🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 108
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 735
Сашка звучи много селско, а и не виждам ако не ѝ харесва на жената защо трябва да не се съобразят околните.
Ок, така бяха, у нас имам сеама Сашовци, но Сашка…миии…
Е, хайде де! Още има хора, които се казват Пенка и Ганка, и не са посегнали на живота си заради това. А Сашка не е толкова болезнено...
Имам колега, дето е две години по-малък от мен и ми вика "кака", кога ли ще го изплющя зад врата... ето това е тъпо, а не да ползват името ти и производните му. Ми не ти харесвало... Сърди се на майка си! И аз на моята съм сърдита заради това откакто се помня. Имало защо, но това е друга тема. Wink

# 736
Журналистът от Star Reporters е искал да покани Зорница да прави лайв с нея и тя му е казала, че иска хонорар и му е пратила оферта.10 минути -1000 лв. Неговите лайфове са по час, тоест 6000 лв. Joy Зорито е опасна бизнес дама. Stuck Out Tongue Winking Eye Той и е отказал и интерею няма да има.

# 737
Имаше една сапунка преди години с Освалдо Риус . Неговата любима Касандра много ми прилича на Гергина.

# 738
Нашите едно време са щели за една бройка да ме кръстят Александра, но брат ми, тогава вече ученик, им е казал да не го правят, че всички щели да ми викат Сашка, което хич не му харесвало. Grinning И така съм станала Алиса. Ми, да ви кажа, право е било детето. Grinning
А Зори Джи с тия цени...леле леле! Английската кралица сигурно по-малко ще поиска... Но пък, ако има луди, които я търсят...

# 739
Имаше една сапунка преди години с Освалдо Риус . Неговата любима Касандра много ми прилича на Гергина.
Касандра повече на Блажето прилича 😃 Случайно имам снимка в телефона, че кумата ми е луда по Освалдо Риос, та и пращах тези дни. Ето, резнах само Касандрето.
Скрит текст:

# 740
  • Далечният изток
Леле, леле, Джи-то нещо много на сериозно се е взела... Голяма звИздЪ... Какъв е този ценоразпис?!

# 741
Ииииии Open Mouth.....тая Блага си е чиста Касандра.

# 742
Ох, чакай че забравих Зорито. Като ви казвам, че няма връзка с реалността... Повервала си е, че е Кари Брадшоу!

# 743
Мисля, че в този филм, Касандра беше най личната циганка и той се влюби в нея.

# 744
Мен ме радва ценоразписа на Зорито. Гарантира ми, че ще я виждам по-малко.

# 745
Той и Джордано си имаше ценоразпис за Свети Валентин, ама като гледам само с мерака някоя да му плати да я държи за ръчичка си остана.

# 746
Поизчетох ви, че днес нямах много време през деня. Добре че момиче пускат лайфчета, ток-токчета и тн. Иначе щеше да замре темата между епизодите.
Сашка не ѝ прави чест ако наистина е имало извинения и не ги е приела. То да приемеш извинение не значи да стане най-добри приятелки, значи да отговориш възпитано. Извиненията са може и да са били маркетингови, но нейното сърдене и коментиране е още по̀. И голяма работа е тя, цялата чест и достойнство като не им приела извиненията. Минали неща са, ясно е, че в обстановката там са били всички с изострена чувствителност.

# 747
Азалия, да не ти е кума Весела Нейнски? Че нейната любов към Освалдо равна няма.
То навремето кой ли не беше влюбен в него, по причина на младост и глупост и аз тръпнех с *Вдовицата в бяло*.
Ама сега той остарява грозно, а и четох какъв домашен бабаит е и си пердаши половинките.

# 748
И аз за нея си помислих.

# 749
  • София
Това се казва размах! Имало защо да ходи по личностен растеж.

Общи условия

Активация на акаунт