🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 995
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Някой гледал ли е ИГ на Елвира? Аз сега се поразрових. Първите ѝ 2 снимки:

Скрит текст:

на втората хаштагове mylove myboy, а коментарите - "Знаех си, че тази девственост е театър" и "И тук ли си девствена". Sunglasses

# 196
  • Пловдив
От инстаграма на Елвира:
Цитат
Да си войн в една война, в която си сам на терена е много странно. Странно е защото в тази борба си ранен, а дори нямаш право да се гневиш или ядосваш, защото насрещати, никой не стои. Сам си, единствено със страховете, чувствата и емоциите си. Бориш се с тях, а това те изтощава толкова, че си готов да избягаш, да побегнеш надалеч и битката да приключи. Готов си дори да залепиш старата и уж вече счупена черупка, само за да се скриеш на сигурно. Това е може би най-лесния изход от войната, защото подобни войни са толкова тежки, че шансът да се погубиш е наистина голям. Подобни войни могат да се водят с години и накрая пак да загубиш, защото войната със себе си е една от онези тежки войни, в които залогът е много голям, а рискът огромен…

Войн

Щом пред мен се появява,
за времето губя представа.
Думите ми с гумичка се трият,
мислите в главата ми се бият.
Като войн в ожесточена война,
излизам на терена,
оглеждам се и съм сама.
Със себе си се боря
и не мога да спра.
Тежката броня успях да сваля.
Толкова бях лека, че можех да летя.
Само щит в ръцете ми остана,
но ето оставям го встрани.
В битката се впускам,
дори и да ме заболи.

Каква война, какви 5 лева...(припадащ емотикон)
https://www.instagram.com/p/CbWHg0vjaO9/

# 197

Марта е хубавица, но на мен не ми е женствена, а някак тромава, макар и слаба, мъжкарана, според мен е отвеяна и джаста-праста, сигурно се спъва, изпуска вещи и чупи, малко хипи ми идва, не й отиват рокли и токчета, а кецове и да пие бира в парка на някоя пейка, да вее коси на плажа като самодива, да ходи по палатки..абе разбрахте ме.
А точно такава е и това я прави различна и привлекателна, е да има си и косури, но всеки си преценя иска ли пожар вкъщи или не. Грозновата и тиха и да слуша или панаири и всеки да я желае. Там е до личен избор.

# 198
  • Terra incognita
Дават Зори в "Преди обед"

# 199
  • Далечният изток
А, що? И по-малко красивите (че грозни жени не ми звучи добре) могат да са огън, да правят панаири....

# 200
Добре че не е снимано зимата предаването, Ергенът щеше да получи термоклин от Любимия супермаркет вместо дантелки Satisfied

# 201
  • София
Въх, менторска програма! Ужас! Не на добре, когато плачещите за терапия станат ментори.

# 202
Капитонова в инстаграм каза, че не са се виждали с Виктор без камери - може и да не е вярно това, което се говори (да не спойлвам).

Спойлер:

Скрит текст:
Нямат ли си неустойки по договорите като коментират толкова? Мисля че скоро ще разгадаем кой е..
В старата тема, някой беше писал че тя побеждава. Това толкова нереално ми се струва в момента, осовено че Капитонова е ясно от 10000 км, че гони само последователи и слава. Познаваме влогърскта й кариера все пак.

# 203
Радостина не гостува на Цитиридис, нали?
Единствената е, която не само се открояваше, но и се държеше на ниво. И за мен беше интересна.
Предполагам, че и по време на снимките, и след тях, ясно си е дала сметка, че няма да е част от целия цирк.
Нито е отчаяна, нито е бедно момиче, което търси на всяка цена лайкове и клакьори.

Момъкът лъсна като типаж - псевдоработа на свободна практика, квалификации - нулеви, местоживеене - навярно с майка си. Хоби - снимки в инстаграм от фитнеси и асансьори.
Свръхсексуален може би по чужди имоти, но като типичен “мъжкар” си е купил БМВ (в което кънти Франк Синатра…) и само чака някоя физически и финансово красива дама/мома да го приюти и да го обгрижва.
Лошото е, че от кандидатките една не виждам да може да си позволи само да му купи протеините за една седмица.

# 204
Все повече започвам да си мисля, че Александра ще спечели. Не е спойлер, не съм го чула никъде, просто мое усещане. Ще видим...

# 205
Начи Елвира резко и веднага трябва да спре да пише глупости в интернет пространството! Що скочи преди да е казала хоп? Има ли акъл и тя, и близките ѝ, ако верно е девствена, да я пратят в това предаване да си сваля "бронята". Тук има патология някаква и психолог на първо време, е добре да се занимае с това. И да я държат настрана от всякакви обществени и телевизионни изяви.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 14:24 от Анонимен

# 206
  • Terra incognita
И аз разгледах ИГ на Елвира, нищо особено, като изключим факта, че останах неприятно изненадана от грима на някои от снимките.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
  • София
Все повече започвам да си мисля, че Александра ще спечели. Не е спойлер, не съм го чула никъде, просто мое усещане. Ще видим...

И аз си го мисля. Simple Smile Това би обяснило неприязънта на други участнички към нея след края на предаването.

# 208
Поредната красавица в ИГ …
Голямо противоречие … като я гледам с тези близалки и дини , бански и къси рокли + физиономия тип Гергана 🤦♀ Баш да девственица прилича .

# 209
Някой гледал ли е ИГ на Елвира? Аз сега се поразрових. Първите ѝ 2 снимки:

Скрит текст:

на втората хаштагове mylove myboy, а коментарите - "Знаех си, че тази девственост е театър" и "И тук ли си девствена". Sunglasses
Доста интересно. Даже са й писали коментари отдолу под снимката, чв лъжела, че е девствена и тя на едната й е отговорила "гледай ти да не си останеш девствена" Joy

Общи условия

Активация на акаунт