🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 563
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 290
Съгласна съм, че Александра се вживява малко повече от необходимото. Но вие представяте ли си какво е да сте затворени там със сбирщина кухи лейки, които не спират постоянно да ви нападат? Дениз, Виктория и Теодора са постоянни дразнители, преструващи се на невинни. Постоянно нападат Алекс, постоянно пускат коментари и правят гнусни номера, а се правят, че тя е виновна. Истината е, че те винаги първи я провокират, а после извъртат ситуацията и се оплакват, че тя крещи. Всеки нормален човек би се влудил от подобно поведение.

# 1 291
Това че мнозинството има определено мнение не означава, че мнозинството е право. Позоваване на бройката може да е типична логическа грешка. В случая мнозинството е сбирщина от евтини жени, с очевидни интелектуални дефицити, та лично за мен тяхното мнение не е меродавно.
Страхотно казано.

# 1 292
  • Sunshine state
Александра разду случката до нечувани мащаби, ама пък тия противнячки Дениз и компания са направо за бой. Аз ако съм, хич нямаше да им рева на тия и да им цепя басма, ами направо щях да си ги поступам, пък нека ме изхвърлят от предаването. Ще им правя аз кефа да им плача, да бе да! А тоз палячо "водещият" за какъв чеп точно е там?? Защо не се намеси? Надявам се да не са му платили някой тлъст хонорар, че не го заслужава. Малката Вики ми е неприятна от ден 1 - олицетворение на селска пръчка.

# 1 293
Така, да дам и моите 5 стотинки по темата.
Не харесвам особено нито една участничка, вкл. и Александра, но развързването на банския й беше възмутително. И да, това си е тормоз и посегателство. Естествено, въпреки всичко можеше да реагира по коренно различен начин, но в крайна сметка всеки си има индивидуален предел. А и стана ясно, че истински психолог и хипнотерапевт не е с този кратък курс, така че разбираемо се впрегна.
За Хайрула и Капитонова нямам думи. Злобата ги загрозява буквално и преносно. Това, което виждам аз като зрител на база излъчваното до момента, е, че брутално завиждат на Александра, защото Виктор е силно привлечен от нея и изпадат в ярост. И освен, че са злобни, са недалновидни и непроницателни, защото финално Алекс беше утешена в прегръдките на ергена, докато те продължаваха да си съскат в хор на коктейла. Wink Сериозен коз й дадоха да бъде слабата, онеправдана, разстроена, обидена, разплакана жена пред Виктор, което направи постъпката им освен гнусна и инфантилна, и доста неизгодна за тях самите. Все пак Капитонова накрая си призна и измъца нещо, че съжалява, което, обаче, беше далеч от извинение. По-скоро съжали, защото осмисли произтеклите ползи за конкурентката. Wink
Дениз - мега шокирана от девствената 24-годишна, колко било скандално и нечувано. Е, да, друго си е да се продадеш на връстници на дядо си за малко по-висок стандарт на живот, да си поредната секс кукла, една от многото. Далеч по-готино, вървежно и достойно за уважение от това да си девствен, мхм...
Венета - също много ниска топка. Вече не ми е забавна, и тя е зла и гадна.
Малкото Вики - тотална смотла. За какво се разрида и направи сцена, така и не разбрах. И наистина ли искаше друга среща с Виктор, за да гледаме пак Мълчанието на агнетата?
Ревовете на Блага, както винаги също са нелепи. Горката страда от мозъчна недостатъчност и въпросите й в стил "Алекс, ти манипулираш ли ме, понеже другите мислят така" малко в повече дойдоха и това беше и капката, която тотално съсипа нейната приятелка, защото получи удари от близки и далечни... Но въпреки всичко, макар и с интелект на чехълче, Блажка поне е добродушна, което пак е много на онзи змийски фон.
Карина най-после се обади. Не й разбрах включването "Сигурно са имали причини да ти свалят банския"... Извинявам се, но ми прозвуча като някой да е изнасилен и да му кажат, че си го е изпросил с нещо от поведението си, макар и да е леко преувеличено сравнението. Големите хора не правят така. Те говорят, не си развързват банските и не се унижават по този долнопробен и безумен начин. И аз не знам защо Наум не се намеси, но дали изобщо е разбрал за какво става дума в цялата суматоха в другия край на басейна. А може и да се е намесил, но да е изрязано.
Изчезването на Виктор - мистериозно, реши да се скрие от кокошарника, сигурно утре ще се обясни.
Толкова от мен. Пожелавам необезрозен уикенд. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 04:56 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 294
  • Варна
А как приемате целувките на Александра с Елвира, Блага. Обичайно така ли целувате приятелките си. Аз съм шокирана. Не ми е приятно да я гледам как се лигавят с девойките , като уж са там заради Ергена.
Аз също видях , че развързаха банския на Александра. Агресия беше.
Но свален бански пред цяла България нямаше
Аз съм толкова твърдо хетеро, че тези мляскания между жени, постоянно, ме отвращават!

Според мен не е завистта причина за развързване на банския, друго има в основата, плюс някъде там и лека ревност. Доста неща се случват извън кадър, които не са излъчват.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 09:15 от missNoir

# 1 295
Ако поведението на мнозинството е еднакво, то значи има нещо, което го провокира и ние не го виждаме, защото гледаме час и половина, а те живеят там 24/7.

Не е задължително.

Явно разсъждавате просто като зрители на сериалче, а не осъзнавате, че това е реално събитие, което не е писано от сценарист и това е основната разлика между тези, които осъждаме Александра и тези, които я защитавате.

Работя в телевизия, така че е леко смешно да ми казвате как гледам риалити формат, тъй като ежедневно ми се налага да определям какво точно да гледате вие. Grinning

Нито Карина, нито Марта, нито малката Виктория са някакви капацитети. Без да защитавам "психоложката", то се вижда с просто око кой я провокира. Не те кефи някой - не се занимавай с него. Цялата работа тръгна от В. Капитонова, която също е с доста оскъдни интелектуални способности. Ако беше по-умна, щеше да прецени как изглежда това отстрани.

# 1 296
Коментара на мълчалив ата до сега Карина "Сигурно са имали причина.." ми прозвуча като опит да накара Александра да прозре, че я провокират с цел. Беше опит да й подскаже, че поведението й не е ОК и това е търсен ефект от страна на агресорките. Беше опит да я изкара от истерясването и да й подскаже да се успокои и премисли. Опита се да върне добрия тон и настроение на вечерта. Мисля, че надцени интелигентността и здравия разум на Александра.

# 1 297
  • София
Цитирам инфо от Ladyzone за професиите на момите:
Александра Гърдева.
Занимава се с арт терапия и регресии. Тя завършила тримодулно обучение за основно ниво хипноза, трансперсонална хипнотерапия и е мастър за регресия и прогресия. Занимавала се е професионално с констелации.

Видяхме я. Манипулаторка и истеричка. Тръшна се като 2-годишна. И лошото е, че утре ще цъфне да се рови в животите на хората съвсем да ги обърква.

Със стоте пласта филтри не мога да ги позная. Добре, че е форматът, за да ги видим колко са обикновени. Нищо особено, на улицата виждам много красиви момичета.

# 90024 март 2022, 18:57 ч.
За пръв път чувам за тоя кръг.
Нещо като кръжецът "Мисъл" на Пенчо Славейков лиЙ, м...

По-скоро “изчезналата мисъл”.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 07:08 от Andariel

# 1 298
Хелоу....
1. Не разбрах защо казаха че Алекс е почнала свадата? За мен рочна от банския..тоест триото почна скандала.

2.като глутница кучета я мачкаха Алекс цялата вечер! Дори да не е права, като видиш че човек е разктроен и на ръба, не ходиш да пилиш и пилиш и провокираш и се обясняваш . Млъкваш малко и оставяш човека, не издевателстваш над него. Като се успокои може да се уточните. Но те ЦЯЛА вечер НЕ се спряха и психически я смазаха направо Сашка. Смазаха я. Дуднеха постоянно! С цел да я разклатят повече и да рухне и тя рухна. Жално ми стана. Виждаш че човек плаче, и седиш и се хилиш от страни....не е редно и човешко за мен.

3. Руската гадюха е много долен характер. Гадно същество...само с лопата по главата бих я оправила. С разговор не....то си е изначално гадно тва, няма шанс да се уточниш с него....
Пак ония муцуни стил ла*но в устата имам...бррррр...гадна муцуна бобърска.

# 1 299
  • София

Ергенът  Епизод 10 (24.03.2022) без реклами

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 07:37 от Mari_Mar

# 1 300
Да паднеш по-ниско от Дениз, Капитонова и Люса, браво Сашке, то класа, то елегантно поведение, то стил. Дано ти посочат скоро вратата, че трябва спешно да си лекуваш нервите.

Много малко са стока в това предаване, но Сашка удари дъното. И права е Капитонова - банския и беше отвързан, да, но свален - не.  И Дениз е права - Сашка се заобикаля от слаби и грозновати участнички, които са предимно глупави и почва да ги командори и праща да се излагат, за да блесне тя. Всичко е аз, аз, аз, обижда другите наред какви са злобни, не търпи чуждо мнение, шумна е много и винаги трябва да се чува нейната дума. Пред Виктор го играе една, зад гърба му съвсем друг човек. Толкова лесно можеше да ги сложи на място с банския, да покаже класа, да покаже сила на духа и умение да излиза от ситуации. Нали се бие в гърдите, че е психолог? Как да не я вземе на подбив човек. То дори не е нужно нещо да правиш кой знае какво - тя сама се наиграва. Вчера всички момичета се отдръпнаха от нея.  

По отношение на Сашка, отбора на злобите беше прав този епизод, не мога да си изкривя душата, не само това, а започнах да оценявам факта, че знаят как да си въртят номерата и да плюят отрова и без такива чутовни драми, че да искам да превключа канала, като ги видя.

# 1 301
Ами, Виктория мялко лигла си пада, ама Александра ми е най-антипатична от всички. Без да съм гледала епизода разбрах какво ще направи - ще направи огромна драма от едни връзки на бански, за да завърти света около себе си. Този тип хора не понасят някой друг да е в центъра на прожектора! Отиде да реве на Виктор, разбира се, но не изглеждаше много засегната...
А мисля, че Виктор добре си изкара с Деница - малко да си почине от лиготии.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 08:08 от Hastar

# 1 302
Mari_Mar благодаря за линка в духа на коментарите и шоуто Flowers Rose. Аз да си призная пуснах да видя какво се случи точно, дали Алекс с нещо предизвика това с горнището ами не видях. Всички се хвърляха върху топката не само тя. Че реакцията ѝ беше доста пресилена така е, можеше по съвсем друг начин да реагира, но явно наистина е с доста лабилна психика. Все пак за мен това което направиха другите беше пошло, грозно и наистина селско! Иначе Деница вече ми е най-симпатична, но вярно си не е за този ергенин някак не си подхождат, а както казвате и той май е някаква мъжка кифла.

# 1 303
Добро утро!
Абе Блага май се показа най-ниско в тоя епизод 😃😃😃 Първо ми направи много грозно впечатление с каква злоба попита Деница целувка дали е имало.
После още по-култово беше казва на Сашка “вече е ясно, че сме ние двете срещу всички”, а половин час по-късно “ама ти май, понеже така викат другите, ме манипулираш”. На по-измекярско от това, здраве му кажи 😂 Това за мене си е истински ку*венски манталитет 😔
Сашка с едно нещо ми е правила добро впечатление: когато каза, че стой зад Блажка и би я защитила винаги. И така и направи, по нейния си истеричен начин 😂
Кари ми хареса, че най-сетне каза нещо и изобщо не беше тъпо. Дано видим нещо покрай нея преди да бъде обезрозена

# 1 304
  • София
Не съм фен на Александра, но случилото се в епизода вчера, беше много грозно. Не само ситуацията с банския, а и продължилият тормоз след това. Сигурно има нещо, с което ги дразни и провокира да се държат така, но в един момент изглеждаше като подритване на някой паднал на земята. Запазването на неутралитет в случая е по-скоро заемане на позиция на Капитонова и ко. Сигурна съм, че ако някой
беше се обадил една дума да каже, било то Шопов дори, нямаше да има още драми и сополи. А те чакат сеир и дават тормоз по тв... Толкова тийнове гледат, нали виждам на Венетка сторитата - децата много й се радват. Е, чудно просто, после защо се бият и снимат с телефони. Същата работа е и това, хем са дърти кобили. Благовеста, без капка мозък, наистина ли зададе такъв въпрос?! За момент бях в кожата на Алекс и си представих какво е да си там и човечето, което си развява гащите и ти си защитил, въпреки че не одобряваш съвсем постъпката му, също се обърне срещу теб.

Общи условия

Активация на акаунт