🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 217
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 920
Защото за мен девойка е до ранните 20 и тази реплика на Марта добре съответства  на цялостно инфантилното поведение на участничките. Големи жени се държат като деветокласнички и в скандалите, и в свалките.
Е колко да са "големи" тез жени?

# 1 921
Тежест на думата "девойки"? И каква точно тежест ѝ придаде Марта, че не се сещам? Не бих се нарекла девойка на 46... Ама това са си на Марта усещанията все пак. О, тя е младичка, само на 30 и няколко...
Щях да го подмина, но искам да уточня, че възрастта е физическо измерение, а как усещаш годините си-душевно измерение.
Аз на 45 мога да съм много повече девойка по темперамент, от тези на 20.
Мисля, че стана ясно, че да кажеш девойка, на очевидно доста голяма жена, няма тежестта на значението на думата, а е чиста закачка с езика.
Какъо написах съм на 45, но възрастни хора ми казват девойче, при все че понякога и с дете съм била на такива срещи.
А сега де 😄

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 12:38 от ДХ3

# 1 922
Ако искаха сеир в тази, хм, тъпа игра, трябваше журЕто да ги поставя на определените места. Виктор има голямо его, както видяхме, щом Марта го засегна толкова много с признанието, че не припада по него. Ако е било само театро - Браво, Викторе, закова тази роля! Много мило ми стана, когато наш ЕргенИн прибра писмото на Елвира да си го чете вкъщи - сякаш ми прочете мислите, че и думичка не искам да чуя от него! 🤩

# 1 923
От глупавия епизод 11, който най-накрая изгледах, ми направи впечатление “желанието-изискване” на ергена за деца. Сякаш си избира сортове вино. Искал първо момче и после момиче. Шегаджия е, признавам!

Личи му, че е участвал в поп-фолк клипове, пък нека държи спукания пояс на ниво Франк Синатра.

Настроението му иначе сигурно се дължи на прическата, която му бяха причинили.

Кандидатките за розите няма да ги коментирам от женска солидарност.

# 1 924
Щеше да е по-добре, тези дето бяха журЕ, после да застанат на мястото на избираните и те да ги журират.

# 1 925
  • Далечният изток
Възрастни хора е нормално да ти кажат "девойче". На мен дете на пет ми казва "кака", че и поправя баба си - не е леля, кака е... А сега де...

ГабитУ в Култ в момента.

# 1 926
Гергана не можа да преживее, че някой я победи в нейната игра. Блага се оказа по-умела в съблазняването. Определено смятам, че му влияе на ЕргенОт, до сега само към Блага скъси физическата дистанция. Гергана се опитва вече да приложни някои от нейните сълзливи номера, ама е  късно.

Ния- Косара беше права - изключително грозно и невъзпитано е да поканиш някого - някъде и ако срещата не се състои, после да не кажеш просто - съжалявам, ще се реванширам или поне извинявам се, но такива са обстоятелствата в тази игра - надявам се да имаме друга възможност. Ей така от добро възпитание само, защото сега излезе, че на Виктор не му пука изобщо за нея и не виждам защо на нея трябвада й пука за него и да му се натиска. Не тя му търси сметка, а той на нея защо е пасивна - много правилно му отговори - очаквах нещо и от твоя страна.

За Марта го заболя, да - той иска да се харесва на всички, особено на тежи жени, които в очите  му изглеждат по-класни . А тя не е много активна, но не мисля, че го е излъгала и мен някой да ме пита на втора среща  - харесваш ли ме, ако отговоря "харесвам те" - това ще означава  - да, бих излязла още веднъж с теб, няма да означава - харесвам те и не мога да си представя живота без теб - искам да се оженим и да си народим 5 -6 деца. Така, че колкото да си продължат да общуват го харесва!

И накрая за мен Виктор си разкрива истинската същност и на практика той ще си се окаже на нивото на всичките там Дениз, Виктория и т.н, модерни, "популярни" личности - човек, който има външност без особено вътрешно покритие и който се опитва с тази външност  и с влиянието си върху другия пол да извлича облаги за себе си.

# 1 927
Само знам, че това ще е първият и последен сезон на тази шитня. Нито хубав кастинг на девойки, нито на ерген. Да не говорим колко скучно  и ниско бюджетно изглежда всичко.

# 1 928
  • Мюнхен
Все пак ако Марта беше повече фокусирана да допринася с нейните 50% за семейния бюджет, бившият ѝ надали щеше да може да се похвали с добре възпитана 15 годишна дъщеря.

2-ма работещи родители= невъзпитано дете?
Брей

E, не, нямах това предвид. Марта се занимава с изкуство, което в България не е хич добре платено, та колкото и да иска, няма да може да допринася на 50% със заплата на балерина или модел. Та от тая гледна точка по-добре да си гледа детето, отколкото да се спуква от репетиции и снимки от някаква криворазбрана идея за равенство.

Аз не бих си живяла живота така, щото също съм на мнение, че жената трябва да работи и за собственото си развитие, но явно при тях класическото разпределение на ролите е проработило и продължават с мъжа си да поддържат добри отношения дори и след брака. Затова не бих съдила, тяхна си работа е.

# 1 929
Само знам, че това ще е първият и последен сезон на тази шитня. Нито хубав кастинг на девойки, нито на ерген. Да не говорим колко скучно  и ниско бюджетно изглежда всичко.

Брей?!

# 1 930
Слагам го в скрит текст, че стана много дълго Wink:
Скрит текст:
И аз не мисля, че Людмила е недолюбвана тук просто заради външния вид. И коментарите ѝ много често са точно в десетката. Обаче същите тези коментари са съпроводени с такива гримаси, мимики, интонация, маниерничене и отрова, че всичко казано направо спихва, дори и да е била права.
Относно самооценката ѝ няма да коментирам.

Като цяло играта беше изключително нелепа. И въпросите, и това че трябва да се класират на база нещо, което не знаят я за себе си, я за другите, и журито беше нелепо. Ясно е, че всичко е за провокация, а не за опознаване.
На мен пък ми е интересно как са е протекъл разговорът между всичките моми сутринта преди да пристигне онова писмо. Интересно ми е какво са си говорили и до какви договорки са стигнали.

Александра в този епизод беше по-ниска от тревата. Ако не беше жури, даже нямаше да я забележа, че е там.

Капитонка си плете мрежата с Виктор. Но поне не го напряга, а по-скоро го предразполага. Макар и снощи да не ми хареса. Прекалено много се опитва да го "води". Ела сега Вики да ти кажа, че след срещата, аз си те мисля за мой и ме дразни, че се виждаш и с други жени. Айде сега, казах ти, каквото исках да ти кажа, давай да се връщаме при другите, че си имам още работа. Ай сиктир! Толкова много го ревнува, че бърза да го върне при останалите.

Дениз също може да води разговор с него без да го напряга. Някак по-естествено да върви. Макар да е ясно, че нещата, които му говори, ги е говорила доста пъти. Все пак седи добре. Да видим още какви теми има в репертоара. Да отбележим и Викторовата репкила към нея, когато ѝ даваше роза.

Гергана вече я коментирах. Няма да си губя времето да го правя пак.

Блага....... ох Блага! Толкова лоша Лолитка версия. Пфф! Лепка по най-тъп начин. Хайде, и да не е тъп, по начин който бързо писва. Репертоарът се изчерпа. На мен ми писна. Надявам се и на него.

Ева - невидима за него. На мен не ми "пречи" напоследък- симпатично, весело момиче. От това което знаем, и тя е шавлива.

Елвира да вземе да смени малко тактиката, че и нейното се изтърка ужасно много и вече дразни.

Вика можела да върже две изречения! Брей! Но си и порева, както си я знаем. Да хваща да се маха оттам. Нито знае за какво е там, нито е дорасла, нито някакви ползи за себе си може да извлече -ни в материален, ни в емоционален, ни в какъвто и да е аспект.

Теодора......... все тая.

Карина и аз като други тук не мисля, че мълчи от интелигентност или от зрялост. От друго ще да е. Искам да я видя на среща, че да се поизложи хубаво и тя. Не тая надежди.

Може и да съм пропуснала някоя.    

Ситуацията с Ергенчо я виждам така. Не, че се е намусил. Просто има два аспекта. Едно на ръка се поумори. Много са 20 девойки, твърде много. Колкото и да се страе човек с всичките, това си е много. И втория аспект е, че те буквално му се качиха на главата - всяка по своя начин. И той втвърди малко позицията. Да не забравяме, че предната вечер толкова му преля чашата, че си хвана сакото и айде да го няма. Колкото и да го винят, че не е направил нещо по въпроса със скандалите, все още си твърдя, че не му е работа да го прави, още повече че не е наясно с нищо от случващото се между жените. А пък и те не са му особено близки, че да може да ги разбере и заеме някаква позиция в спора или пакта за мир.
С репликата му към Марта, мен лично много ме зарадва. И изобщо не го виждам като "Тази пък що не ми се хвърля на врата" или наранено его. Видях го като нежелание да оставя там хора, които нямат интерес, дори не желаят да изиграят интерес след негови стъпки към нея. Вярвам никой не мислим, че Виктор е опрял до предаването за жена. И нали не си мислим, че няма къде къде по-хубави от Марта, които може да има.

Марта (мен нещо не може да ме грабне, ама както и да е) с всичките си позитиви и негативи е ясно едно. Тя не е отишла там да търси връзка. Или поне не дълготрайна връзка. Отишла е за разнообразието. Та тя току-що излиза от много дълга връзка, в която единственият проблем е, че на Марта ѝ е скучно и иска да си поживее волно - неангажиращи отношения. Това ѝ се прави. Няма лошо.
Виктор уж търси нещо дълготрайно и стабилно и с идеята да изгражда семейство. Поне това се заявява.
На мен ми хареса новото му по-серт амплоа. И раздразнението му и аха-аха да изцепи "Блага, не можеш да прекъснеш срещата."

Ох. много дълго стана, а не трябваше да е така. Извинявам ви се! Другия път по един ред.
Хайде, да почерпя тези които имаха нервите да го изчетат.

Така и така стана дълго, още два реда няма да навредят. Цялата концепция на предаването 20:1 в съотношение на половете е много анти-нормалното. За всичките е тегава ситуацията. И за жените и за Виктор. Но за сеира е супер.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 13:08 от geri1919

# 1 931
Габи я гледам сега интервю по БТВ и имаше игра с известни мъже. Каза, че била влюбена в Путин от малка и си избра Путин Grinning Според нея нямал конкуренция.

# 1 932
Възрастни хора е нормално да ти кажат "девойче". На мен дете на пет ми казва "кака", че и поправя баба си - не е леля, кака е... А сега де...

ГабитУ в Култ в момента.
Пфф…щом турсим
под вола теле ще кажа, че Марта им е кака, с дете, най-възрастна и е в правото си да каже девойки:)
 Хайде, хубав ден, спорът не си струва!🌹

# 1 933
  • София
При положение, че ергенът е на 31, малко ми е странно 34-35-6 годишни жени да се борят за него.
На мястото на Марта не бих отишла в предаването, да ме гледа "щерката" и цяла БГ.
Айде 24-5-6 годишни да ходят, макар че и те не са толкова малки, аз на 26 дете имах.

Някои мъже харесват жени с няколко година над тях (5 години не е чак толкова фрапантно). Пък и той старее, изобщо не ми изглежда на 31, отива ми към 38. Ако не беше присадил косата, щеше бая да чичкавее, с тези дълбоки бръчки и без коса.

Според мен е хубаво, че са му дали избор, а и той сякаш точно жените от горната категория харесва повече, независимо дали има общо с възрастта или не.

# 1 934
Добре, че компенсира с кафе накрая.
Толкоз си писала, че чак си противоречиш. Каква Лолитка може да е Блага, те са до 14 години, лепката идва дъртичка за тоя образ.
А и прекалено перверзно подхожда физически към него, при Лолитките е на ниво въображение, но за това се изискват повече от две мозъчни клетки.
Пак ще те чета! Под лупа.

Общи условия

Активация на акаунт