🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 272
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 530
Александра трябваше като и развързаха банския, веднага да иска санкции за нарушителите, да ги накажат. Но тя не се усети и се поддаде на провокацията да ги обижда.
Тя в последствие "осмисли" как да използва ситуацията. Изобщо не й беше до банския, вижда се, как си го връзва и едва по-късно "включи", че трябва да го използва за поредния цирк. Има хора, които си умират да има някакви драми, тя дори като се мляска с оредвващите й "дружки" само им внушава, че всичко ще е наред., реално, за нея друга тема освен проблеми и драми няма. Дамите от класа, колкото и да са уязвени, не развалят партито на другите. "Парти", разбира се, иронично казано, при тях такова животно няма и "дама от класа" в случая е напълно неумесно. При нея заявките са високи, а покритие липсва. А като говорите и за възраст, нейната не е като да не й личи.

Annysy, наясно съм. Алюзиите ми са изцяло иронични в духа на идеята на предаване - уж да се влюбят, но в някой, който използва излючително ограничен речников запас думи, не комуникира адекватно и ги кани на срещи, които някой е режисирал, т.е. уж да създадат емоция по повод лъжливо построен образ.

# 1 531
Според мен всички злобарки рязко намразиха Александра, защото видяха в нея сериозна конкуренция. По същата причина и Людмила намрази Благовеста. Както се видя и по Деница изсипаха отрова в момента, в който прочетоха нейното име на поканата - лелка била, незнам каква била. А реално тя и Марта са възможно най-кротките, уравновесени и премерени от всички “дами”.
Сигурна съм, че ако накрая останат само злобарките, рязко ще скочат една срещу друга и приятелството им ще се срине.

Интересно ми е довечера какво ще се цели с определените само 7 рози за раздаване. Пак ли ще им правят групова среща или този път ще изхвърчат от предаването?
Предполагам, че това е рекламен трик и че ще обезрозят само една дама. А дано да е някоя между  Дениз, Людмила или Гергана.

# 1 532
Според мен не харесват Александра като човек , нищо общо няма дали е конкуренция или не . Тя не спря  цяла вечер да се оплаква и да е  център на внимание. Нападна и Карина, защото не и приглася. Голяма досадница е.

# 1 533

_________
Айде, коя щеше да идва на сеанс..да заповяда, маретите са ми готови

Тето, тоя медицински въглен само на коремоболни другарки трябва да го предлагаш..
Марета ше му вика.., голяма домакиня и ти! Хич не ставаш за ергена.

# 1 534
Ами да не се занимават с нея ..като ги дразнела. Я колко хора са, да си говорят помежду си. Ама май няма за какво, та затова се захванаха със Сашка.

# 1 535
Не завиждайте на Тета, хванала е тренда - след бургери, сладолед и прочее с активен въглен, време е и за нов вид марети.

# 1 536
И 6акто са изморени, нали изморителти казаха били снимачните дни, алкохолът бързо ги хваща.
Като се замисля, без алкохол не може ли да е? То пияндурска работа направо...постоянно с чаши в ръце.
Да ида една викторинка да им напраЯ ли, да поразчупим малко статуквото...
Че то аз не издържам без алкохол да ги гледам, представяте ли си на тях какво им е в това море от простащина?! Извинявам се, океан.

# 1 537
Сашка е от този тип празнословки, които обичат да си слушат гласа. И го извисява, за да заглуши другите. Дудне и дудне, мислейки се за голям оратор. Това не е общуване, а истерия. Порой от думи без логична връзка.

# 1 538
Не завиждайте на Тета, хванала е тренда - след бургери, сладолед и прочее с активен въглен, време е и за нов вид марети.

Няма да стане! И ние сме в тренда на завиждачките! BowtieSweat Smile Даже затова влизаме тука.

# 1 539
Проксима, викаш и ние се борим за кокала като някои обитатели на един турски санаториум. 😉

# 1 540
Какъв е този смотан сайт на бтв, като отварям участничкте, на всички им са изрязани главите! (от време на време им забравям имената и ми се налаг да си ги припомням). Само при мен ли е така?
Не само..
Не само при теб Laughing (това за имената), за сайта не знам.
Не бери грижа.Той Виктор още не ги е научил та ние.
Туркинята, рускинята, пияницата, чалгарката,поетесата, простакесата и е така ги карай за по-лесно, че докато им научим имената ще свърши сериала Smiling Imp

# 1 541
Да, Саша е Егоцентрик... Аз това, аз...аз...
Иска да я слушат, говори
На сторитата се снима с голямата уста отпред и хоп ще й видим сливиците...
Мисля, че е доста чувствителна и крехка, отбранява се на момента, има страх от нараняване.. Злобна не ми се струва, по скоро се разправя и обяснява....
Участва в разправии
Когато човек е зъл в погледа му и жестовете се вижда, той иска да ти навреди по някакъв начин и иска да те "премахне*. Кадъната Дейзи е подобна...

# 1 542
Проксима, викаш и ние се борим за кокала като някои обитатели на един турски санаториум. 😉

Борим се за участие, някои по-активно, други по-пасивни....Не им ща санаториума, много си ми е гот да съм си обитателка на личния вилает и само коги ми е кеф да вляза да си хвърля репликата..И хем ми удобно от дивана, хем се пресягам колчем нещо да хапна от масичката, а не като горките спортистки там на гладна диета ,все едно са в отбора на Нешка Робева с повишена трудност алкохол, хем и да съм груба, никоя не може да ме стигне да ми разкопчае сутиена..
Че  и компания имам всички вас, кво повече да искам! Добре, че съм се преборила за наградите в тоя живот,та поне сега да съм рахат.

# 1 543
Александра не приема да не е примадоната и, нормално, има конкуренция в лицето на жени, които не са свикнали и те да не са. Кой, как умее да се справя в такива ситуации, е въпрос на култура и класа, каквито сред този кастинг липсват. Тези, които не се излагат, са по-скоро в някакъв свой свят на апатия или неразбиране. Има дами, за които може да се каже, че мълчат не защото мълчанието е злато, а защото става дума за огромни липси дори на комуникационно ниво. Видно е дори как се затрудняват да асимилират какво се случва. Други са ангажирани със себе си, трети се ядосват, че другите не се ангажират с тях. Лошо впечатление прави стерилният кофти монтаж, подценяващ публиката сценарий и липсата на каквато и да било адекватна комуникация с Избраника. Реално опознаване няма, което показва и че зад изключването на участнички, с които срещи не е имало, не стои изборът, че не са си допаднали - нямало е как това да се случи, след като дори не са се срещали насаме.
За мен бе много странен образът на дамата от В. Търново (Радостина или нещо подобно). Тя влезе с огромна заявка и не й посветиха никакво екранно време, от което си мисля, че е била само за пълнеж.

Изглеждат като удавници на потъващ кораб, на които от време на време им спускат някакъв бявноразвиващ се, колкото да им каже, че ще бъдат спасени, но изглеждат недохранени, пияни, недоволни, изнервени и отпадат постепенно зад борда по решение на гласа зад кадър.

# 1 544
Виктор се уединява, уж, преди церемония за обезрозяването. Твърди, че това му упражнение му отнемало повече от час.  Дали не е заставал пред едно табло със снимки на участничките и ги мъдри разни схеми - ей такива като табло на разследващите, сещате се. Sweat Smile Satisfied Joy
Разбира се, в това табло слага и изискванията на продуцентите - тази трябва да я държиш толкова седмици. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт