🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 977
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Разглеждах профила на Елвира в тик ток и под едно от видеата я питат с лични рокли, грим и прическа ли са били и отговора ѝ е ,,Роклите са осигурени от предаването, както и гримьорите и фризьорите! Те реваха как да изглеждаме"  😳
За роклите айде, ама грима...как е възможно това да е професионален грим?!
И сега въпроса е какви са тия гримьори? Много рядко някоя от тях да не е зле направена,та чак на моменти са гадни 😀 И другото което ми прави впечатление е че от прожекторите много им личат дупките по лицата 😑

# 181
А дали бтв ще правят и обратният вариант на предаването - една жена да избира между мъже? Аз имам някакъв смътен спомен, че американският ерген избира една от отпадналите кандидатки и тя става момата/ох, ама много смешно звучи Simple Smile / в предаването  the bachelorette. Не знам коя от нашите моми бих искала да видя в тази роля, сигурно някоя от по скандалните. Жалко, че Габи вече се сгодила, а Венета след престоя си в санаториума ще е направо за изтрезвителя Laughing

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 07:00 от @NoName

# 182
Добрутро.
Витко къде е, стана ли туй момче....едно кафенце да ме пита дали ще приема от него Joy

За очите - аз покрай сина ми, доста се интересувам и чета за очите, та има някакъв не знам дали точно проблем, или отклонение от нормата да го нарека, но двете очи не гледат напред. За Марта говоря, на Елвира също ми се видя нещо такова. То се забелязва, не знам страбизъм ли е, друго ли, но не е "нормален" прав поглед.

# 183
Добрутро.
Витко къде е, стана ли туй момче....едно кафенце да ме пита дали ще приема от него Joy

Е как не, поднесъл ти е кафето вече на стори в инстаграм. Много мило!

# 184
Ни една не става. Нарочно ли от продукцията така представят момичетата? Няма нито една, за която да си кажеш “Уау” (не говоря за външния вид само).
Абсолютно в реда на нещата е да не става нито една. Коя развита интелектуално жена, със собствен социален кръг, семейство и работа, ще хукне да се записва по кастинги да си търси мъж? Че то е еквивалентно на това да си търсиш мъж по сайтовете за запознанства. Гледаме циркове.

П.С. За грима на Венета, преди години на студентски купон в една хижа, печката беше на твърдо гориво, колега реши да я запали като налее малко нафта и като духна в нея, очите  и лицето му бяха баш Венета. Опушен грим, шанса, направо кюнец.

То ясно, че нормална жена няма да се запише в това предаване, но поне като образ продукцията да изгради една нормална. Искат сеир и зрелища, обаче как драгия зрител да се нахъса да гледа още, като в един момент тази трагикомедия писва и ти се иска да видиш нещо нормално? Има жени в сянка, все още неразвити като образи, обаче и те не ми вдъхват кой знае какви надежди. Това исках да кажа с този ефект Уау в добрия смисъл. Ефект Уау (в лошия) вече получихме под формата на гащи (Блага), леко поведение (Гергана), “съкровена тайна“ (Елвира) и още куп глупости.

# 185
Ееее, Деница е съвсем нормална жена, Карина, Радостина, Марта също - какво им е ненормалното? Според мен наистина са си се записали за да изживеят нещо интересно и да се пробват, пък дори и да не се харесат с ергена, да създадат някакви нови познанства, нова среда, в която да се движат. Какъвто и социален кръг да имаш, в един момент човек зацикля, особено след дългогодишна връзка например и му се иска да смени нещо. Хората сменят работа, хобита, записват се на различни курсове и т.н. - просто за да опитат нещо различно и да срещнат нови хора.

# 186
  • София
Американският в интересен, но е вярно, че родният е по-смешен. Друго си е да изберем българското, разбираме си го.

# 187
Да, има жени за които се чудиш защо са там, Карина примерно.
Карина е effortlessly sexy, без грим, рошава и естествена с тоя тен може директно да се снима за мъжко списание пред някое сърф училище (и за разлика от повечето яли-недояли участнички, изглежда здрава и атлетична).

# 188
  • Вестерос
Блага е писала , че роклите са от някакъв булченски магазин осигурени.
Както и, че са били с кетъринг,  но са си и готвели разни неща. Нямали са право да напускат къщата, освен за срещите, нямали са телефони. И тя каза, че са снимали към 15 часа на ден и не са се наспивали... Какво толкова 15 часа 🙄

# 189
Гледах на рускинята сторитата и я питаха защо е направила на Сашка такъв злобен номер с банския. Вика, че не бил злобен, щото било на игра и да сме гледали епизода, за да разберем 😂

# 190
  • София
Блага е писала , че роклите са от някакъв булченски магазин осигурени.

От този - https://svatbencenter.bg/
Изписват го в края на всеки епизод.

# 191
Добро утро на всички 😘
Аз да се разпиша че прочетох всяко мнение до сега 🤭
По въпроса с грима и роклите - май няма информация кои са били "скъпоценните" гримьори, фризьори, както и фирмата снабдител с рокли?
Пфу, жалко, че да не стане някоя грешка да попаднем при такива 😤
Това, което е написала Блага е показателно - "те ревяха...." Навява ми мисъл че явно сценаристите са изградили образи на всяко момиче - с точно определена визия и не са се интересували от тяхното мнение. Защото "ревяха" в случая го разбирам като "заповядване чрез налагане".

# 192
  • Далечният изток
Не, Вики, чакай да преведа в ефир - не Блага, а Елвира, и не "реваха" как да изглеждат, а "решаваха"...
Фирмата с булчинските рокли - преди твоя пост.
Гримьорите и фризьорите - местни, от Турция, това още в началото на предаването го коментирахме.

# 193
  • София
Да ги бяха оставили сами да се гримират и фризират. Съмнявам се през цялото време да са се карали или да тръгнат да си правят мръсно заради грим. Роклите как да е.

# 194
Някой има ли идея с какъв регламент ще продължи Ергенът?
Колко още епизода остават за излъчване?
Имат ли право на повече от една индивидуална среща?
Накрая има ли нещо като седмица на бързите елиминации?
На финала измежду колко момичета избира 3-4-5?
Ще има ли финал на живо?

Общи условия

Активация на акаунт