🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 007
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 225
Високоморални дами с професия, реализация, акъл и външност не биха си губили времето за "реалити" за да спечелят фитнес-кифльо с претенциЙ.
Целта на продукцията е гледаемост, тоест сеир и скандали. Целта не е наистина да намерят жена на кифльото, да го влюбят, да покажат кастинга в най-добрата му светлина. Затова е и режисирано, редактирано, лепено и прекроявано, не е реалити изобщо.
Затова много вълнения са безсмислени. Ще спечели тази, която продуцентите решат. И какво толкова ще спечели всъщност - няколко седмици телевизионна слава. Въздух.

# 226
Това ясно. Ако някои мисли друго и се вълнува в съспенс, значи може да се сприятелява с Елвира и да си рецитират от сутрин до вечер.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:10 от Linda*kiss

# 227
По темата с победителката, нямам спойлери.
Ясно за мен е, че няма да в Блага или Марта (от по-поулярните на тоя етап). Много е вероятно да е някоя между Капитонката и Сашка.
Рускинята започнаха първа да я спрягат, а тя вече много яростно отрича. Едва ли не ВиктАр тя 1-2 пъти в живота си го е виждала 😃😃😃
Александра гледам, че седи доста в страни в социалните мрежи, което може да е тактика, за да се прикрие и после да сме супер изненадани.
Между двете не знам коя ми е по̀ на сърце за победителка. Александра ми е антипатична с поведението си, иначе на визия много ме кефи. Капитонката ми е професионален участник в риалитита и сякаш не си дава много зор - важното е да е в играта.
Предполагам, че идния епизод ще е много вододелен за симпатиите към двете. Кой прав кой крив - в този голям скандал ще се очертае една от финалистките

# 228
Вие чели ли сте стихотворенията на Елен Колева примерно, която беше издала цяла стихосбирка. В някакво предаване гостуваше да я рекламира и прочетоха едно -две, бяха умопомрачителни и дори нямаха рима като хората. На Елвира са по-добри. Не е на нивото на Недялко Йорданов примерно, но не е ззле като за 23 годишна, която няма много житейски опит така или иначе. А има хора, които си ги влече писането и поезията и то това си е доживот.

Бе то и мен ме влече мързела, но това не значи, че е хубаво нещо..мързелът ми.
Та и с Елвирчето така...

Нека си пише, ма в тайно дневниче, че байгън ми идва да й чета глупостите, и не само на мен....

Елвирче, не става, душо, не се излагай с тия стихчета.

# 229
Ами...зле е.
Поезията не е само да връзваш някакви рими една за друга. Поезията трябва да носи послание, дълбочина, размисъл. Дори не е задължително да има рима, може да е в бял стих.
При Елвира има ужасен наивитет и буквализъм. Точно като в детско стихче. Няма и ритмичност.
Не е точно така. Писането в рими е най-трудно и си има различни техники. Неслучайно Пушкин го смятат за гений, защото да пишеш романи в рими е адски трудно, а и неговият стил е не само, че има рими, а така са построени, че се създава една музикалност на римите.
Елвира е нормално да й звучат наино стиховете, защото мисленето и опитът й стигат дотам. Като натрупа повече житейски опит ще й се променят и римите и посланията. То същото е и с прозата. Сравнете едно есе на един петокласник и на един студент примерно. Всеки пише това, което може да измисли, в зависимост от това какво е преживял и докъде е стигнал в развитието си и житейският си опит.

# 230
Не видях датите-тя да не е срещнала гаджето след предаването? Иначе много нагло..

# 231
На рускинята от 100 км личи, че е жена с мъж.

Там е на работен ангажимент, за да се промотира. Както и всички останали всъщност, но тя поне е обиграна, а другите са аматьорки.
Въобще няма никакви афинитети към момъка, ще е постижение да грабне титлата за победител сред останалите моми.

* Само ще добавя, че единственият победител в това ШОУ е бившата на момъка. Представям си как се забавлява на падението и излагацията му. А и поне вече има солидни доказателства защо трябва той да е в миналото.

# 232
Как й личи, че е с мъж? Аз виждам друго - прилича на жена със самочувствие, съсредоточена в правене на пари.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:23 от Linda*kiss

# 233
  • Terra incognita
Изобщо не съм съгласна. Творческото безсилие на Елвира няма нищо общо с липсата на житейски опит, но има много общо с липсата на дарба. Справка- Петя Дубарова.
Ами...зле е.
Поезията не е само да връзваш някакви рими една за друга. Поезията трябва да носи послание, дълбочина, размисъл. Дори не е задължително да има рима, може да е в бял стих.
При Елвира има ужасен наивитет и буквализъм. Точно като в детско стихче. Няма и ритмичност.
Не е точно така. Писането в рими е най-трудно и си има различни техники. Неслучайно Пушкин го смятат за гений, защото да пишеш романи в рими е адски трудно, а и неговият стил е не само, че има рими, а така са построени, че се създава една музикалност на римите.
Елвира е нормално да й звучат наино стиховете, защото мисленето и опитът й стигат дотам. Като натрупа повече житейски опит ще й се променят и римите и посланията. То същото е и с прозата. Сравнете едно есе на един петокласник и на един студент примерно. Всеки пише това, което може да измисли, в зависимост от това какво е преживял и докъде е стигнал в развитието си и житейският си опит.

# 234
Опитът помага, но ако нямаш вроден талант, опитът не е фактор. А тя няма талант.

# 235
Не видях датите-тя да не е срещнала гаджето след предаването? Иначе много нагло..
На едната пише 2014г, а на другата снимка 2018г.

# 236
Сега разглеждах участничките и се чудя какво стана с това момиче Полина? Сигурно съм изпуснала кога си е тръгнала, никъде не съм я гледала.

На лайф споменаха, че пишем за тях и им е много смешно. Ниа-Косара го каза. Очаквам в следващите епизоди да дават и нея, че оставаме с впечатлението, че е много свита, а на живо не изглежда така. Не е упрек.

# 237
Капитонова много я пишат по разни инфлуенсърски форуми, че си има спонсор, но се прави на самоиздържаща се. Тя път се оправдава, че семейството ѝ в Русия е заложно и ѝ помага. Според мен си има благодетел и не е на пазара за фитнес инструктори.

# 238
На мен вече ми се отщява да коментирам момите-Ния,Вики,Елвира,Теодора,Ева за мен са супер безинтересни създания.
Блага,Дениз и Гергана също( кръстила съм ги -отборът на коврите),донякъде интересни са ми врагините Алекс,Капитонова и Люса. Допадат ми Марта и Карина( странно създание,умрях от смЕх  като по-горе беше наречена секси). Боже Господи забравих кои беха другите 🙈😂
А да,Виктор и той завалията не ми е интересен. Даде добра заявка в началото и зацикли.

# 239
Капитонова много я пишат по разни инфлуенсърски форуми, че си има спонсор, но се прави на самоиздържаща се. Тя път се оправдава, че семейството ѝ в Русия е заложно и ѝ помага. Според мен си има благодетел и не е на пазара за фитнес инструктори.
Не мисля, че е от много заможно семейство - все пак майка й се занимава с ритуали за пари. Това е глупава култура на по-бедно семейство. Преди време Капитонова чака с месеци и рева за чанта Луи Витьон. 
Мисля, че Капитонова има пари да е самостоятелна - може би вече изкарва около 3-4к на месец от инфлуенсърство. Това не пречи да иска още и от богат мъж до нея. Имах предвид, че в момента не ми изглежда като влюбена жена, отдадена на връзка с цел семейство. Иначе спонсор може да има. Клюката е че и Алекс е била ескорт.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:35 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт