🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 872
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 840
Не искам да ви плаша, но преди малко са извикали Б. Б. на разпит в прокуратурата. 🤣 Това вече е тенденциозно отношение към Ергенът.

https://www.facebook.com/248414188545735/posts/5120385358015236/
НЕ! А къде бяха Понеделник, Вторник, Сряда? А?
А?
Бяха толкова скучниии дни 😤😠😡

# 841
Малко снимки от Инстаграм:

Марта
Скрит текст:

Деница
Скрит текст:

Людмила
Скрит текст:

Елвира
Скрит текст:

Дениз
Скрит текст:

Гергана
Скрит текст:

Ния-Косара
Скрит текст:

# 842
Brielle, това въобще участнички от Ергенино ли са? Laughing

# 843
Brielle, това въобще участнички от Ергенино ли са? Laughing

Да живеят филтрите 🥳

# 844
Ми, Люси пак си е грозна.

Само Дениз ми харесва на тези снимки от Инстаграм. Иначе не и симпатизирам.

# 845
Офф, на мен и с филтри са ми грозни да ви кажа. Сигурно аз не съм в ред, но повечето стават за гледане само от врата надолу.

# 846
Попадна ми рекламата за днес. При цялото мъмрене, което изсипахме по Александра тук… сериозно ли?
Рускинята със злобен, ехиден глас - развързах банските на Сашка. Това е абсолютно унижение. В национален ефир. Колкото и да се гледа леко на шоуто; да му се подиграваме и прочие, тези хора имат семейство, близки и лично достойнство. Казвала съм, не харесвам Виктория още от МШ, тук обаче вече прекали. Подло, долно хитро женско поведение. Предсравете си като жена как бихте се почувствали, или даже и мъжете- ами гадно е определено. Не всеки е ок с голотата си като Блага и има нещо като лична неприкосновеност. Ще видим каква е ситуацията в действителност днес, но ми омръзна от номерата на тази подла жена. Въобще не допринася за имиджа на съсловието, от което идва, който и без това….

# 847
Тихо ще е. Секнахте хората. Темата няма изчитане и ги е страх да не повторят или потретят. Grinning
Людмила не е грозна, обикновено момиче. Всички имаме кофти снимки. А някои камерата не ги обича.
Грозна не, но противна да. Чудя се как може да ми действа толкова отблъскващо тази жена.

# 848
  • София
Флоки ли е озъбеното чудовище в ТО? Майко мила!
Не, но са братя. Третият брат е Ерик от Истинска кръв.

Аз ще взема Тарзан, мерси Flowers Rose

# 849
Виктор няма да гледа залеза сам. Явно пак са взели яхта.

Плюс малко зрителски теории:
Скрит текст:
1)Яхтата ще бъде превзета от пирати и Виктор ще си дари гащите като откуп, а Блага ще реве, че е отвлечен и няма да получи роза.

2) Наум ще си свали бе*ьото и ергенът ще се разплаче докато казва много мило

3)Момичета по бански, ерген на който му експлодира главата при грозната гледка, среща на яхта  и за финал Блага която реве , защото получава роза последна!

4)На едната ще и паднат гащите, на ергена ще му гръмне главата от гледката, една ще отпътува перманентно, а Блага ще реве... пак!

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 14:31 от geri1919

# 850
Деница с червило, различно от това,което слага за коктейлите изглежда по-добре. Но излъчването й е скучно, някак мудна е, къде й е тръпката?! И не,не тази към младежа, а към живота.

# 851
  • Terra incognita
Не са грозни момичетата, просто са нормални, да кажем. На екран сме свкикнали да гледаме по- засукани мадами и затова така ни изглеждат. Всяка има своя чар, но за мен поведението и излъчването са водещи.

# 852
А може ли някой да обясни тази жълта роза, която Зори даде не Витко от къде се взе и какво означава?

# 853
Малко снимки от Инстаграм:

Скрит текст:
Марта
Скрит текст:

Деница
Скрит текст:

Людмила
Скрит текст:

Елвира
Скрит текст:

Дениз
Скрит текст:

Гергана
Скрит текст:

Ния-Косара
Скрит текст:
Брех, аз пък всички харесах тук с изключение на Гергана, заради банския ѝ.
Всяка си има някакво несъвършенство и всяка е красива по своему. Даже безличното Нийче-Косара са го докарали на женичка-вамп.

Гери, видях клипчето, дето ни поднесе Витаминче_то. Да изровех целия нет, пак нямаше да го открия.
Блажка просто си тича в един коридор и похватите ѝ едни и същи.

# 854
  • Terra incognita
А може ли някой да обясни тази жълта роза, която Зори даде не Витко от къде се взе и какво означава?
Най- общо казано, жълтата роза е символ на раздялата, а Зорето винаги иска да е подготвена и оригинална.

Общи условия

Активация на акаунт