🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 219
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Виктория, Дениз и Людмила са като злите сестри. То бива, бива и тук дори не е толкова за мъжа, а просто забавляват се да тормозят някой. Александра е зле с нервите и иска да командори. Малкото Вики има страшна спортна злоба. Може да постигне много в някой спорт

# 1 021
Как може да има толкова злобни хора като триото Виктория, Дениз и Люса- не знам кой нормален човек би ги издържал. Комплекси …

Александра не е стабилна, какво им се връзва на тея детски номера. Вдигна кръвно, напълно е възможно да се разтрепери. Паник атака не е това, но е пристъп.
На тази тъпотия трябваше да иска да ги дисквалифицират.. Наум каква му беше ролята не знам
И Алекс трябва да дисквалифицират затова че се засили като динозавър, за да вкара кош.

# 1 022
  • София
Тези откраднаха златния миг на Деница. 🤣

# 1 023
Ами Сашка се разстрои..нормално ЧОВЕШКО поведение е. Предпочитам го пред типични к*****ски номера и предпочитам Сашка пред жени с к****ска душа като рускинята и Дениз.

# 1 024
Мен ме изненада малкото Вики , ама и Сашка не остана по назад …
Психоложка / психоПатка 🤦♀ Каквото и да кажем , няма как да е бяла и добра и наистина почти никой да не я харесва .

Тая Деница и тя … абе тия жени им обърне по 5 минути внимание и всички са влюбени до една .

# 1 025
Деница изглежда добре на срещата. Изглежда си по-възрастна, но е симпатична жена с обноски и възпитание
Разбира се. Още от първия епизод ми направи впечатление. Класата си е класа. И с обноски, и с умствен багаж...

# 1 026
Тази Деница четох, че била на 40 🤣
За какво лъжат за тия години не знам.
Дениз без грим е като измита чиния🙄

# 1 027
Алекс е наистина психо. В началото я харесвах, още я харесвам, визуално е прекрасна жена, като е в добро настроение е много мила, благородна и тн… но тя е изключително изостанала в емоцшоналното си развитие. В момента когато нещо не става според нейните очаквания е олеле-малеле. За банския ок, тъпа детска проява е, да е изненадана, че съотборничка й избила топката от ръцете ок, ала сълзи и паник атаки? Как живее на ежедневна база, как понася тъпунгерите на пътя, например?
Следя й изявите, все повтаря как не допуска негатив и как “то си еза тях”, но реално не само допуска негатив в живота си, а му и отдава невероятно голямо значение, тя е откровено лабилна. Пишман психоложка, сорри.

# 1 028
  • Варна
Тъкмо щях да питам това ли е паник атака?
По страшно съм си го представяла.

# 1 029
Каква драма, дараги зрители...
Най-после ясо видях лицето на Елвира. Жалко. Алекс - невероятна артистка, от талантливия модел - дето си вярват.
Гмуркачната, ако и да не е млада ама добри баджаци отпра във водата.
Всичките са супер грозно препечени, от серия на серия - все повече.
Айде още една дето маже с голямата баданарка. На Ергенина няма още 10нгодини да слезе на земята.
Страшен аутфит са му избрали - камуфлаж и гащи с Розова ризка.

# 1 030
Демонстрирайки разстройство от поведението на тези тъпачки, само им капе мед на душичката. Да им беше изсъскала, а тя ще им реве!

# 1 031
Ах гащи на цветя за ергена-хахаххаха УжасТ.Божее кой ги облича..

# 1 032
Малкото Вики реши, че е на спортен лагер. Ергенът хич не я вълнува, само да е печеливша в игрите.

# 1 033
Ах гащи на цветя за ергена-хахаххаха УжасТ.Божее кой ги облича..
Яки са!!!

# 1 034
Аз не схванах какво значение има коя колко ще вкара и защо беше тая "паник атака" и защо беше тоя рев...
Просто Алекс е аржентинска мелодрама. Да не се прави на много свенлива. Много фалшиво.

Общи условия

Активация на акаунт