🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 865
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 855
Тихо ще е. Секнахте хората. Темата няма изчитане и ги е страх да не повторят или потретят. Grinning
Людмила не е грозна, обикновено момиче. Всички имаме кофти снимки. А някои камерата не ги обича.
Грозна не, но противна да. Чудя се как може да ми действа толкова отблъскващо тази жена.
Външно и вътрешно е несимпатична и отблъскваща.

# 856
Изгледах сторитата на Александра и всъщност каза , че е приела извинението , но не желае да общуват.Аз лично я разбирам , такива девойки не искам изобщо в обкръжението си.Определено и тя си има трески за двлане , но е направо цвете пред Капитонка и разни други.

# 857
Всички снимки като снимки( барабар с филтрите),само Гера пак сластно се протяга😂.Много гнусна!
Ще видим довечера кой крив, кой прав ( дано да няма арести 😂🙏🏻),но ако на мен ми скроят подобен номер хич няма да рева,ами ше я навра в на кучето гъзЪ тази дето го е направила. Александра няма необходимото красноречие и устойчивост за да го направи както трябва. Язък и за нейните дипломи. То и дружбата ѝ с инфантилната Ева хич не говори в неин плюс.
По повод коя хубава,коя грозна,на мен отблъскващи ми бяха онази с шпагата и онази с бяло-русата коса. Жената с шпагата добре,че я отсвириха рано-рано,че ме присвиваше стомаха всеки път щом ѝ мернех отчаяния поглед.
В началото Людмила имаше няколко кадъра без грим и с пусната коса на които ми се стори симпатична. Но след последния епизод,мнее хич не е 😁
Нейния проблем с некрасиво оголени венци го има и при Ева( в по-малка степен),Малкото Вики,Капитонова,Теодора и Елвира. Всите са зъбли. Днес съм много лоша,но не съм се наспала и нещо май се разболявам,та така.

# 858
Наум пристига по бански, на кандидатките най-после им проблясва къде е скрито съкровището, грабват Наумчо и отплуват към залеза с яхтата, оставяйки Ергенът в сълзи на брега.

# 859
Извинете ме, ако някой се е почувствал подведен. Звукът от сторито на Алекс е много слаб и наистина чух, че не е приела извинението. Всъщност казва, че го е приела, но ги е "изтрила" от обкръжението си. Останалото е така, както ви го казах. И окачествява извинението не като такова, а като маркетинг трик. Още веднъж моля да ме извините!

Язък и за нейните дипломи.
На Александра сертификата за хипнотерапевт е в следствие на няколко месечен КУРС. Диплома по психология няма, нищо че се хвали. Даже и визитка за психолог има и промотира още преди 9 месеца, а тогава дори не е започнала последна година обучение за такава.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 16:12 от geri1919

# 860
Не са грозни, не са и красавици, обикновени са, но с претенции и представа, че са wow! Ми, сори, ама... Средностатистически жени с уклон към собственоръчно загрозяване.

# 861
Тя Александра може и да е искала да ги навре на … но, знаете, все пак те дават по телевизията. Да не бъдем лицемерни, всеки съзнателно или не гледа да внимава как ще се покаже. Някой по- напред се възмущаваше, че не искала да общува с тях. Е, наистина ли? Някой ще ме прави  да посмешище, подигравайки се с достойнството ми, аз ще приемам извинения след предаването. Ще видим ситуацията, но дали като човек е отишла да се извини на място? И това било поведение на 27 годишна жена, моля ви, и 17 годишна кифла би се замислила преди да постъпи така. Малкото Вики и Ния Косара, дето са на 20, не ми се вярва да участват в такова нещо. Изисква се определена степен на деградация- ментална и социална.

# 862
Наум пристига по бански, на кандидатките най-после им проблясва къде е скрито съкровището, грабват Наумчо и отплуват към залеза с яхтата, оставяйки Ергенът в сълзи на брега.
Joy Joy Joy Ами Теа като ги набара какво ще стане с девойките? Ами с Наум?

# 863
Момчето си отива 🤪

# 864
  • Terra incognita
Едис Пала с кака ви Зоре.
Някой май си е платиил?🤭
(Това момче го видях за пръв път в Черешката на тортата, млад дизайнер. Допадна ми)
Ето и линк към публикацията: https://www.instagram.com/p/CbfMx7eopCd/?utm_medium=copy_link

# 865
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/viktor-napuska-obiden-koktej … ka-v-ergenat.html

Момичета това е промото за двата епизода. Според вас с кого ще е срещата днес. И явно на Ергенина му се е надула главата и си е бил шута. Според мен Рускинята е долно същество. Не мисля, че такава шега е нормално да спретнеш в национален ефир на жена на 34 години. Все пак не са на 15. А това ако е вярно и Бонбонова се направи и повярва на интригите, говори че е слабохарактерна. Незнам Александра дали я използва, но знам че другите ще я използват срещу Александра за да я сринат още повече психически, защото разбраха че е лабилна. А това че е лабилна не я прави по лош психолог. Аз лично познавам две психоложки с ужасен личен живот и с прекрасна кариера, но стане ли въпрос за тях всичко е каша.
За мен правото на избор не трябва да ти бъде отнето. И така правихме в детската градина от позицията на силния се дразниш с по - слабия. А Венета алкохоличката дето ги ръси да смешна е ама адски смешна. Едната реве в ефир и психясва, другата злобна, третата пияна е това ли е кастинга на българските жени. Ужас

# 866
Joy Joy Joy Ами Теа като ги набара какво ще стане с девойките? Ами с Наум?
е, де, това е техен проблем. Нашата работа е да гледаме сеир. 😁

# 867
Момчето си отива
Скрит текст:
🤪
Пффффф, тоя пък! Ще си ходи вместо да хване и да се лиши поне от две в една вечер.
Ама колко му е добре и колко спокоен изглежда сам, далеч от онази къща, загледан в безкрайния нощен океан и блещукащи светлинки. Направо си е терапия след истерии, паник-атаки и всякакви други крайности. Че и да угоди на всички.

Айде да видим каква глупост пак са измислили за петък и онези които не получават роза (извън онази бройка от 7)

Да видим и какво признание пак ни готвят на тази яхта. Виктор ли? Момата ли?

# 868
Значи е имало ранен срив в отношенията на Блага и Александра, мислех че за Виктор са се скарали, а те заради детски интриги.

Ужасно поведение има Капитонова, повърхностна злобна лигла, язък за хубавата външност. Дениз същата.
Другите също не са цветя за мирисане- без да го гледам мога да си представя наистина психично нестабилната Венета как им е спретнала интрига а ла 6ти клас.

Не се съмнявам, че Виктор си е тръгнал.
Пишеше в статията, че имало само 7 рози след тези епизоди.

# 869
Ето и моята визитка Joy

Може да ми звъните по Сяко време, без когато дават Ергенът...

Общи условия

Активация на акаунт