🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 194
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 2 025
Добре слагам в скрит текст това, което аз съм видяла в инстаграм
Скрит текст:
В началото следваше Ева, Александра, Марта, Карина, Капитонова. От скоро е махнал Александра и Капитонова и е прибавил Гергана и Дениз

# 2 026
Скрит текст:
В началото следваше Ева, Александра, Марта, Карина, Капитонова. От скоро е махнал Александра и Капитонова и е прибавил Гергана и Дениз
Скрит текст:
Ева я последва след срещата си с нея. Не знаех за Капитанова. Надявам се да махне Дениз.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 18:25 от Besti

# 2 027
  • София
Аз не знам кои е следвал преди, сега гледам, че следва:

Скрит текст:
Ева, Карина, Дениз и Марта

# 2 028
Скрит текст:
Скрит текст:
Александра и Капитонова да не  е спрял да следва вкупом след вчерашния епизод
Той нали все казва, че му е интересно да гледа епизодите, защото нямал грам идея какво се случва в къщата.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 18:54 от geri1919

# 2 029
И какви са тези глупости, ще се следват и отследват сякаш не са възрастни хора. А този ерген, така както са го гелосали и зализали прилича на румънски циганин само му липсват цигулката и маймунката.

# 2 030
Е какви са тези следваници и отследваници Simple Smile?След еди кой си епизод.Той сега като гледа ли си съставя мнение коя да следва и коя-не,нали е на запис и е присъствал на случките?Или тези на които не е присъствал не знае как са постъпвали девойките и сега се разочарова ли...странно ми е.Не може с екипа да не са били някъде наблизо дори и при чутовният скандал.Детски работи.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 18:37 от Amber*

# 2 031
Гери, нещо се обърка тази втората, която споменаваш съм писала, че от скоро я добавил т.е следва я. Иначе недоумявам защо, но ще видим 😁

# 2 032
Според Ева, момичета са били изолирани в къщата и с Виктор не са имали друг контакт освен този при срещите и пред камерите.
Тя също казва, че не са имали телефони, телевизор, часовници, дори книги.
Така че е възможно Виктор да не е знаел какво се случва с момичета, какви са им отношенията и т.н.

# 2 033
Стана ми интересно как  Марта и Гергана се поинтересуваха дали той умее да разграничава момичетата, които имат намерения и привличане към самия него или към друго.

# 2 034
Гери, нещо се обърка тази втората, която споменаваш съм писала, че от скоро я добавил т.е следва я. Иначе недоумявам защо, но ще видим 😁
Да, действително съм сбъркала като писах. То, много жени, много нещо. Satisfied
Имах предвид Капитонова. Но спокойно може да се пише и Питонова.
Едното навява асоциации, че е ръководител и ще те води някъде. Второто се доближава до истината. Wink

# 2 035
Ха ха ами той сега ги вижда тогава за пръв път какви са ги вършили в негово отсъствие..Сигурно е в ступор горканчо. Grinning

# 2 036
Като стана въпрос за секс...
Как мислите, как стои въпросът със секса на участничките? Нещо ме съмнява да са стояли на сухо цялото това време. И то жени, които са свикнали да го получават редовно, някои от тях май с това си и изкарват хляба...

Будалкат драгите зрители май... Simple Smile
А някои може да са обслужвали съседните вили. Мълвата и каталозите да се разпространят предварително не е сложно.

# 2 037
  • Берлин
Но каквото и каквито да са Дениз и Бобърът- и двете са в свои води при воденето на разговор с Витю. Освен финансова, извлекли са и други ползи от общуването със старчоци. Не коментирам останалите им "качества".
Мисля, че Елвира е такава, каквато е, защото никой не й е казвал истината. А тя е съвсем очевидна - не става тая жена. Тя няма ли семейство, приятели, та да я осветлят колко е зле?! Всяка подкрепа за некадърници е удар срещу смисъла и можещите.
Аз живея от години извън Бг и, вглеждайки се какво се случва на всички нива там, осъзнавам, че огромните проблеми идват от липсата или погрешната самооценка. Та в този смисъл снощната игра е...без коментар.

# 2 038
Включвам се по темата с колата на Витя, макар че тя остана малко назад. Има някакво натрапчиво показване на “батмобила” и отдавна чаках някой да зачекне темата. В общи линии съм съгласна с мнението на авторката. Витя си е wanna be rich позьорче. Интересувам се от коли, цени, класове и тн. Тази кола е най-често срещания избор за хора, които искат да създават впечатление на играчи и пазарът в бг е доста благодатен на 2ра ръка. Оттам и цените са ок. Отвън тази кола изглежда по-добре, отколкото отвътре и не е особено нов модел. Десния волан сваля още цената и в общи линии едва ли е броил повече 15-20к лева за нея. Дали са много или малко пари - всеки преценя за себе си. Само като сравнение мога да кажа, че за магазинска кола са малко и направо нищожно за тази марка. Всеки си преценя нова или стара кола иска. Подръжката на бмв-тата е доста скъпа, ама българина и това е намерил цаката.
Изборът на жена според не би бил сходен, може да е ползвана бая, ама да отговаря на wanna be критериите
Мхм Simple Smile
(Луксозна кола е бмв като марка, няма спор, но ако е нова от магазина и с топ спецификации. Иначе е достъпна масовка мухоловка за фигуранти като Виктор. Офтопик, прочетох това за интериора - например мерцедес са по-скъпи и по “мислени” в интериора.)

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 19:17 от Linda*kiss

# 2 039
Снощната игра имаше за цел да ги провокира да се скарат, да покаже кой с каква самооценка е и да се изложат, ако досега не са успели 😁

Общи условия

Активация на акаунт