🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 426
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 215
Благодаря ти ДХЗ Simple Smile,
искам да Ви попитам форумците : В тази ситуация, където една група напусна коктейла на дивана и отиде в кухнята... Вие към коя група бихте се присъединили : към тази в кухнята или към тази надивана , защото за мен това са 2 лагера ?

Бих останала в групата на дивана, защото поведението на другия лагер е меко казано отвратително.
Първо всичко се записва на кого е нужно да унижаваш толкова друг човек и да му се нахвърляш при положение, че си влязъл във формат които за мен трябва да спечелиш с други качества. Или може би ти ги нямаш и затова гледаш да подливаш вода на другите защото си със силните на деня.
Второ кои си ти да казваш и решаваш вместо друг играч, дали трябва да те види цяла България по без горнище. Половината вътре сме ги виждали не са интересни.
Трето малкото Вики е доста невъзпитано. Какъв беше проблема, че ще помогне на Елвира да спечели, нека и тя да иде на среща. На Виктория я видяхме че две думи на кръст не каза, той Ергенина ще се самоубие ако има втора такава. А Александра изпадна в криза защото и се струпаха толкова неща на един път. Честно казано и аз бих реагирала така след банския и аз бих се борила до последно и да ги сритам.
Четвърто Тея дето седяха и гледаха сеир без да се намесват са още безхарактерни и безлични души.
Пето за Блага е честно ли какво очакваше да и каже Александра. Тая ме уби Александра я защитаваше предния път и тн, а тя слуша пияницата акъл да и дава. Не мога на това се казва "Направи добро изял ....."
Според мен момичетата на дивана ще са моята компания и не мисля, че са по слабите, а по нормалните. А това че Ергена изчезна показва че е супер бъзльо.

# 1 216
Дениз без грим е по-грозна от 80% от жените между 20 и 45 г. в софийското метро сутрин, задника й виси целия в целулит и стрии, поне гърди да имаше, ама и там пустош... печели с к*рвенски профил в OnlyFans, където чичковци си плащат, за да й гледат "представленията". Колкото и лабилна и антипатична да ми е Сашка, поне има яко тяло и нещо там се мъчи да учи (да, курс и незавършено следване е все някакъв напън, доста над това просто да си показваш някои части срещу пари).

# 1 217
А как приемате целувките на Александра с Елвира, Блага. Обичайно така ли целувате приятелките си. Аз съм шокирана. Не ми е приятно да я гледам как се лигавят с девойките , като уж са там заради Ергена.
Аз също видях , че развързаха банския на Александра. Агресия беше.
Но свален бански пред цяла България нямаше

# 1 218
А това че Ергена изчезна показва че е супер бъзльо.
Добре, не го приемаш неговото поведение.
А как би постъпила в ситуация като неговата?
Не знаеш какво се е случило. Всяка от тях, ти казва своята поизкривена версия. А и ти в крайна сметка трябва да запазиш някакъв неутралитет. Не е добре да взимаш страна защото нямаш обективността на ситуацията и не си бил свидетел.
А и Виктор нито е звероукротител, нито има задължението да ми умиротворява. Не им и класната. Какво да ги прави? А и длъжен ли е да им търпи истериите, с които няма нищо общо?

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 02:03 от geri1919

# 1 219
И тука ескалираха емициите. Грозно нещо е агресията, но си част от човешката природа. Хубаво е да изгради човек мехазми, за да се справя. Може би е най-добре да се превантира. Кари ѝ го каза на Сашка “те си имат причини”. Опита се да ѝ посочи проблема, а г-ца психолог отвърна с агресия.

# 1 220
Няколко неща:
-Блага се затвърждава като глупавичка (Ти мен манипулираш ли ме?!)
-Супер тъп епизод като цяло
-Супер зле подбрани дрехи на мистър Розораздавач (мокасинка на босо краче....откачам)
-Искам среща с Карина

# 1 221
А как приемате целувките на Александра с Елвира, Блага. Обичайно така ли целувате приятелките си. Аз съм шокирана. Не ми е приятно да я гледам как се лигавят с девойките , като уж са там затафи Ергена.
Аз също видях , пе разгърната бански на Александра. Агресия беше.
Но свален бански пред цяла България нямаше
Тази лесбийска история взе да ми дотяга. Започнах да се чувствам неловко. Някак като за червена точка. Sign Underage
И хич да не ми разправят, че било нормално между приятелки да се мляскат за щяло и нещяло. Да не кажа хич.
А и какви приятелки са тези? Видяли са се преди 14 дена и вече обмениха толкова слюнков материал, че наистина трябва предаването да минава изцяло след 22ч.

# 1 222
Чисто визуално Виктор най - много си подхожда с Александра. Дениз и Виктория К. явно не са свикнали да има по- манипулативни и харесвани жени от тях и автоматично са сложили Алекс в графа “враг”. Последната е с твърде силно его, а и явно го демонстрира постоянно зад кадър, с което още повече ги провокира. Двете са установили, че е психически нестабилна и докато са заедно ще се възползват от това. Блажка е глупаво и елементарно момиче, което единствено е учило изкуството на съблазняване. Във Венета има селска хитрост и интригантство, но поради шутовския й характер не я приемат насериозно, а и като конкуренция, още повече, че Виктор няма никакво влечение към нея.
Имам усещане, че следващата поканена на среща ще е Карина, а без роза ще са Теодора и Елвира.

# 1 223
Мдааа Карина е скрита лимонка. Ще е интересна среща с нея, но Виктор едва ли ще я покани.
Гергана обаче колкото и да е красива, някак ми създава впечатление, че сякаш си е „платила” за да влезе в шоуто.
Александра обаче явно се забелязва, че не понася чуждо мнение. Направо агресира ако някой има различно мнение от нейното, затова и нападна Карина, която се опита да й обясни, защо кучките се държат така с нея. Определено съм на мнение че трябва да си скъса дипломата на психолог или какъвто там терапевт.

# 1 224
Ергенът беше омокрен от сълзи тази вечер и е отишъл да се подсуши някъде в по-приятна компания. Grinning

# 1 225
Точно тази Теодора имах предвид, че ми е като травестит и се смее отвратително. Казаха, че утре има 7 рози, но дали другите отпадат или е пак като преден епизод за обща среща... Но иначе съм на кантар Людмила много ме дразни с тази нейна злоба, Виктория К. също не я харесвам имам чувството, че се има за най-великата, но Теодора е направо брутална с нейния нагъл смях...

# 1 226
Добре де, тези моми не можаха ли да се скарат още на басейна, докато случката е била прясна, и там да си пореват на воля, а чакаха до вечерта? И колко ли време са репетирали това театро? Нали по 15 часа на ден снимали? Та показаха най - доброто от себе си в тия 40 минути.
Утре ще даде 7 рози. 4 раздаде вече, значи 11 ще имат рози. Колко са всичките?

# 1 227
Според мен повечето момичета там са свикнали, че печелят мъжете със силикон в устата и изкуствени мигли. Екипират се така и ходят в конкретни заведения, където да ги забележат разни там бигати чичаци. Въобще нямат представа как да се държат нормално, за да ги забележи нормален мъж. Не че ергенът не е същият кифльоч. Оттам идва злобата и агресията, както и от това, че са затворени там и прекаляват с алкохола.
Аз лично бих се дистанцирала и от двете групи.

# 1 228
Ергенът беше омокрен от сълзи тази вечер и е отишъл да се подсуши някъде в по-приятна компания. Grinning
А дано!

# 1 229
Точно тази Теодора имах предвид, че ми е като травестит и се смее отвратително. Казаха, че утре има 7 рози, но дали другите отпадат или е пак като преден епизод за обща среща... Но иначе съм на кантар Людмила много ме дразни с тази нейна злоба, Виктория К. също не я харесвам имам чувството, че се има за най-великата, но Теодора е направо брутална с нейния нагъл смях...
И аз се затруднявам да си избера най-неприятна. Много са. Май единствените дето не са ми неприятни са Марта и Деница. Марта си има пубер вкъщи и затова е свикнала на драма, а Деница просто е нормална.

Общи условия

Активация на акаунт