🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 888
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте. Днес сте много тихи. Приготвяте се за довечера?

# 826
Yes, Sir!!!
Подгряваме само.

# 827
Ако не арестуват пак някого... 😂😂😂

# 828
Тихи, ми! Затаили дъх и чакваме дали днес на някого не му е хрумнало, че има предпоставки за неотложни публични арести я на Пеевски, я на Гешев, я на накоя важна клечка. Те тия работи ако не ги направиш в праймтайма и всички да гледат все едно, че не си ги правил

# 829
Ма, Божеее! Гери, пепел ти на клавиатурата! То, всичко което изпишем тук и го вземат  за сюжети някъде....

# 830
Флоки ли е озъбеното чудовище в ТО? Майко мила!
Не, но са братя. Третият брат е Ерик от Истинска кръв.

# 831
Няма да е. Всичко ще си бъде в норма, особенно предните части на Александра. Ние мъжката част сме в очакване макър, че нищо няма да видим, ама допускаме права пропорционалност на обем и разположение и широка спектърност.

# 832
Ама хубаво ни беше да го гледаме 3 вечери подред, и все я имаше тръпката да не го спрат Laughing

# 833
Хахаха. Проски, не знам дали държавната машина може да си го позволи, защото ако го спретне за втора поредна седмица, то тогава сили за сигурност трябва да подготвят водните оръдия. Фенове, дето искат да разпускат, ще избеснеят и ще щурмуват btv-то, а и на кой което районно му е по път да си вършат работата по-тихо. 
А и още екипи журналисти трябва да подготвят, за да има как да се пръснат по различните локации. Ако пък журналята не искат да отразят хорския бунт, има достатъчно услужливи хора с телефони в ръка и ей ти на репортаж на живо във всичките соц. мрежи и няма как да не хване гласност.

# 834
Доглеждам предишния епизод и преливам от женско възмущение заради модните гафове в това шоу... Scream

Имат и добри решения, Гергана в късата бяла рокличка е сладка, Люси с тези пандали рамене, на Елвира подчертават очите добре... но всяка вечер има по минимум три фала. Рускинчето изглеждаше уникално в синята рокля, обаче сега в това розово и с много тен или бронзант е направо като от махалата... Цикламено и мургаво е автогол, това го знае всеки. Чудя се дали имат избор да откажат да носят подбраното...

Венета я правят да изглежда като снощна с тези сенки за втори пореден коктейл, просто е кошмар небесен. На Деница червилото е ужасно ретро - розово, твърде светло, бляскаво, лъстър финиш от 90-те, в комбинация с лъскавата рокля и ужасно жълтатата, нетонирана коса... сорри, ама тия стилисти не ги бива.

Имаха и плачевен опит за секси мокра прическа на права коса изтеглена назад при Рускинчето и Ния Косара - ужасно стоеше и на двете освен че беше на мода преди години Hands Thumbsdown

Останаха ми очите в Ева - модела на роклята, цветовете, тези нежни цветя, изправената косичка. Наистина е много нежна, но все пак с личен почерк и нещо по-необичайно, чудато, точно като нея самата. Според мен и в шоуто е такава, каквато всъщност - дива, лудетина, много добра, незлоблива, бързо й минава, сговорчива. Чудно момиче Heart

# 835
Не мога да насмогна с темата и коментарите, затова се извинявам, ако вече е пускано:

Линк към жълта статия с клипче на голата Блажка за Плейбой.
До сега не ми приличаше на циганче,  но на това клипче - да.

https://www.vbox7.com/article:ead957a4c7

# 836
Казвам ви, че имаме разни предпоставки днес, вие не ми вярвате.
Асен Василев бил със започната процедура от специализирата прокуратура за престъпления по служба.
За Гешев трябвало да вземат решение днес какво да го правят - свършил периодът за мислене на ВСС и трябва да кажат ще го махат ли.
Довечера нищо чудно и протести да има.
"Ергенчето" може и само тук да си го разиграваме.

ПС. Прокси, Витаминче_ те уреди с клипчето на Блага, че твоят Гугъл само те саботира. Smile

П.С. 2 - "Как се казваш?"
              А: "Александра Гърдева-Ергенът" (къде е човечето дето се пляска по главата? Кой отговаря така? Разбирам Виктор да се представя с тире + "Ергенът", ама Сашето що?)

"Какво би взела със себе си на самотен остров?"
            А: "Ева, гаджето ми, децата, мама, кака.............."
                 (значи все пак има гадже)

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 13:04 от geri1919

# 837
# 838
Не искам да ви плаша, но преди малко са извикали Б. Б. на разпит в прокуратурата. 🤣 Това вече е тенденциозно отношение към Ергенът.

https://www.facebook.com/248414188545735/posts/5120385358015236/

# 839
Тихо ще е. Секнахте хората. Темата няма изчитане и ги е страх да не повторят или потретят. Grinning
Людмила не е грозна, обикновено момиче. Всички имаме кофти снимки. А някои камерата не ги обича.

Общи условия

Активация на акаунт