🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 85 097
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 765
И аз го четох днес.

# 766
Има качено голо клипче на Блага в Vbox7 ,направо в потрес бях , ако някой го интересува да провери

# 767
Ами уж гледам аз предаването, попадала съм на моменти,в които повечето кокошки се дрънкат за нещо, тя стои на заден фон без да взема участие непоканена. Сега,знам,че се застъпи за великите гащи...но го отдавам на приятелско рамо,което явно се е почувствала длъжна да удари. Някак не ми е от тези,които скачат за щяло и нещяло, не съм чула (поне това,което съм гледала) да се държи арогантно и пошло...де да знам.

# 768
  • Terra incognita
Има ли въобще интервюта със Зори?
Има. Само тези, които са по договор.
Другите нямат пари да си го позволят.

# 769
donchevaa123, това вероятно е клип от снимките за Maxim или немския Playboy.

# 770
Има качено голо клипче на Блага в Vbox7 ,направо в потрес бях , ако някой го интересува да провери

Къде ти намирате такива неща, бе хора? За кодош пуснах на търсене Блага във Вибокс и ми излезе литературно четене на Блага Димитровини творби.

# 771
  • Далечният изток
Дайте нещо ново де, през 3 страници едно и също инфо за ромската фамилия...
Хора, хубаво пишете, ама що не четете темата?! На мен ми излизат 58 нови отговора в темата, ами първо ги прочитам, после коментирам. Или само чета. Ама 65 пъти, че била ромка, пък била Блажка ли, Блашка ли, ами бактън вече...

# 772
Дето се смяхме на фамилията , ето … направо от Бонитата 😄

И както някой беше писал , Бонбонова прилича на истинска ромска фамилия 😁

На мен тя не ми прилича на ромка , но майка и и бяща и - досущ 🤷♀

Аз понякога нямам време да избута всичко и така пропускам някои неща .

И най-накрая утре вечер ще имаме нови теми да разговор ✌

# 773
Къде ти намирате такива неща, бе хора? За кодош пуснах на търсене Блага във Вибокс и ми излезе литературно четене на Блага Димитровини творби.
Joy Joy Joy Joy Joy
Прокси, оправи ми вечерта! Честно!
Още ме боли корема от смях! Joy
Де е Ямбол, де е Стамбул?

# 774
Голо клипче глупости.Момичето позира са фотосесия за някое мъжко списание.Такива снимки съм решила да си направя и аз някой ден, профи фотосесия за спомен от хубавитв години.Вече
много фотографи има, които правят уникални еротични снимки.

# 775
Проксима, напиши Блага в Гугъл и цъкни на клипове/ или на "всичко". Така ще излезе все нещо и за нея 🤣
Колкото до Зорница - правилно ли разбирам, че всъщност дължи част от всеки хонорар, който спечели покрай предаването Ергенът на БТВ? Ако е така, добре се ориентирала за своите цени - нито ще я канят излишно за да си чешат езиците с нея, или да я подиграват открито, нито ще си губи времето в глупости ✌️
П.с. Розалия от клипа, който постнах въобще не я харесах - забутана патка с много ниска обща култура 🙄 ама се надявах да чуя нещо ново....

# 776
Азалия, да не ти е кума Весела Нейнски? Че нейната любов към Освалдо равна няма.
То навремето кой ли не беше влюбен в него, по причина на младост и глупост и аз тръпнех с *Вдовицата в бяло*.
Ама сега той остарява грозно, а и четох какъв домашен бабаит е и си пердаши половинките.
Ох леле, като бяхме малки с приятелки даже ходихме да го посрещаме на летището и после имаше и концерт в София хаха. Либоф ли бе да го опишеш... Joy Но да, и моето обожание спихна, като разбрах как си млати жените, че и в затвора беше. Иначе Весела твърди, че той е перфектният джентълмен и това за побоищата били долни инсинуации, но какво ли знае тя за него, като са били съвсем за малко заедно преди 20+ години...

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 22:17 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 777
Хора, хубаво пишете, ама що не четете темата?!
Аз чета всеки пост. И на мен ми е досадно, че идва някой, който не чете и пльосва "сензацията" си, която отдавна е стара новина, ама..

# 778
Истина е, Гери!
Гугълът мен много ме щади откъм пикантности и все такива възвишени неща като горното ми поднася при търсене.
Въпреки твърдото ми намерение  да задоволя низките си страсти.
Но пък наистина покрай темата такава забава пада...., от време на време и аз се изхилвам с глас и плаша домашните любимци.

# 779
  • Terra incognita
Иво Сиромахов за Ергенът:

Сиромахов и Надя Брайт за девствеността:

Общи условия

Активация на акаунт