🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 158
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Прекрасна е, но то все трябва да има нещо... Не дава много сигнали за готовност към Виктор и той май е изморен от връзки с жени с пораснали деца. В главата му това изглежда като "от трън, на глог". Не казвам, че мрази деца на приятелките си, но вероятно е имал намерения да започва начисто.
Когато жената, а и мъжът, имат деца от бившите си, върху връзката виси една опасност, че те никога няма да приключат истински с миналото си. Най-най-свидното и любимото им винаги ще ги свързва с бившите.

# 61
Докато изчета всички коментари и хоп нова тема. Благодаря, Esmee.🌹Благодаря и на теб също, Mari_Mar. 🌹
Марта и аз я харесвам. Много е магнетична. Няма да я бъде между нея и Ергенът, но то, която и да избере от другите, все тая. Ни една не става. Нарочно ли от продукцията така представят момичетата? Няма нито една, за която да си кажеш “Уау” (не говоря за външния вид само). Разочарована съм от кастинга, за Елвира нямам думи. Дано вече не идва на дневен ред темата за най-милото й. Каза го, олекна й (отвратителна сцена, между другото), отдъхна си в буквалния смисъл, дано да спре това мъчение и да си ходи другата седмица. Трябва да си водя бележки докато гледам, вече забравих какво друго ми е направило впечатление. 😅

# 62
  • Варна
Елвира усещаше, че тя е следващата, която ще хвърчи, затова го каза на Виктор, силно подкрепена от обилно количество сълзи, сополи и зъби от леля Сашка, БлагаГаща и коя беше още там, а онази лигня Ева.
Тактически ход, с който ще остане още в санаториума от съжаление.

# 63
Оф, на Люса ченето имам чувство че аха аха ще се откачи от главата и ще заживее свой  собствен живот. Далеч от кораба майка....
Мария Илиева има такава "усмивка" - малко ухилен, силно озъбен....Grin

Людмила, когато вижда Виктор Joy  Joy Joy :

Скрит текст:

# 64
Така, както Виктор се изказвал нахилен за Виктория, не е правил за някоя друга. Според мен я харесва откровено, за останалите (особено някои) се насилва да се прави,че не им устоява едва ли не. Играе го затруднен 😄

# 65
Елвира няма да си тръгне и следващият път. То след такова признание, как да я изгониш? Ред е на Гергана! Силно се надявам тя да е в четвъртък.

# 66
Аз пък с Виктория не виждам химия, но пък май е единственият възможен вариант. Хем е с красива и със самочувствие, хем не му се слага така долнопробно. Така че поддържа интересът:) сигурно ще е тя колкото да има нещо и после кой от къде е...

# 67
Или единствената най-добре платила, за да участва.. Simple Smile

# 68
  • Берлин
Аз единствено у Деница виждам истински интерес към Витю. А той е абсолютно пластмасов- ни вид, ни интелект, ни секс- нищо не ми излъчва. С Безгаща имат еднакъв говорен дефект (ж,ш...)

# 69
Размисли от Надя Брайт:

# 70
Благодаря за темата. Flowers Rose
Да се вземат с Блага двамата сексуални и да се свършва. Joy
Леле, още колко теми ще изпишем докато ги изгони всичките.
Много е магнетична Марта, много.

# 71
Подхванали сте Марта.. Да, хубава е, но без грим е леко съсухрена. Честно казано Блага е най - добре без грим. Даже на срещата с Виктор беше само с фдт и спирала. Специално огледах-нямаше руж даже според мен. Няма пипано по лицето й - вежди, мигли, устни, всичко си е нейно.

# 72
Искам Вики да си ходи.

# 73
  • София
Хоп и аз в темата. Блага и Виктория си подхождат най-много. Няма акъл, сексът е номер 1, хубавци и двамата

# 74
Марта е художник. Има ли къде да се разгледат творбите й?
Не е. Пише, че се занимава с рисуване.  Това далеч не е да си художник. Като дете е била балерина, после модел.
По-скоро е щастливо безработна към днешна дата.

Общи условия

Активация на акаунт