🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 453
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 080
Мале, аз ако съм на Виктор, хващам пътеките още сега. Grinning

# 1 081
На Блага роклята е много хубава и много добре ѝ стои

# 1 082
Аре още една ревла, намокри ми се телевизора... и не е за там Викиту, да ходи на спортен лагер.
О, да, Сашето се осефери, все едно Виктор и направи кръвопреливане и как живна. Забрави паник атаките, забрави, че трепери, че и е лошичко... Сите са маскари, казах ви.
Людмила па вечно пребитата... иде ми да я халосам с лопатата и да млъкне вече.
Карина си е моят човек от първия ден, това е.

# 1 083
Пфффф, аман - таз вечер всички се показаха колко прости кухи и злобни лейки са! Дениз, Люса, Саша, рускинята Вика .... еднакво противни ми станаха...

# 1 084
Благовеста е най-хубава тази вечер 🤣

# 1 085
Обаче пак излезе хитра Виктория К. От нея започна всичко, а тя само стои и наблюдава и не се обажда.
Много лош грим на Александра.
Е Капитонова си го отнесе от Александра с обвинения и беше наклюкарена от Александра пред Виктор. Просто Сашка е истеричка, а Капитонова има самочувствие, самообладание и здраво его.

# 1 086
Ох, тези са много злобни! Виктория, Людмила, Дениз и тази... Дори не я знам коя е отвратителната малко прилича на травестит...

# 1 087
Пак рев…Александра??!! Мисля, че
женският колектив ѝ идва в повече вече.

Ами то никой женски колектив не е за издържане 😏, особено пък всички в конкуренция.
  Трио злобил, в частност дуото рускинята и туркинята прекали, типичен пример за тормоз, няма оправдание,така ми се иска такива в живота да си го получават тъпкано и да има справедливост.

# 1 088
  • В царството на игрите:)
Ако се разрева качествено и падна на земята от мъка ще дойде ли Ергенът с разрошен перчем да ме успокои и гушне.......
Не мога, момичета, не мога вече...Много мъка има по този свят.
Гледам, гледам и си мисля: Венетка над всичко! Лудите са най - нормални в този сезон Simple Smile

Може да са злобни Дениз, Викито и Люси, ама са ми интересни...Такъв е животът, а не съм /уж/ кучка Simple Smile

# 1 089
Отбора на свекървите 😄

Венета по-умна от мнозинството там …

# 1 090
Не мога да повярвам, Сашка ми е толкова противна, че започнах да харесвам агитката на злобните кукувици.

# 1 091
Благодаря ти ДХЗ Simple Smile,
искам да Ви попитам форумците : В тази ситуация, където една група напусна коктейла на дивана и отиде в кухнята... Вие към коя група бихте се присъединили : към тази в кухнята или към тази надивана , защото за мен това са 2 лагера ?

# 1 092
Не мога да повярвам, Сашка ми е толкова противна, че започнах да харесвам агитката на злобните кукувици.
И аз хаха! Даже бих агитирала за още малко шоу от Дениз върху Сашка фалшивата ревла.
Отбора на Алекс са категорично по залухавите и прикрито амбициозни - Блага и Алекс ги видяхме какви лицемерки са и не са си приятелки. Елвира е супер наивна. Малкото Вики и тя не е в ред. Ева се опитва да е неутрална.
Другите поне могат да се конфронтират, без да са мелодраматични.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 22:17 от Linda*kiss

# 1 093
Аууу, повръща ми се вече от Люса и Дениз... Много искам тази вечер една от двете (и двете, и двете) да НЕ получат роза!!! Толкоз злоба и наглост, аман...

# 1 094
Долнопробен театър.

Общи условия

Активация на акаунт