🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 210
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 035
Не гледам, но четейки коментарите явно положението е: Краварки в настъпление.

# 1 036
Деница и Виктор имат еднакъв начин на изразяване, вокално гласовете им си пасват страшно много. Възпитани, спокойни, меко излъчване без напъни...

# 1 037
Нещо не им се отразява добре това предаване на тези момичета. Аз ще съм на такова красиво място и ще се тръшкам заради някой, който нарочно ме провокира. Александра трябва да ги лекува тези нерви, че изобщо не може да се контролира.

# 1 038
  • София
Дадоха ли кой победи и каква е наградата?

# 1 039
Виктор още много си го боли за Парова.

# 1 040
Тази Марта какъв профил изкара 🤦♀

# 1 041
Някои имат брутални пъпки и дупки по лицата😬

# 1 042
  • София
Всъщност не знаем какво става в къщата като няма камери. Като нищо трите злоби ходят да тормозят някой и това да нагнетява напрежение.
Деница и Виктор могат да са приятели и не двойка

# 1 043
Леко тъпи правила на тая игра, хем отборна, хем печели този с най-мн точки...по-добре да си беше всеки за себе си.

# 1 044
Как може да има толкова злобни хора като триото Виктория, Дениз и Люса
Ужасни са. А нали знаеш, че сред това трио е избраницата на Виктор?
Скрит текст:
в неговия лайф на ФБ профила му половината коментари бяха за това, че в жълтите вестници вече издали победителката

# 1 045
Блага да казва на Александра да не плаче е вицът на вечерта. 🤣🤣

# 1 046
Демонстрирайки разстройство от поведението на тези тъпачки, само им капе мед на душичката. Да им беше изсъскала, а тя ще им реве!

Напълно. То и Рускинчето го каза “Дениз я дразни, защото й харесва като Алекс не може да си овладее емоциите”. Това поведение е толкова прозрачно, човек просто трябва да не реагира един-два пъти и ще им писне. Алекс на детска градина или на училище не е ли ходила, за да ги научи тези уроци? Thinking

Деница ако спечели, ще се гръмна. Виктор ще го е хванало умопомрачение, представял си се бил до човек като нея, сто на сто. Опитва се да си докаже, че явно с бившата му, като са нямали нищо общо е било проблемно, затова сега си търси коренно различен типаж. Лудост, грам не си пасват, вие какво ще кажете?

# 1 047
Пак рев…Александра??!! Мисля, че
женският колектив ѝ идва в повече вече.

# 1 048
Ся тоя рев е, за да се превърне тя в център на вниманието! Ми... да ме прощават, ама не съм на ничия страна - ония зверкини, тая - артистка.
Гримът на Деница е страховит, прави и такива торби под очите... Че и на другите кокошки грима е смразяващ.

# 1 049
Тази Деница четох, че била на 40 🤣
1988 г. е раждана

Общи условия

Активация на акаунт