🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 435
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 275
Искам да попитам защитничките на Александра защо дори BFF-а ѝ Ева не я защити? Защо Карина и Вики се настроиха срещу нея? И те ли от завист и злоба... ако 20 човека са срещу един, то най-вероятно проблемът не е в 20-те човека.

# 1 276
Ергенът беше омокрен от сълзи тази вечер и е отишъл да се подсуши някъде в по-приятна компания. Grinning
Ами, отишъл е да си купи чорапки, че няма кой да му стопли шушоните Rolling Eyes

# 1 277
Това че мнозинството има определено мнение не означава, че мнозинството е право. Позоваване на бройката може да е типична логическа грешка. В случая мнозинството е сбирщина от евтини жени, с очевидни интелектуални дефицити, та лично за мен тяхното мнение не е меродавно.

# 1 278
То съберат ли се повече от три жени, сеирът е вече гарантиран. Стига разправиите да са в рамките на добрия тон, няма проблем, но има една тънка граница, която не бива да се прекрачва.

# 1 279
А това че Ергена изчезна показва че е супер бъзльо.
Добре, не го приемаш неговото поведение.
А как би постъпила в ситуация като неговата?
Не знаеш какво се е случило. Всяка от тях, ти казва своята поизкривена версия. А и ти в крайна сметка трябва да запазиш някакъв неутралитет. Не е добре да взимаш страна защото нямаш обективността на ситуацията и не си бил свидетел.
А и Виктор нито е звероукротител, нито има задължението да ми омиротворява. Не им и класната. Какво да ги прави? А и длъжен ли е да им търпи истериите, с които няма нищо общо?

Права си, че не е длъжен да им търпи истериите. Но мисля, че трябваше да опита да потуши този пожар и не да взема страна, а да покаже на всичките моми, че не е ок как се държат. Най- малкото да им покаже, че като са агресивни една към друга не постигат нищо защото това е шоу.
 Аз в тази ситуация бих поискала някой да ми каже какво се е случило и не от тези, които са замесени, но пред всички. И след като преценя за себе си бих изказала мнение и неодобрение. Разбира се без да вземам страна, но да изчезнеш не е мъжка постъпка, а пиар вижте ме аз съм мъж Тея се избиха заради мен аз сега ще им покажа, че съм велик.

# 1 280
Ако откриете защитнички, питайте ги Joy Шегите настрана, пожелавам на всички лека и спокойна нощ и да се надяваме утре Тета да се появи с кърпите, че още рев се задава в петъчния епизод. И не на последно място да видим кои щастливки ще напуснат санаториума, дано са повече от 1.

# 1 281
SmileЕх, едвам ви прочетох! Много напреднала темата!:smiles:

Да си кажа и моето мнение, това с банския беше ужасно грозно и тъпо, все пак не са на 12. Унизително е и в никакъв случай не може да се приеме като шега. Александра обаче вместо да реагира адекватно - да им го каже тогава, да се отдръпне, да каже че в подобен цирк няма да участва - тя стана по-голям агресор. Започна да играе грубо, да обижда, абе отговори на грозната постъпка по още по-грозен начин. Явно не е стабилна изобщо психически и губи самообладание. В един момент се усети, че вместо да извлече дивиденти - започва да се излага и реши пък да вкара тази драма с ревовете и паник атаките. Като дори не успя и да го изиграе добре.

Капитонова е ясна - самочувствие до небесата и нагъл империализъм. Може и да има самообладание, но далеч няма качествата, които й се  ще да притежава. Нито е чак толкова красива, нито чак толкова способна, нито пък чак толкова хитра за да бъде истински добра в нещо. Като гледам тегаво й се получават нещата във всяко отношение в живота.

Ако предположим, че Дениз и Благовеста имат сходен начин на живот, все пак предпочитам Благовеста - по-хубава е и макар, че е и тя не е много добре с нервите, все пак виждам от време на време някакви опити да разсъждава върху нещо и опити да се задълбочи малко. Дениз във всяко отношение ми е елементарна. Благовеста и като емоции изпитва малко по-голяма палитра. При Дениз за сега само завист съм видяла.

За Деница : Капитонова беше права в едно - на Деница й трябва друг тип мъж. Красива е, нищо че изглежда по-възрастна, би стояла добре до един мъж с класа. Виктор вече до нея изглежда повърхностен. Не знам кой му беше измислил това "екипче" - шарени къси панталони с черна риза с дълъг ръкав, но беше голяма изцепка! За секунди изпуснах началото на целувката с розата, но сякаш с тази приятелка целувка той й каза да не очаква нищо - така ми се стори.

Вики - Ами красиво е това момиче, наистина много красиво, но това да не е състезание "Бързи, смели, сръчни"? Чак пък толкова да се впускам в спортни постижения? Време й е да порасне и да започне да прави опити да спечели някой мъж като жена, а не като дива тинейджърка.  Според мен докато ергенът я утешаваше нарочно го дръпнаха настрани и му казаха да не се връща при "дамите" за да можем да видим един истински сеир.

На въпроса в кой лагер щяхте да сте - сигурно щях да съм като Марта - да обикалям насам-натам и да се чудя за какво си го причинявам? Може пък за това да я харесва нея толкова. Добро впечатление ми направиха и другите момичета,  които не се набъркаха в този скандал.

# 1 282
Най-големият печеливш е ергенът - гушна си човекът 70 бона, пък те момите нека се избиват за него. От мераклийки след формата няма да се отърве, след като се похвали какъв бог е в леглото. Няма какво да го мисли м.

# 1 283
Този епизод, много драми, много рев. Дениз и Виктория са долни същества. Много прикрито я тормозят Александра. И тя не е зряла, но тези двечките са мега злобни. Виктория ми прилича на кобра, а Дениз е истински долен човек, щяла да я съсипе психически.
Срещата на Деница мина доста скучно, прекалено зряла за Виктор и той като че ли няма никакво сексуално привличане към нея.

# 1 284
Мисля, че е време икономът на вилата в Бодрум да размести по стаите другарчетата по легла.Обединяват се срещу тези от другата стая.
И да не стоят на един чин / опс, на един диван / заедно.

# 1 285
Това че мнозинството има определено мнение не означава, че мнозинството е право. Позоваване на бройката може да е типична логическа грешка. В случая мнозинството е сбирщина от евтини жени, с очевидни интелектуални дефицити, та лично за мен тяхното мнение не е меродавно.
Ако поведението на мнозинството е еднакво, то значи има нещо, което го провокира и ние не го виждаме, защото гледаме час и половина, а те живеят там 24/7. Марта не мисля, че е евтина жена, но каза пред Деница, че Александра е била агресивна. Карина също не я намирам за евтина, но я прекъсна като за пореден път говореше за банския. Вики не е евтина, но се разстрои от поведението на Александра, която се опитваше да диктува играта, макар че самата Вики я изнесе на гръб. Ния-Косара също не е евтина, но се изнасяше с останалите, когато Александра повтаряше едно и също 100 пъти.
Явно разсъждавате просто като зрители на сериалче, а не осъзнавате, че това е реално събитие, което не е писано от сценарист и това е основната разлика между тези, които осъждаме Александра и тези, които я защитавате.

# 1 286
dudanceto, не мога да казвам с категоричност, защото не съм била там, но според мен той точно това е направил.

След като всичките взеха да реват и той не може да свари при коя да ходи, е отишъл при хората от продукцията за разни обяснения. Ама той докато не види запис на ситуацията, няма как да бъде сигурен и в тяхната обективност.

Девойките казаха, че той бил в градината (не показаха кадър, но така казаха). Вероятно е бил с хора от екипа, след това ги гледа тия ми ти женоря как се карат, нападат и крещят-основно крещенето идваше от Александра. А Александра беше единствената, която си изложи гледната точка пред него.
Между тия кобри всичките и аз не бих се навряла, защото просто няма смисъл. Фактът, че е бил там, но е избрал уединението си пред компанията на която и да е от тях, трябва да им говори много. Това не е негов конфликт. Дори и да разбере какво точно се е случило на басейна, това е само върхът на айсберга. Той не е наясно с тяхните взаимоотношения и комуникация - от време на време вижда само някои прояви.
Какво да им каже? Момичета не се карайте ли?

# 1 287
Можем ли да го обобщим така, реакцията на Александра беше доста незряла, но пък осъждаме тормоза от страна на двете злобни същества. Какво им направи  Александра , че да й развръзват банския? Това е тормоз. Относно сравнението между Блага и Дениз, Блага може да е всякаква, но има добра душа, за разлика от Дениз.

# 1 288
dudanceto, не мога да казвам с категоричност, защото не съм била там, но според мен той точно това е направил.

След като всичките взеха да реват и той не може да свари при коя да ходи, е отишъл при хората от продукцията за разни обяснения. Ама той докато не види запис на ситуацията, няма как да бъде сигурен и в тяхната обективност.

Девойките казаха, че той бил в градината (не показаха кадър, но така казаха). Вероятно е бил с хора от екипа, след това ги гледа тия ми ти женоря как се карат, нападат и крещят-основно крещенето идваше от Александра. А Александра беше единствената, която си изложи гледната точка пред него.
Между тия кобри всичките и аз не бих се навряла, защото просто няма смисъл. Фактът, че е бил там, но е избрал уединението си пред компанията на която и да е от тях, трябва да им говори много. Това не е негов конфликт. Дори и да разбере какво точно се е случило на басейна, това е само върхът на айсберга. Той не е наясно с тяхните взаимоотношения и комуникация - от време на време вижда само някои прояви.
Какво да им каже? Момичета не се карайте ли?
Убеди ме браво, вече се съгласих.  Браво лека нощ от мен на всички.

# 1 289
Малкото Вики и тя е много “храсива” и висока по нашия край им казваме конгерици😀😀 Високо и тъпо,а в същото време с някво самочувствие без покритие да не говорим,че на срещата с Викито дума не продума 😀

Да. Ужасна е.

Харесвах Алекс в началото. Вече не. Каква психоложка е? Не е добре с нервите.
Правеше се, че кашля, а уж паник атака.
Иначе видео прави и споделя как да се справим с паник атаките.
Нарочно реват с Блага пред ергена, да ги съжали и да им даде рози.
Като го няма и крещят.

Людмила, Виктория и Дениз са прави за всичко, което коментират.

Елвира как целуна Алекс 😳
Явно е обратна.

Деница изглежда на поддържана 50 годишна.

Общи условия

Активация на акаунт