🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 84 967
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 165
Аз разцъках да завалията ИГ и върнах до снимки от 2018 преди да се присади коса. Има си разлика

# 166
Хора, туко що изгледах 1 ви епизод отново на предаването и чесно казано мнението ми сега  е съвсем различно за някои от тях.
Например, погледнете как Радостина се държи наперено, весело, забележете той какви коментари прави за нея..И после как се промени?
Вижте епизода отново, можем да поразсъждаваме по натам Simple Smile

https://playtube.tv/watch/1DmxL1ps0

# 167
А пък аз разцъках на Блага сторито, подсетена от коментарите преди малко.
Тя потвърждава за инсулта на 17г. възраст. Отрича ромски произход.

# 168
  • София
Само ако си непорочен ще ти издам сертификат. Сега си помислИ внимателно!;)

Кви са тия условия ся? Аз исках като Зори да мина - мама да ми плати "входа". Smiley

Тц, аз съм безкомпромисна. Сертификатът трябва да се заслужи,  иначе губи тежест. Simple Smile

Гледах вчерашното не се сърди човече. Вместо весело стана злобно.

# 169
Изобщо не е имало за цел да е весело. Всички надписи по полетата подстрекаваха към женски бой.😂

# 170
Венета и Ева ги няма също.
И Радостина, Вики, Теодора, не разпознавам тази зад Елвира. Дениз май е до Блага, уникални превъплъщения има тя.

Цитат
Аз разцъках да завалията ИГ и върнах до снимки от 2018 преди да се присади коса. Има си разлика
Може ли снимка?

# 171
  • Далечният изток
Теодора зад Елвира?

# 172
Браво на вас! Пък на мен ми е студено и съм се навлякла... Човек докато стигне до гащите ми бая зор ще види... Smile
Това ми напомни за един приятел: "жената се е навлякла като космонавт, докато я разопаковам, забравих защо съм се захванал". Какви времена бяха...а сега кой по гащи, кой без, кой по парфюм, кой по татуировка...
Сетих се за колежка,  дето се налагало да спи няколко нощи при колега,  докато я приемат на общежитие. Та тя на третата вечер му казала, че му има вече доверие, ще свали якето и ще спи само по анцуг. 😄
Хич не се кахърете. Руснаците като ни спрат газта след войната - ще се върнат добрите стари космонавтски времена.
Поне по дарените гащи ще са със сигурност чисти - след като са петия кат най-отгоре 🤣

# 173
Не знам коя коя е, ама много евтинджос за звезди са се облекли. И на професиите им не отговарят тея тоалетчета тип H&M
И аз това си помислих, някои от тях изглеждат по-зле облечени отколкото по коктейлите в предаването, а там нивото е далеч от добро...
А пък аз разцъках на Блага сторито, подсетена от коментарите преди малко.
Тя потвърждава за инсулта на 17г. възраст. Отрича ромски произход.
И аз ги разцъках. Отрича и да е разделяли двойки, още по-малко Константин и Райна. Казва, че са имали осигурен кетъринг за обяд и вечеря. Доста често са си готвели сами и в свободните дни са си правели "всякакви вкусотийки".

Ще е интересно да дадат кадри от ежедневието им там, но едва ли ще се случи.

# 174
Венета и Ева ги няма също.
И Радостина, Вики, Теодора, не разпознавам тази зад Елвира.
Мисля, че е Теодора.

# 175
Май не е. По-дребна и женствена ми изглежда.

# 176
Теодора е зад Елвира, да, а Гергана е до Деница в стил ранна Ивана (ерата 100 патрона).

# 177
Дразни ме, че ги обличат като принцески в Дисни, грозни рокли.
Толкова ли нямаше стилни коктейлни или вечерни рокли, които да ползват...

# 178
Приемете една роза от мен, не жълта де.

Не мога да сваря да се включа. Гледам с интерес, когато не го отлагат заради Баце и прочее.
Гледала съм щатски версии, ама нашето си най най смешно.

# 179
Разглеждах профила на Елвира в тик ток и под едно от видеата я питат с лични рокли, грим и прическа ли са били и отговора ѝ е ,,Роклите са осигурени от предаването, както и гримьорите и фризьорите! Те реваха как да изглеждаме"  😳
За роклите айде, ама грима...как е възможно това да е професионален грим?!

Общи условия

Активация на акаунт