🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 171
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Благовеста е много далече от хубавица според мен. Не е грозотия, като някои изгонени, но хубавица.... Не!
На 30 вече има двойна брадичка. Може би се дължи на по-дебелата й шия. Формата на лицето й е като круша. Когато я видях, първото, което си помислих: колко младо момиче, а в лице прилича на някаква вуйна.
В интерес на истината, сега ми се струва по-добре, отколкото в първите епизоди. Може би свикнах с нея, защото много често е в кадър.
На срещата с Виктор беше с коралово розов грим, който в момента точно е много актуален, очна линия и изкуствени мигли. В кадрите от интервютата, миглите са доста опърпани, но на следващия ден им ги оправят.
Най-хубавата й визия беше, когато се появи след срещата с Виктор с тъмнолилавата рокля и вечерният грим в антрацит и лилаво, с цялостни изкуствени мигли, а не тези, които си е направила "косъм по косъм".
Най-лош грим правят на Александра и донякъде на Карина. Не им отиват тези остри изтеглени ъгли, които им подчертават с контрастен син или лилав цвят, без никакво блендване. И Александра като я разпери тази уста, с изтеглените очи, прилича на цинга-манга.

# 76
  • Terra incognita
Най- лош грим, за мен, има Венета. Потресаващ!
Тази мацка с Марта не участваше ли в "Женени от пръв поглед"?

# 77
Ни една не става. Нарочно ли от продукцията така представят момичетата? Няма нито една, за която да си кажеш “Уау” (не говоря за външния вид само).
Абсолютно в реда на нещата е да не става нито една. Коя развита интелектуално жена, със собствен социален кръг, семейство и работа, ще хукне да се записва по кастинги да си търси мъж? Че то е еквивалентно на това да си търсиш мъж по сайтовете за запознанства. Гледаме циркове.

П.С. За грима на Венета, преди години на студентски купон в една хижа, печката беше на твърдо гориво, колега реши да я запали като налее малко нафта и като духна в нея, очите  и лицето му бяха баш Венета. Опушен грим, шанса, направо кюнец.

# 78
Добър вечер дами🌷

Аз също нямам фаворитка и не ме кефят мадамите в лице.
Марта без грим и филтри на снимки е като картината, която нарисува при представянето във визитката си .

# 79
  • SF
Не е точно като в сайт за запознанство, където си оставаш непознат и анонимен. Няма дори тема в бг мама, където да ти се спомене името.

# 80
Блажка на мен ми хареса най-много на влизането. Много свежа рокля, супер грим с котешка очна линия. И толкова - нейното лице си е екзотично и не му трябва много рисуване. Роклята много хубаво ѝ подчертаваше фините глезени, сандалите май бяха Лубутен. Малко по-парти визия, но беше свежо на фона на другите моми. За срещата онзи ден беше много свежа също. С тия топчести черти в лицето е много младолика. Аз съм ѝ наборка, ама повече изглеждам като Деница 😂 И пак показаха глезенчето на срещата… това ѝ е най-естетичната част от тялото. Според мен има малко пълнежче в устните, но е добре направено.

# 81
Да, това е Светла от Женени от пръв поглед с Марта.
Блага и красива, чак пък и най-красива там. Ето я Мишел Р. , същата е. Това не е хубава жена за мен.
Скрит текст:

# 82
  • София
Привет, санаториумки!
Много сте мили, затова по една роза за всяка от вас и тази вечер Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

С любов и благодарност се паркирам в темата и се връщам да прочета всичко!

Една селска седянка да добавя като за начало:

# 83
Размисли от Надя Брайт:

Скрит текст:

Тези писания са нещо като стихотворенията на Елвира - скучни, излишни, но пък с напън за драма.
Коментарите тук са доста по-оригинални.

# 84
  • Далечният изток
А коя/каква е Надя Брайт?

# 85
Тая аналозаторка на малкия пръст не може да ни стъпи. Да се записва за темата и да почва да се учи!

# 86
  • Берлин
А коя е тази Надя, че писанията й са важни?

# 87
Била стенд юп комедиантка според Гугъл

# 88
  • Terra incognita
Ако позволите едно сравнение.
Малката Ваяна:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 89
😃😃😃 Съгласна съм, но Ваяна има гащи!

Общи условия