🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 433
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 065
Ох тая пак декламира, вече не мога да я трая, егати тъпото парче.
Сашка хленчи и се надява на целувка, ама не би.

# 1 066
Аз гледам шоуто главно заради стилистиката и природата. Много е приятно и добре направено.
Женските крамоли не са ми толкова интересни, но без тях естествено не може.
Всички са си прави за себе си в крайна сметка всяка се опитва да направи добро впечатление на ергена.
Струва ми се, че са искрени. Има сценарий, но някак той следва естественото развитие на нещата. Не са толкова добри актьори, че да го изиграват толкова добре. За това си мисля, че е доста реалистично случващото се.

# 1 067
lelelelle  174 отговора, 313 на линия Simple Smile))
Незнам от къде да започна.... да чета ли да гледам ли. Аз изпуснах началото на сеир Сандъка...

Добър вечер Крюели Simple Smile

# 1 068
Тая ми омръзна с тия стихове 🤧

# 1 069
  • софия
Обаче пак излезе хитра Виктория К. От нея започна всичко, а тя само стои и наблюдава и не се обажда.
Много лош грим на Александра.

# 1 070
Оф, започвам да подозирам кой ще спечели и това е Александра. С манипулации, роля на жертва, ревове, паник атаки и прочее прийоми. И Виктор ѝ се хваща на цирковете. И като мъж вярва на женски сълзи пффф.

Деница и тя започва да ме дразни, всичко което се отнася до Виктор е уникално, не го е очаквала, чувства се като принцеса...и бла бла. Все едно и тя е девствена... в срещите обаче 😁
За доста нелицеприятна не намирам Людмила, а Елвира.

# 1 071
Дениз според мен е свикнала да бъде забелязване от разни чичаци само, защото е плеймейт и сега няма представа как да привлече внимание и затова злобее.

# 1 072
Peypy, добре дошла.
В резюме- много жени на едно място= кокошарник.

# 1 073
Тоз коктейл като едно време НЛО - сценката в кухнята дето всеки си говори по неговата си тема. Едната чете стихове, другите реват, третите злобеят. Всеки с програмата си...

# 1 074
  • София
Рускинята да научи накрая тоя наш език,а не да се подиграва на Елвира🤦 Ако тая стигне до финал както се пише ще е най простата продукция евър!

# 1 075
Тая Елвира няма ли да я маха вече … аман от “поезия” , лепка , вече не е интересна .

# 1 076
Ме харесвам Александра но това с банския беше мн тъпо и детинско....

# 1 077
Предаването може да го преклъстят на:
ЕРГЕНЪТ И РЕВЛАТА

# 1 078
Аман от реване! Тия наводниха “океана”…

# 1 079
Е не🤣🤣🤣🤣🤣
Този сигурно му иде да избяга на някъде 🤧

Общи условия

Активация на акаунт