🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 366
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Блага да казва на Александра да не плаче е вицът на вечерта. 🤣🤣
Хахаха а

# 1 051
На някои от тия Спортът им се изразява само в плющене Wink ..ама злобен поглед извади рускинята.

# 1 052
Мале, мале.. тия регресии и прогресии не са шега работа.. Joy

# 1 053
Айде пак цирк 😬

# 1 054
Не била виждала никога в живота си….еее…тя е живяла на Мелмак явно.Сашка..

# 1 055
Погледът на Бобъра е по-силен от биологично оръжие - може да отрови цялата турска Ривиера, въобще целия океан.

# 1 056
Преди 35 г.като бях млада имаше един лексикон ски девиз "Чрез нахалство към прогрес". В това шоО девиза може да се трансформира в "Чрез ревАне към Ергена"...

# 1 057
Много КРИНДЖЖЖЖ 🤣🤣🤣

# 1 058
И според мен не е нормално да сваляш бански, за да спечелиш игра, ако си на повече от 12. Иначе паническата атака беше яко преувеличена.

# 1 059
Леле мале, голям цирк....Grin

# 1 060
Да вземат да я разкарат леля Сашка, че ми идват в  повече неуравновесените прояви. Как е възможно да си толкова ненормален?

Сега ще ни занимават цял епизод с драмите ѝ. Голям праз, чак пък толкова за развързан бански. Дори не и се свлече или падна. Можеше да ѝ натрие носа на Дениз с правилна реакция, да се посмее, да го върже и да продължи все едно нищо не е станало. Но защо, като може да реве три дни за това.

И от там следва рецитала на Евира.

# 1 061
Дениз защо постоянно недоволства, че Виктор не я кани нито на среща, нито на разговор? Александра чупи стойки, прави муцки и привлича вниманието на Виктор, а Дениз седи в сянката и само плюе и мрънка.

# 1 062
Демонстрирайки разстройство от поведението на тези тъпачки, само им капе мед на душичката. Да им беше изсъскала, а тя ще им реве!

Напълно. То и Рускинчето го каза “Дениз я дразни, защото й харесва като Алекс не може да си овладее емоциите”. Това поведение е толкова прозрачно, човек просто трябва да не реагира един-два пъти и ще им писне. Алекс на детска градина или на училище не е ли ходила, за да ги научи тези уроци? Thinking

Деница ако спечели, ще се гръмна. Виктор ще го е хванало умопомрачение, представял си се бил до човек като нея, сто на сто. Опитва се да си докаже, че явно с бившата му, като са нямали нищо общо е било проблемно, затова сега си търси коренно различен типаж. Лудост, грам не си пасват, вие какво ще кажете?

Съгласна и за Деница и за Алекс. Защо Алекс не се защити вербално от Дениз? Вместо сега реве цяла вечер и търси от всеки слабак съжаление. Смотана е Алекс и много фалшива.

# 1 063
Тази Деница четох, че била на 40 🤣
1988 г. е раждана

В никакъв случай, искам да видя лична карта за да повярвам Close

Но пък: май няма модни гафове на този коктейл! Много добре подбрани цветове на роклите и грим -  и на Марта, и на малкото Вики, и на Блага, и на Алекс, и на Капитонова, и на Гергана, и на Дениз. браво!

Чакаме Алекс да се разплаче на Виктор, нали? Grinning както дениз каза, само часа да я попита какво й е, ОФ.

Едит: “не съм виждала никога в живота си”, ох боже, това момиче не е ходила на училище явно да . Бивша гимнастичка толкова лабилна, агресия било, провокирали я? По това, което съм чувала за учителките по гимнастика, провокацията на момиченцата в шоуто е нищожна. Не знам как функционира като пълноценен индивид, жалко е Hands Thumbsdown

# 1 064
Кое, казвате е финалното трио?

Общи условия

Активация на акаунт