🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 482
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 870
  • Terra incognita
Малиии, то станА бетер турски сериал!

# 871
Май на среща "днес" е отишла Деница.
Двата отбора скандалджийки са на терен в басейна.
Марта дреме на един камък. Елвирчето успокоява Александрана друг камък. Само Ния-Косара и Деница не мернах никъде.

# 872
според мен логично е да използват некви пробити турски гримьори да тренират на нашите красавички. евтино като участниците

# 873
Направи ми впечатление как Венета уж под прикритието на ролята на неуравновесена алкохоличка,доста случки подкладе.Скандала след като Блага си свали гащята,разрева Карина,после на играта “не се сърди”,а сега ще отваря очите на тъпата БонбонА.

# 874
  • Terra incognita
Венета е дупничанка. Това се серт хора.
Не обичам да слагам така под общ знаменател, но действително мнозинството са серт.
Има и свестни, познавам такива.

# 875
За сторито с извиненията, аз не съм го гледала и разсъждавах по коментара тук. Хубаво и възпитано е направила да приеме извинението. А па до колко е нормално да направиш някаква тотална идиотщина и месеци по-късно да се извиниш - отделна тема. Иначе ясно, че не им е в групичката за bff 😃😃😃 Те си нямат много пресечни някой моми

# 876
Направи ми впечатление как Венета уж под прикритието на ролята на неуравновесена алкохоличка,доста случки подкладе.Скандала след като Блага си свали гащята,разрева Карина,после на играта “не се сърди”,а сега ще отваря очите на тъпата БонбонА.

Венета има сериозен психически проблем, алкохолът е само проявление. Не съм специалист да раздавам диагнози, но съм се сблъсквала с такива хора, като от учебник е поведението й. Пишеше, че ще разказва за тежкото си детсво, което сигурно е и причината. Ама си е невъзможен човек за обкръжението.

# 877
  • Terra incognita
Майка й я е изоставила и е заминала за Италия. Казала й да не я търси.
Това няма как да не даде отражение. Но спорес мен си има и други дефицити, които не са свързани с това. Толкова си може момичето.

# 878
А дали ще видим изобщо днес банския на Сашка или ще ни изпързалят като с на Блашка гащурята?

# 879
Мисля, че ще видим. Защото пише, че докато ВикитУ е на среща, те ще играят в басейна.

# 880
В Англия има салони-акядемии, където ги обучават за фризьори и подстригватето е безплатно, защото те ползват за тренировка един вид. Имам чувството, че и от предаването ползват такива   незавършили още гримьори.

# 881
Предполагам, че на срещата ще е Венета и там ще му изплаче несгодите си, свързани с тежкото й детство.
Тия номера и драми с горнища и долнища на бански не са ли повече прийом на момичетата в пубертета?

# 882
Тета, този огледален номер импулсен ли е ?

# 883
Благодаря на Витаминчето за видеото с Блага. Вече нямам и капка съмнение, че е скъпо платена компаньонка и това със свалянето на гащите беше обиграно действие от нейния обичаен репертоар. Simple Smile
Александра защо е с имейл на име Ася Гърдева? Последно как се казва?
И още нещо - благодаря и за инфото, че е изкарала няколкомесечен курс за хипнотерапевт, защото това обяснява много неща. Чудех се защо като я гледах в Пресечна точка не можеше да върже 2 изречения, виках си - как така, бе, това са образовани хора, чели, чели, учили с години, пък тя така глуповато се изказва, а то... Работата ясна. За психолог се учи 4-5 години, за хипнотерапевт още толкова за сертификат за работа след психологията... А с тия нейни няколко месеца, направо смехория. Simple Smile
Ще ми е интересно да видя бягащия от коктейла Витьо. И 7 рози са им много. Simple Smile

# 884
В Англия има салони-акядемии, където ги обучават за фризьори и подстригватето е безплатно, защото те ползват за тренировка един вид. Имам чувството, че и от предаването ползват такива   незавършили още гримьори.

казах същото. и в България има такова за фризьорите. и за зъболекарите също. със сигурност един нормален турски гримьор струва майка си и баща си. нашите с 'приготвил съм трапезата' и баклава с шампанско меню едва ли биха дали много пара

Общи условия

Активация на акаунт