🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 017
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 210
  • Terra incognita
Минутки за поезия:

# 211
Хайку... 😂

# 212
Аз все повече си мисля, че ще има лайф финал с 3-4 финалистки. Може изобщо да не съм права, но така сякаш ще има най-голям интерес и най-тайно ще е.

# 213
Чак пък голяма красавица на мен Марта не ми се вижда, да не кажа, че ми е доста посредствена като красота. Т.е., хубава е, но на мен най-много ми харесваше Вероника. И Гергана ми е по-хубава, стига да не се натискаше така яко, щеше и да ми е симпатична.
А Марта 1 епизод гледах, уж среща между двамата, а тя само за бившия си съпруг говореше. Все едно не тя него, а той нея е напуснал... И въобще не ми се вижда особено запленена от Виктор.

# 214
Много е зле Елвира. Не знам кой я е излъгал, че стихоплетството й се отдава. Изобщо не й се получава, ама изобщо....тъпня и нищо повече...

# 215
Няма шега обаче, всяко "стихотворение" започва или с "още щом", или "и щом".

# 216
  • Terra incognita
Дълго е за хайку. В шести клас посещавах литературно- творчески кръжок. Стиховете там бяха горе/ долу на това ниво. Стихоплетството й е някъде между късното детство и ранното юношество 😬

# 217
Наивизъм като течение в литературата няма, ама това е олицетворение на такъв, ако би имало...
Много елементарно! И интересно какво я кара да се изразява в... рими?! Намира го за романтично? Трябваше да се роди в Шекспирово време... Иначе е признак за инфантилност.

Дълго е, да, избликна ми хайку, четейки последните строфи.

# 218
  • Далечният изток
Точно трети клас, втория срок... И нивото, и стилът.

# 219
Не знам коя коя е, ама много евтинджос за звезди са се облекли. И на професиите им не отговарят тея тоалетчета тип H&M

и аз това си помислих, като видях снимката
Все едно на Банкет в провинциална кръчма. / Нищо против подобни мероприятия, даже са забавни, непринудени и естествени /
Обаче нали Нашите Кикимори са с претенции големи,

# 220
  • Terra incognita
Абсолютен наивизъм. Детинско и елементарно. Ама щом я влече, нека се радва момичето.

# 221
Вие чели ли сте стихотворенията на Елен Колева примерно, която беше издала цяла стихосбирка. В някакво предаване гостуваше да я рекламира и прочетоха едно -две, бяха умопомрачителни и дори нямаха рима като хората. На Елвира са по-добри. Не е на нивото на Недялко Йорданов примерно, но не е ззле като за 23 годишна, която няма много житейски опит така или иначе. А има хора, които си ги влече писането и поезията и то това си е доживот.

# 222
Скрит текст:
Браво на вас! Пък на мен ми е студено и съм се навлякла... Човек докато стигне до гащите ми бая зор ще види... Smile
Това ми напомни за един приятел: "жената се е навлякла като космонавт, докато я разопаковам, забравих защо съм се захванал". Какви времена бяха...а сега кой по гащи, кой без, кой по парфюм, кой по татуировка...
Много странна снимка на фона на мистър Грей,  интересно филмът ли е повода за сбирката?! Не мога да разпозная тази между Блага и Ния.
А фактът, че Александра я няма дали не означава, че тя е избраницата?
Имаше такава клюка - че на Александра почивките й в инстаграм или ресторантите съвпадали с тези на Виктор. А както някой тук подчерта - Капитонова в инстаграма си  е казала, че не е виждала Ергена “без камери”. Дали значи, че не е тя избранницата или че дори да е спечелила, е било само за предаването и после не са били гаджета.
На тази групова снимка никоя не се усмихва като стигнала до топ 3 освен Капитонова, Блага, Дениз и Марта (въпреки че Марта според мен й е все тая), а Дениз и Капитонова по принцип са нахакани. Другите не изглеждат да са с приповдигнато самочувствие.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 11:54 от Linda*kiss

# 223
  • Terra incognita
Ами...зле е.
Поезията не е само да връзваш някакви рими една за друга. Поезията трябва да носи послание, дълбочина, размисъл. Дори не е задължително да има рима, може да е в бял стих.
При Елвира има ужасен наивитет и буквализъм. Точно като в детско стихче. Няма и ритмичност.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:00 от VickyTaylor

# 224
Тази Елвира има приятел, а какви истории Ни разказва на Нас...
еееее...
Много долно

Общи условия

Активация на акаунт