искам да Ви попитам форумците : В тази ситуация, където една група напусна коктейла на дивана и отиде в кухнята... Вие към коя група бихте се присъединили : към тази в кухнята или към тази надивана , защото за мен това са 2 лагера ?
Бих останала в групата на дивана, защото поведението на другия лагер е меко казано отвратително.
Първо всичко се записва на кого е нужно да унижаваш толкова друг човек и да му се нахвърляш при положение, че си влязъл във формат които за мен трябва да спечелиш с други качества. Или може би ти ги нямаш и затова гледаш да подливаш вода на другите защото си със силните на деня.
Второ кои си ти да казваш и решаваш вместо друг играч, дали трябва да те види цяла България по без горнище. Половината вътре сме ги виждали не са интересни.
Трето малкото Вики е доста невъзпитано. Какъв беше проблема, че ще помогне на Елвира да спечели, нека и тя да иде на среща. На Виктория я видяхме че две думи на кръст не каза, той Ергенина ще се самоубие ако има втора такава. А Александра изпадна в криза защото и се струпаха толкова неща на един път. Честно казано и аз бих реагирала така след банския и аз бих се борила до последно и да ги сритам.
Четвърто Тея дето седяха и гледаха сеир без да се намесват са още безхарактерни и безлични души.
Пето за Блага е честно ли какво очакваше да и каже Александра. Тая ме уби Александра я защитаваше предния път и тн, а тя слуша пияницата акъл да и дава. Не мога на това се казва "Направи добро изял ....."
Според мен момичетата на дивана ще са моята компания и не мисля, че са по слабите, а по нормалните. А това че Ергена изчезна показва че е супер бъзльо.