🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 098
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 750
Азалия, да не ти е кума Весела Нейнски? Че нейната любов към Освалдо равна няма.
Опазил ме Господ! Тя парадираше даже, че са били гаджета, а май по тогавашните стандарти просто му е била ескорт при пребиваването му тук.

# 751
Азалия, да не ти е кума Весела Нейнски? Че нейната любов към Освалдо равна няма.
Опазил ме Господ! Тя парадираше даже, че са били гаджета, а май по тогавашните стандарти просто му е била ескорт при пребиваването му тук.

Даже се хвалеше, че е била и на гости в Л. Америка. Ескорт, не ескорт, тя е полетяла като Зори Джи на крилете на любовта дотам. А той, преситена звезда за времето си, е попълвал  тефтера си с бройки от целия свят.
Аз съм гледала само Вдовицата в бяло и сега погледнах кога е било...1996та година.
Някои от списващите тук не са били родени вероятно. Ужас.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 21:29 от проксима

# 752
Зориту нали за голямата любов беше влязла в предаването, сега рокли.. 1000лв. на час. Grinning
Маймунка

# 753
Зорито се пробва да си осребрява участието. Като стана за смях поне да и платят за това, ма никой не дава излишни пари за глупости.

# 754
  • Terra incognita
Така, така. ПравЕлно се е ориентирала Зори. Искат да я канят с цел подигравки на неин гръб, за да си вдигнат рейтинга. Ми ши плащат. Да не е балама Зорето.

# 755
Аз пък да си кажа,че симпатизирам на Александра. Само малко устата й ми идва в повече. Иначе ми е много женствена, нежна и умерена. Не ме убивайте,моля 😀

# 756
Изобщо не е за нея права, дълга коса. Трябва визуално горната половина на главата ѝ да е с по-обемна, къса прическа, която да намали оптически продълговатото ѝ лице.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 00:18 от проксима

# 757
  • Terra incognita
Аз няма да те убивам, обаче искам да ми кажеш как така реши, че е умерена 😅
Може би не си гледала достатъчно предаването? 🤔

# 758
Има ли въобще интервюта със Зори?

# 759
О, и на мен ми харесва Алекс на външен вид. Хейтнах  изцепките й, външният вид ми харесва. Отделно, има най- хубавото тяло.

# 760
Brighter, няма да те убивам, но ти направо ме застреля с това "умерена".

# 761
Има ли въобще интервюта със Зори?
Е, има, та! В добрутрото на бтв и при Цитиридис.

# 762
Кой както влезе нов в темата, първо- съобщи инфо, което е обсъждано и второ-да не ги убиваме, изядем и тн. Че толкоз ли сме кръвожадни тук?! 😁 Такава веселба е и едно две сдърпвания само(за тема на реалити си е супер) . Всички сме добронамерени и се забавляваме. Да не сме като кокошките вътре. 🙃

# 763
А какво ще кажете за тази информация за Благовеста: https://www.zajenata.bg/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0% … 0-news152660.html

Пише, че тя е била любовница на Константин и причина за раздялата му с Райна. Пише още, че истинското й име е Блашка и е от известна ромска фамилия. Лягала си с богати мъже, а после ги изнудвала за пари. Също в някакъв хотел си лягала с мъже, а после ги обвинявала в изнасилване. Ако е истина, това би обяснило много неща...

# 764
Ами лошо момиче!

Общи условия

Активация на акаунт