🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 224
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 005
Е вече поне знаем защо Елвира е девствена все още. Момичето просто е от другия бряг..
А и някак нелицеприятно…Нечистоплътност ми навява.

# 1 006
Не цнам сашка как се държи като не снимат, но за мен дениз и руската гадюха са дъно.
За Сашка съм аз.
Кво пък толкова не я харесвате, не знам...

# 1 007
Малкото Вики май не е толко тъпичко, кротко, безмълвно и безобидно! Нали е от отбора на Сашка, на каква се направи, та ѝ изби топката от ръцете? Ма и Сашка, ся... тя да е над всички. Ми няма как да я оставят да стане така, щото тя така е решила. Прикоткала си една групичка и си мисли, че онези харпии ще я оставят да ги ръководи и да взима еднолични решения, още курсове трябва да запише, тия не ги е усвоила добре.

# 1 008
Дениз е егати боклука!
Противна ми е....
Александра е вечната жертва. Сега разбирам...  Защо се разкрещя предната вечер при свалянето на гаЩята - защото се е "припознала" в Блага... Че и тя е един вид жертва имам предвид.

# 1 009
А тоя Наум защо нищо не казва 🤣
Трябваше да ги дисквалифицират двете простачки.
Вики какво саботира, да отиде пак да гледа като теле на срещата 🙄

# 1 010
Е, Вики си е права. Играе за себе си, що за Елвира или Алекс. Изобщо тия приятелски съюзи, взе едно Виктор и трите ще ги вземе.

# 1 011
Александра предлагам да ходи да се лекува!! Приличала на Дж. Робъртс, съща Марияна Попова е. И с визия и с мрънкане все неразбрана и неоценена, абе с всичко. Неуравновесена истеричка.

# 1 012
Александра е драма куин, но злобата на Дениз и Виктория ве отвращава

# 1 013
Аз не схванах какво значение има коя колко ще вкара и защо беше тая "паник атака" и защо беше тоя рев...

# 1 014
Малкото Вики и то е малко злобно, това е повече от спортна злоба. Виктория и Дениз в опита си да унижат Александра по-скоро и направиха реклама, има какво да покаже Сашка Sunglasses за разлика от тях

# 1 015
  • Terra incognita
Не знам, но Елвира ми е доста неприятна.
Вика и Дениз, то се знае. Топ злоба. Нищо неочаквано. Виж, малкото Вики защо така направи, не знам.
А Александра е готова за националния отбор с тези драми.

# 1 016
Отказвам да повярвам, че това са хора на повече от 11 години, а дори те не се държат така

# 1 017
Как може да има толкова злобни хора като триото Виктория, Дениз и Люса- не знам кой нормален човек би ги издържал. Комплекси …

Александра не е стабилна, какво им се връзва на тея детски номера. Вдигна кръвно, напълно е възможно да се разтрепери. Паник атака не е това, но е пристъп.
На тази тъпотия трябваше да иска да ги дисквалифицират.. Наум каква му беше ролята не знам

# 1 018
Паник атака грънци, театро си беше това като на Людмила с носа.

# 1 019
Тая Дениз е толкова грозна, ама толкова грозна, че направо не мога да разбера от къде го вади това самочувствие. Сигурно е на базата на много увиснали старчоци, дето са й минали през кревата за парички. Баси долната..... /айде да не пиша, че ще ме баннат/. А пък поне да беше умна, а тя и куха, като хралупа. Ако аз бях на мястото на Сашка, най-вероятно щяха да ме изгонят от предаването, защото такъв бой щях да й хвърля, че докато дойдат да я спасят, щеше да е поне бе 2 предни зъба. Честно ви казвам. Направо побеснях с тази простотия безгранична от тези две тъпи парчета

Общи условия

Активация на акаунт