🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 257
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 2 010
Ясно, значи Виктор е wanna be богаташ. Тва като го научат Блажка, Капитонова, Дениз, Гергана  и тн рЕзко ще дадат заден и любовта им бързо ще изчезне.😀

# 2 011
Че те пък баш тези девойки, които са изброени, със сигурнст са го проучили преди да влезнат. Ама 200%. Наясно са кой, какво, що.
Хич не ги е еня за Виктор.

# 2 012
Танчитка, радвам се, че го усети това.  Simple Smile
Мисля, че беше сивичка и ми направи впечатление
И MR Grey беше Ерген, ама каква небрежна мома намери

# 2 013
Венета е тотална любимка на всички тийн. Около себе си имам не един и двама приятели, с деца на тази възраст, постоянно я коментират. Тази абсолютна пройдоха, има по няколко Инстаграм профила, кой фенски, кой официален, вижте им последователи и преглеждания. Луда история.. Тя да е бунтарка па то, чист сертифициран..

# 2 014
daizy, а па Марта даже не се е забързала напред!
Peypy, небрежна, ама ѝ “откъсна цветето”. Да видим с Елвира какво ще стане 😃😃😃 btw на мен малкото Вики ми прилича на Дакота Джонсън

# 2 015
Танчитка, радвам се, че го усети това.  Simple Smile
Мисля, че беше сивичка и ми направи впечатление
И MR Grey беше Ерген, ама каква небрежна мома намери
Г-н Грей е съвсем "друга бира". Там психологическите му травми можеш с кофата да ги ринеш (и бяха много настрана от темата секс) . А момата, макар и неопитна и твърде млада, беше с много устойчив характер, знаеща кога и как да отстоява себе си и кога да поддава.
На една почивка реших, че трябва да почета нещо такова и за нула време ги "смотах" и 6-те части. Те бързо се четат. Ако човек остави настрана детайлните интимности и не особено..... обиграния език и стил (не, че съм очаквала друго де) не е съвсем без смисъл писанието

На Виктор историята е съвсем друга и слава Богу, щото и на Крисчън далеч не му е леко.

Peypy, небрежна, ама ѝ “откъсна цветето”. Да видим с Елвира какво ще стане 😃😃😃 btw на мен малкото Вики ми прилича на Дакота Джонсън
Пропускаш детайла, че Крисчън имаше голям мерак да разреши на Ана "проблема".
Виктор такива нагласи не показва. Дори си ѝ каза да ходи да търси правилния. Малко закрилнически гледаше на нея, малко като батко, но вече и това му дотегна. И с право.

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 18:14 от geri1919

# 2 016
Като стана въпрос за секс...
Как мислите, как стои въпросът със секса на участничките? Нещо ме съмнява да са стояли на сухо цялото това време. И то жени, които са свикнали да го получават редовно, някои от тях май с това си и изкарват хляба...
Подозирам, че някои от тях може наистина да са карали на пост и молитви, то си им личи по истеричните кризи.
А останалите? Гаджетата им ли са били там, мъжете от екипа ли са намазали, не ми се вярва да са карали само на женски ласки...
А Виктор секс машината? И той ли на сухо?
Будалкат драгите зрители май... Simple Smile

# 2 017
И аз това се чудех. Той нали и по 6 пъти на ден го правел, пък сега 2 месеца... 🤔
Във видеото с бисерите са изпуснали как Венетка се накара на Виктор, когато не получи роза (тогава когато неполучилите отидоха на групова среща). 😄

# 2 018
Не зная дали Ергенът ще се ожени, но шансът девойките да си останат стари моми става все по-голям )))))

Колкото повече напредват епизодите, те все повече излагат на показ прелестите на характерите си. 
Това навярно фатално ще се отрази на възможността да създават следващи връзки.

Кой мъж с акъла си ще иска някоя от тези вещици в къщи ))))

# 2 019
# 2 020
Забелязахте ли нашия ерген кои моми следва в инстаграм? Не знам тук това дали беше позволено да се коментира, но аз забелязах кои следва в началото на ергена и кои е махнал вече. Явно след като е гледал и си е променил мнението за някои. Ако е позволена ще кажа 😁

# 2 021
Velinova, слагай инфото в скрит текст и предупреди, че има неща, които могат да се счетат за спойлер и споделяй! Wink

# 2 022
Казвай бързо Велинова,
обичаме клюки !
Всеки с нови с клюки ще бъде почерпен с маретите на Тета

# 2 023
За жалост Дениз ще е поканената, докато четеш и спира след "Каня те на среща" няколко момичета задават въпроса "Ти ли?".
На мен нещо всички ми дотегнаха след епизодите тази седмица.
Деница е чудесна, но просто не си подхождат. Гергана е като по-добрата вулгарна версия на Габриела.
 Виктория е неприятна заради това, че не поема отговорност над действията си. Какви са и тия вечеряли ритуали и сеанси, що за глупости, че чак си е написала, че е полезен блогър.
 Дениз е била в подобни среди години явно. Наясно е как да тормози и унизи друга жена, държанка ли е била...
Малкото Вики с гаднярски спортен хъс, в следващия момент ревла и супер чувствителна.
 Блага не може да мисли самостоятелно, а и е безинтересна. Комплиментите и коментарите и към Виктор се повтарят те ако имат още една среща няма да има за какво да си кажат.
Людмила ми е гнусна а всичките си мимики и жестове с ръцете в комбинация с измененията в тона.
Алекс се изложи много с реакциите си. Онези постигнаха целта си. Виктор спря да я следва в Инстаграм след кофти епизода.
Елвира няма шанс с ергена, но е мила.
Марта е готина наистина, но не е наясно със себе си. Изглежда сякаш и е рано да влиза в нови отношения.
Ния е малко момиченце, което желае да бъде вземано на сериозно.
Венета е доста чалга тип и простее често.
Карина ми е странна, някак две победи и се изплъзват от нейни другарчета и тя не възразява. Нещо, което ме кефи в Алекс е, че е отборен играч.
Ева и тя няма шанс, но е весела и позитивна.

# 2 024
Peypy, намери с какво да ги подкупваш! Недей да плашиш хората с маретите на Тета. Тъкмо някой да донесе някоя клюка и ще ужасиш хората. Satisfied Joy

Общи условия

Активация на акаунт