🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 407
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 260
Към Александра не изпитвам съчувствие, тя също изигра ролята си в целия панаир. Въпросът е, че докато нейното поведение е тъжно и на моменти жалко, на отсрещната страна беше отявлено грозно и просташко. За капак си вкараха автогол, защото я поставиха в ролята на жертва, която винаги се харесва на публиката, а на всичкото отгоре, Виктор извика нея в изповедалнята, а не някоя от противниковия лагер.

Ще си проличи доколко предаването е режисирано, като видим кои са следващите обезрозени.

# 1 261
Малко излиза, че продължаващите да гледат предаването са бездушни същества и там както е нататък…

# 1 262
Танчитка, Вие припознахте ли се? Защо напълно сменихте думите ми и контекста?

# 1 263
Малко излиза, че продължаващите да гледат предаването са бездушни същества и там както е нататък…
Хич да не ти е! Тук в този форум може да бъдеш охарактеризирана като всякаква, но ти чудесно знаеш, че никой няма как да знае кой и какъв човек се крие зад един ник, освен ако не го познава лично. Нека всеки изрази впечатленията си както намери за добре, не си го слагай на сърце.

# 1 264
Не, изобщо не мога да се припозная никъде. Просто поста ви ми се видя доста агресивен и краен. Проблем е за мен на агресията да се отвръща с агресия Simple Smile

# 1 265
  • Ню Йорк
Много противни жени има в това предаване, но Сашка определено вече води класацията. То не бе театър не бе чудо. Голямо преиграване, чак паник атака симулира (имала съм реални такива и знам). Интригантка, как отиде да реве театрално на Виктор. Не ме разбирайте грешно, не оправдавам постъпката на другите, но тази жена е просто вбесяваща. Едва ли някой може да я изтърпи.
След нея се нарежда Людмила, после Теодора и т.н.
Деница определено се държи доста улегнало, но до Виктор седи като старата му леля. Обаче пък той нали си търси някоя да си го гледа, така че изборът не би бил лош.
Когато се халосваше с художничката (забравих името), стана ясно че не са един за друг, защото и тя е свикнала някой да си я гледа, та няма как да им се получи.
Стана ми жал за Блага, много е наивна милата и я лашкат където им е удобно.

# 1 266
Днешният епизод на "Ергенът" беше като пошъл римейк на "Гадни момичета". Чист тормоз от страна на две усойници (рускиня и туркиня) срещу една жена с лабилна психика. Бас ловя, че продуцентите са дали идеята на Дениз и Виктория да направят този номер, за да става шоу на гърба на Александра. Тя за жалост обаче изобщо не може да се владее и страшно се излага. Не мисля, че се преструва или прави "театро", тя просто не може да контролира емоциите си.
По време на цялата драма най-адекватна беше Гергана, която най-необезпокоявано се гримираше Joy

# 1 267
Чета си аз назад темата, че да наваксам какво сте писали по време на епизода......... и се чудя какво е това нашествие на нови списващи тук? Няма лошо да си нов, ама нови така яростно се хвърлят да защитават едната или другата страна. И те не да една и две.
Май наистина имаме някакво нашествие на протежета на участничките.
А в днешната ситуация всичките бяха "криви". Айде имаше и там някакви, които нямаха никаква позиция, което пък не ги прави по-умни. Ще видим и тяхното дали е безхарактерност или тактика.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 00:38 от geri1919

# 1 268
Ами щом те кефи да гледаш как хора изпитват истинско страдание (колкото и да ти се вижда, че са им невалидни причините), аз бих се замислила за нивата ти на емпития. Но в крайна сметка, битиви разчита на хора като теб да си правят рейтинга

# 1 269
Направо хунска инвазия ми се струва, че има! 😂😂😂 Чуствам се агресирана и спирам да чета и пиша. Къде е Витя, че ми се доядоха брускети?!?

# 1 270
  • Ню Йорк
А, някой няма ли да и каже на Елвира, че писането съвсем не и се отдава?! Тия стихчета са кофти и за детски кръжок по писане.

# 1 271
Чуствам се агресирана и спирам да чета и пиша. Къде е Витя, че ми се доядоха брускети?!?

Брускетите от него приготвени, аз ги ъпгрейднах малко. И винце ви давам да пийнете да успокоите страстите. Даже и една розичка за разкош сложих. Stuck Out Tongue Winking Eye Blush

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 02:23 от geri1919

# 1 272
Не ви ли се струва, че имаме присъствие на участнички от предаването в темата, които защитават откритата агресия. Я да си кажат коя коя е
Струва ми се, че много се вживявате в драмата и е крайно време да почнете да се обяснявате на лични,  вместо да съсипвате хубавата тема.

# 1 273
Благодаря ти, geri, ако зависи от мен ти давам всичките ми 7 рози!
Исках да ви споделя за моето стайлинг възмущение от епизода. Откъм стил беше много лош ден също 😃😃😃

# 1 274
Ахахахаха, гледам сериалчето "По средата" и майката, обяснява на едно от хлапетата, колко е смотано с думите "Само ти няма да разбереш кой печели в "Ерген търси жена"".Joy

Общи условия

Активация на акаунт