🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 898
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 810
можеше една индивидуална среща преди тва. баклава с шампанско крачета гащета а у

# 811
От известно време прескачам между тази тема и украинската и ей ся се излових, че и там раздавам рози.🤫
 Лягам си, кой ял баклава, ял.

# 812
Здравейте, признавам, че нямам време да чета темата, а знам, че е много по - забавно тук, отколкото в оня кокошарник, но с риск да ме отрежете , да питам:-След G - точката има друга изгонена? Вчера или днес по някакъв анонс на БТВ се спомена за интервю с последната изгонена, но не Зорница а.. Няма да я напиша, да не е спойлер, а аз предаване с друга изгонена след нея не намирам, но нали заради Бойко и извънредните новини се насметоха. Та има ли предаване или е гаф на анонса за интервюто?

Заради прекъсването имаше епизод в събота и изгониха Радостина.

# 813
Здравейте, признавам, че нямам време да чета темата, а знам, че е много по - забавно тук, отколкото в оня кокошарник, но с риск да ме отрежете , да питам:-След G - точката има друга изгонена? Вчера или днес по някакъв анонс на БТВ се спомена за интервю с последната изгонена, но не Зорница а.. Няма да я напиша, да не е спойлер, а аз предаване с друга изгонена след нея не намирам, но нали заради Бойко и извънредните новини се насметоха. Та има ли предаване или е гаф на анонса за интервюто?
Тръгна си Радостина, в сериите, които прекъсва ха и накрая излъчиха в петък и събота. Сигурно ще ги намерите в мрежата.

# 814
Казах ви аз, че Алекс (хайде да не се сърди на Сашка) не й е чиста работата и има някаква мания за контрол и манипулаторство... Такива хора, ха нещо не направиш по вкуса им и опищяват пространството колко си ги наранил, какъв гаден човек си и как си им под надморското равнище.

# 815
Хора, не ме убивайте Grinning Wink , ама в промото Люска ми се вижда доста хубавка в червено и с това червено червило.

# 816
  • София
Аз Люси я харесвам, въпреки че тук я плюят и я определиха като злобна. На срещата с Виктор не изглеждаше добре наистина, заради прекалено голямата озъбена усмивка. Иначе е хубава според мен.

# 817
На промото или в началото на шоуто може и да изглежда сносно Люсата, но истината, реалността, баш реалното ѝ изглеждане хич не е ок. Грозновата е. Ако положи усилия с гримовете - става, иначе - не. На срещата с ЕргенУ бе зле, зле, зле....на n - та степен.

ПП

Сашка според мен още се търси, центрира се, търси вътрешния си център и устои, но дали скоро ще ѝ се получат нещата, не се ангажирам с прогноза.

# 818
Хубава не ми е , но може би на определена светлина и с подходящи дрехи и грим , може да изглежда симпатична .

Ама и вие с това убиване и линчуване 😄

# 819
  • София
Флоки ли е озъбеното чудовище в ТО? Майко мила!

# 820
Не мога да прочета всичко писано, но тарифата на Зорка обсъдихте ли я вече?
Скрит текст:

# 821
Нота бене!!!!
Всеки от нередовните четящи темата да знае - всичко, което донесе като публикация или въпрос, вече е десетократно обсъдено тук.
И става досадно.

# 822
Присъединявам се към гореказаното. Освен това, ако сте редовно четящи тук, няма какво ново да видите по сайтове - те оттук преписват! Пийте вода от извора и четете темата 😃😃😃

# 823
На тези снимки Блага баш на ромка ми прилича.

Скрит текст:

Между другото преди години в съседен блок живееше една ромка, много красива беше, като изписана. Беше женена за българин, който беше светъл със зелени очи. Имаха едно невероятно сладко момиченце с пъстри очи и буйни къдрици, което се казваше Бони и беше кръстено на майката на ромката, която се казвала Бонка. Та  тя казваше, че името Бони е доста разпространено сред циганите. Само не рзбирам Блага защо го крие този факт.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 10:44 от daizy_g

# 824
Проблемът на Людмила, и моми като нея, не е, че е грозновата, а че е безлична, безинтересна и безсъдържателна.
Нервен смях, неуверено поведение, неумение да общуваш.  Комплексирана девойка си е милата.

Общи условия

Активация на акаунт