се губи? И защо Александра се опитваше да пробута Елвира за победител?
Среща с Виктор. Щото Сашка се прави на майка им или на сватовница. Все едно не са там всички заради един мъж, та да помогне на дружката си и тя да се срещне с него. А защо пробутва Елвира? Защото знае, че не ѝ е конкуренция.

# 1 311
Среща с Виктор
Те се опитваха да я пробутат като най-безопасната игла хаахах! С такива приятели на кого му трябват врагове!

# 1 312
и кой победи....Викито ли...пак ли ще си играе на пукал на срещата....

# 1 313

Среща с Виктор беше наградата. Александра, знаейки каква отнесена Деса-поетеса е Елвира с нулев потенциал по отношение на Викторовите изисквания, ловко иска да я отстрани по този начин. Щото онова пак щеше да си дудне за ценността, която носи и щеше да му чете нелепици цаял вечер.

Тето, даже да е задобрявала в битки за дедовци Дениз, ошлайфана е перфектно в това и не мога да не го оценя. Не мога да виня нея, за това че Александра пада все по-ниско от претенциите, които първоначално заяви.

# 1 314
  • София
И кой победи всъщност? Малката Вики ли? Покрай тези драми изпуснах основното. Странни са ми тези игри за победа. Все едно той е трофей, а и е длъжен да ходи на среща с някоя, която може да не харесва. Или както преди Ева "отмъкна" реда на Ния-Косара.

# 1 315
Или както преди Ева "отмъкна" реда на Ния-Косара.
Ами дадоха ѝ такава възможност - възползва се. Те за сеир я дават, тя пък - да ти бутат възможност в ръцете и ти да не се възползваш, щеше да е глупачка. Ако отложи, за да не е точно за сметка на Ния Косара (и по какви причини пък да не е тя?), може следваща възможност въобще да няма, ако пък случайно не получи роза и да е за нейна сметка. Така че - дават ли ти, взимай!

# 1 316
  • Вестерос
Така, да дам и моите 5 стотинки по темата.
Не харесвам особено нито една участничка, вкл. и Александра, но развързването на банския й беше възмутително. И да, това си е тормоз и посегателство. Естествено, въпреки всичко можеше да реагира по коренно различен начин, но в крайна сметка всеки си има индивидуален предел. А и стана ясно, че истински психолог и хипнотерапевт не е с този кратък курс, така че разбираемо се впрегна.
За Хайрула и Капитонова нямам думи. Злобата ги загрозява буквално и преносно. Това, което виждам аз като зрител на база излъчваното до момента, е, че брутално завиждат на Александра, защото Виктор е силно привлечен от нея и изпадат в ярост. И освен, че са злобни, са недалновидни и непроницателни, защото финално Алекс беше утешена в прегръдките на ергена, докато те продължаваха да си съскат в хор на коктейла. Wink Сериозен коз й дадоха да бъде слабата, онеправдана, разстроена, обидена, разплакана жена пред Виктор, което направи постъпката им освен гнусна и инфантилна, и доста неизгодна за тях самите. Все пак Капитонова накрая си призна и измъца нещо, че съжалява, което, обаче, беше далеч от извинение. По-скоро съжали, защото осмисли произтеклите ползи за конкурентката. Wink
Дениз - мега шокирана от девствената 24-годишна, колко било скандално и нечувано. Е, да, друго си е да се продадеш на връстници на дядо си за малко по-висок стандарт на живот, да си поредната секс кукла, една от многото. Далеч по-готино, вървежно и достойно за уважение от това да си девствен, мхм...
Венета - също много ниска топка. Вече не ми е забавна, и тя е зла и гадна.
Малкото Вики - тотална смотла. За какво се разрида и направи сцена, така и не разбрах. И наистина ли искаше друга среща с Виктор, за да гледаме пак Мълчанието на агнетата?
Ревовете на Блага, както винаги също са нелепи. Горката страда от мозъчна недостатъчност и въпросите й в стил "Алекс, ти манипулираш ли ме, понеже другите мислят така" малко в повече дойдоха и това беше и капката, която тотално съсипа нейната приятелка, защото получи удари от близки и далечни... Но въпреки всичко, макар и с интелект на чехълче, Блажка поне е добродушна, което пак е много на онзи змийски фон.
Карина най-после се обади. Не й разбрах включването "Сигурно са имали причини да ти свалят банския"... Извинявам се, но ми прозвуча като някой да е изнасилен и да му кажат, че си го е изпросил с нещо от поведението си, макар и да е леко преувеличено сравнението. Големите хора не правят така. Те говорят, не си развързват банските и не се унижават по този долнопробен и безумен начин. И аз не знам защо Наум не се намеси, но дали изобщо е разбрал за какво става дума в цялата суматоха в другия край на басейна. А може и да се е намесил, но да е изрязано.
Изчезването на Виктор - мистериозно, реши да се скрие от кокошарника, сигурно утре ще се обясни.
Толкова от мен. Пожелавам необезрозен уикенд. Simple Smile
Абсолютно! 👏👏👏

# 1 317
Наградата беше да получат роза още на коктейла. И 3 си я получиха. Тази вечер не са застрашени от обезрозяване 😃
Май те се подведоха, че наградата ще е индивидуална среща в Вичката или право на отнемат срещата на избрана (като на Ева наградата). И затова Сашка реши да бута Елвира в играта, защото много заслужавала тя да отиде на среща. Много долна стратегия от нейна страна

# 1 318
Какво значение има банския дали е развързан или махнат или пък дали й се е видяло едно зърно или две? Грозна и унизителна постъпка, която не може да бъде наречена по друг начин освен тормоз. Все едно след като някой е направил опит да те изнасили и другите да ти казват: ама той не успя да ти го вкара, какво пък толкова го преекспонираш? Чувствата на Александра след тази постъпка бяха напълно оправдани, реакцията й не -простееше - тя и да се беше обърнала и да зашлеви човека, пак щеше да е по-адекватно, от тези панаирски изпълнения.

Карина снощи ми падна в очите. Дано е било просто момент.

# 1 319
Отвратителен епизод.
Първо да започна продукцията. Като са измислили разни игри, трябва да има и правила и да следят да се спазват, а не да ги сменят според както им е удобно за рейтинга. Хубаво, сеир да има, но долните номера с развързване на банския трябва да бъдат санкционирани. Можеха да се направят на луди и да изчакат да позагрее скандала, но поне по-късно беше нужно да се намесят.

Дениз и Виктория. Двете са ми един типаж - психопати. Психопат е не емоционално нестабилен човек, а такъв, който не е способен на истински емоции, поради което имитира такива за да си постигне целите. Не хлад, а леден студ лъха от тях, бездушни и последователни в смачкването на всичко, което намират за конкуренция. Сашка са я приели за такава, те си знаят какво са решили че е конкурентно в нея. Според мен Дениз завижда на тялото ѝ, затова още на първия скандал с нея каза нещо като "и аз имам хубаво тяло и много хубаво дупе, тя какво само си го показва". Завижда и на отношението, което Сашка получава от Виктор, а тя още и среща не е видяла.

Сашка. Нестабилна е, определено, но поне е способна на истинска емоция, при това голяма и като няма къде да разтовари, взе, че се съвсем изпуши. Получи се една градация на шокови моменти при нея и вече нямаше никакъв ресурс да се справи приемливо. Тя подкрепи Елвира първо, защото не я намира за конкурент и второ от това, което показва като нейна концепция за приятелството - да изтъкне "добротата" си като удари едно рамо на това "чисто същество" да вземе да спечели. Да, само че това беше отборна игра и пропусна да го обсъди и с другите. Никой не ѝ е делегирал капитански права, че самостоятелно да решава. Иначе не беше проблем да се побутне Елвира. Та първи шок - развързано горнище. И ѝ падна банския, имаше картинки с цензура на гърдите. Как ще се почувствате да сте сред глутница и в един момент да сте без гащи? Ако не е нарочно търсен ефект си е унизително. Много грозна постъпка на ония двечките, но те, както писах, са психопатКи и затова няма как да разберат какво неприемливо има. Сашка, вече съвсем сдухана от неочакваните прояви край нея, стана съвсем неадекватна. То рев, то панически атаки, то етикети ... И как си намери подкрепа? С жабешки вендузи. Ми и това е гнусно, че даже и не помага. Бляк.

Общи условия

Активация на акаунт