🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 024
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 240
Сега гледах реклама на брускети Марети, познайте кой е в рекламата като пекарят - Ерги!😀

# 241
Виктория има богато семейство.
Гледах по-малко от минута част от видио за апартамента на родителите ѝ в Русия. Ами беше доста високо ниво обзавеждането му...
Само дето не изтърпях много и го смених почти веднага... Не обичам много такива видия 🙈

# 242
Капитонова си е баш от богато семейство. Ето обиколка на апартамента на родителите й в Русия. Адски скъпарски и дизайнерски обзаведен.
https://www.youtube.com/watch?v=1w6dVZaDcpg&t=27s
Майка й мисля, че е интериорен дизайнер, а баща й е архитект, ако не се лъжа и имат доста висок стандарт на живот.
Капитонова си е свикнала на лукс и не може да си представи друго. Изкарава си пари сама, но не й пречи да си има спинсор. Както се казва колкото повече, толкова повече. Grinning

# 243
А, Дейзи благодаря!
Точно за това видео говоря 😀
Моля приеми тази роза от мен 🌹🙏

# 244
Мисля, че е от нормален доход, но не богати. Това е апартамент в провинцията на Русия. И тука в провинцията хората, ако имат вкус, си обзавеждат хубаво апартамента - цените са по-ниски, материалите са близо до склада. Няма лошо, просто за дискусията го коментирам.
И няма нещо дизайнерско - кухнята, дивана, масата и столовете не са дизайнерски - обикновени, масови са. Няма картини. Но е естетически хубаво обзаведен, с вкус и много сребърни елементи (лампи, много свещници и огледала), които придават този “лъскав” вид и лъжат, че всичко е скъпо.
Все пак не е заминала да учи в Америка или Англия, а е дошла в Бг.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 12:54 от Linda*kiss

# 245
А, Дейзи благодаря!
Точно за това видео говоря 😀
Моля приеми тази роза от мен 🌹🙏
Приемам я! Blush:
На мен доста ми харесва апартамента им и особено им завиждам за някои екстри като примерно вградения филтър на мивката за пречистване на водата и това дето ти смила падналалите неща в мивката ми звучи много яко. И също телевизора в банята.

Хора, баш скъп си е апартамента, вие виждали сте на средностатистически руснак как изглеждат апартаментите. Масово живеят в панелки с много по-обикновено обзавеждане. Родителите на Капитонова са богати и това очевадно.

# 246
Ще се въздържа от коментар за апартамента, дизайна и квалификациите, че е доказателство за лукс.

# 247
Определено родителите й са над средностатисрическия човек в РС.
Кооперацията беше нова, кварталът приятен, нов и чист апартамент. С нормална заплата и без кредит, това в никакъв случай не може човек да си го позволи. Оксана Самоилова / жената на Джиган/, показа къде е живяла, родители, семейство в едно стори. Ами ето това беше обикновено семейство, мебели антики, блокът соц.
Все пак всеки разбира думата ''ЛУКс'' от неговия поглед и живот.
 Реално погледнато апартаментът беше много хубав.
Колко семейства в БГ живеят в подобни ?

# 248
Аз мисля, че бъркате вкус, показност и обстоятелства (дали искат да инвестират в ремонт, дали са в провинция, цена на кв. м и т.н.) с реални оборотни средства и цени.
Един хубаво обзаведен апартамент на едно място, може да е по-малък капитал от 2 гаража в София например. Това не омаловажава нищо. Не харесвам и да се придава такова значение на срутените кооперации в центъра, само защото са в центъра. Но ми се стори прекалено да се казва, че е живяла с пари и расла в лукс.
Не мисля, че Капитонова е живяла в недоимък, въпреки че знае ли се, може да е имало такива периоди. Просто поведението й си е на провинциалиста и новобогаташа.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 13:11 от Linda*kiss

# 249
Това го мислиш ти!
Аз говоря за доходи и възможности, а не за вкус, стил и начин на обзавеждане.
В тази голяма страна хората масово живеят доста под нейния стандарт.

# 250
Абе не идва от руската тайга момичето и няма лошо. Родителите ѝ са ѝ купули апартамента в София. По-точно студиото 48кв. Обзавела си го е по образ и подобие на руския дом.
Лайфстайлът ѝ обаче е доста лукзозен. Не става с 3-4 па дори и 5к на месец. Носи бая about you парцалки, но това си е бизнес. Иначе бая залита на дизайнерски стоки. По мои сметки не може да се самоиздържа и си има мъж с пари до себе си

# 251
На лайф споменаха, че пишем за тях и им е много смешно. Ниа-Косара го каза. Очаквам в следващите епизоди да дават и нея, че оставаме с впечатлението, че е много свита, а на живо не изглежда така. Не е упрек.
На Ния-Косара не е добре да и е много смешно, че пишем за тях, щото няма да ѝ е смешно като прочете за себе си.

Не че искам да се похваля, но да покажа мои стихове от ученически години?! Елвира трябва да спре да пише веднага, ако не иска някой да умре от смях, но повече от съжаление...

Ако Александра спечели, направо ще си прережа вените - толкова противна жена! А на Виктор няма да му казвам повече здрасти като го срещна.

# 252
Сега гледах реклама на брускети Марети, познайте кой е в рекламата като пекарят - Ерги!😀
И аз го видях преди малко и даже си помислих, че от толкова теми за предаването, вече ми се привижда.

Успешно измества Милко от трона на Мустак на Републиката.

А за Отвратонова/Бобъра - личи си кога един човек е роден в потомствени пари. На такива хора определено не им пука дали ще са с Louis Vuitton или диагоналка. Треперенето над вещи и материални блага е типично за хора, които не са били с големи възможности в ранните си години.

# 253
Родителите й са дали по 50000 евро на нея и на сестра й да си купят апартаменти. Капитонова каза, че смята да го продаде до 2-3 години и да се премести в по-голям апартамент. Във видеата й от Русия се виждаше и стандарта на семейството й, Караха скъп джип, ходеха по луксозни ресторанти и тн. Може и да не са мултимилионери, но са богати. Масово руснаците не живеят така.

# 254
Това го мислиш ти!
Аз говоря за доходи и възможности, а не за вкус, стил и начин на обзавеждане.
В тази голяма страна хората масово живеят доста под нейния стандарт.

Това го мислиш ти за тази голяма страна и всичките стандарти в тази голяма страна Simple Smile
Аз говоря, че бъркаш доходи с вкус и стил.
Джип Мерцедес на 20 години струва колкото нова малка Кия. Нещата са много относителни, когато не се знае конкретната ситуация, а се гледа само “лъскавкото”. Единственото, което знаем 1ва ръка е поведението на Капитонова - а то е на тепърва вкусила повече пари.

Общи условия

Активация на акаунт