🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 435
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Варна
Обаче това състезание в басейн от много жени по бански, като нищо съвсем умишлено е избрано точно то, защото на сценарист, който малко повече му сече пипето, като нищо ще се досети, че вероятността да има развързан бански клони към 100%.

Има враждуващи лагери и умишлено избраха точно такова състезание, бой между жени и то по бански.

# 1 321
Даже си мисля, че тенденциозно от продукцията са им осигурили бански с връзки, предполагайки, че в мелето е напълно допустимо те сами да се развържат и да осигурят пикантни гледки. За мен е умишлено търсен ефект.
Банските на пасваха в гърдите на много от участничките, непрекъснато някои си оправяха горнищата. Не се чувстваха добре с тях, което е напълно естествено.
Подобна *дрешка* се купува с мерене и обикаляне, а не първото подадено да ти е точната мярка.
Сцената е предварително замислена да бъде зрелищна от сорта на игри в калта, но се получи в по-лек вариант по естествен начин.

missNoir
,да не бях си правила труда да пиша, ти си ми написала мислите.

# 1 322
Ошлайфана в калташки номерца...голям келепир, няма що.

Спорът с Александра, и Дениз, датира още от началото на предаването - напомнян случката в басейна, в която пак се счепкаха. За какво и що...не разбрах, се чепкаха. Като едва бяха влезли...ама е стар конфликтът, и Дениз явно си е злобничка, та продължава да копае в тая насока и да се чепка. Не може да забрави явно, и те така...още тогава я кръсти стара мома и продължи в тази насока-сега пък била леля, и т.н.
Принципно, това са явни обиди, изречени в прав текст от страна на Дениз.
От друга страна Сашка явно дразни Дениз с поведението си, но Сашка не съм чула да обижда директно Висналото дупе, изключая снощи.

# 1 323
Какво значение има банския дали е развързан или махнат или пък дали й се е видяло едно зърно или две? Грозна и унизителна постъпка, която не може да бъде наречена по друг начин освен тормоз. Все едно след като някой е направил опит да те изнасили и другите да ти казват: ама той не успя да ти го вкара, какво пък толкова го преекспонираш? Чувствата на Александра след тази постъпка бяха напълно оправдани, реакцията й не -простееше - тя и да се беше обърнала и да зашлеви човека, пак щеше да е по-адекватно, от тези панаирски изпълнения.

Карина снощи ми падна в очите. Дано е било просто момент.
Точна така, доста грозна и нисша постъпка. И аз да бях на мястото на Александра пак щях да реагирам остро. Тя се чувства унизена и наранена, мога да я разбера. Другите стоят срещу нея, нападат я и й се смеят - много грозно.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 09:46 от daisy12

# 1 324
  • Varna
Някой беше написал зодиите на повечето момичета, но не мога да намеря поста.
Моля , някой ако ги има зодиите да сподели 🤗🤗🤗

# 1 325
Провокативни са от продукцията доста. При едно вече насложено напрежение такива ескалации можеха да се очакват. Някой зрители реагират по-чувствително на темата с агресията. Аз също я осъждам, разбира се, но не мога да реагирам толкова остро. За мен се получи ефин сблъсък между “алфи”. Различни подходи на агресия имаха, но в общи линии никой на никого не остана длъжен.
За мен по-провокативна е темата в епизода тази вечер. С тия оценки коя би била най-лоша майка… по моите разбирания това е дъното. Всеки “кълве” на различни форми на провокация

# 1 326

Спорът с Александра, и Дениз, датира още от началото на предаването - напомнян случката в басейна, в която пак се счепкаха. За какво и що...не разбрах, се чепкаха. Като едва бяха влезли...ама е стар конфликтът, и Дениз явно си е злобничка, та продължава да копае в тая насока и да се чепка. Не може да забрави явно, и те така...още тогава я кръсти стара мома и продължи в тази насока-сега пък била леля, и т.н.
От друга страна Сашка явно дразни Дениз с поведението си, но Сашка не съм чула да обижда директно Висналото дупе, изключая снощи.

И аз, както писах по-рано, бях на страната на Александра, но в рекламите ни облъчваха единствено с крясъците на Дениз, а нейната невинна простъпчица * Ще си пръскам колкото си искам* я смотаха между другото. Тя с невинен израз хвърля съчки в огъня, после се изхлузва невинна и кулминацията е винаги предизвестеният рев накрая.
Сашка в очите ми вече може да има титла само за хипнотизатор на хлебарки. С хора не и е препоръчително да работи.
пп. хлебарки, щото като светнеш лампата и те се хипнотизират, и замръзват, ама само на първо време.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 10:04 от проксима

# 1 327
 Абе не е само заради пръскането....що я нарече стара мома, старите моми се пръскат в басейна ли. Не мисля. Друго имаше, ама не го видяхме...

# 1 328
Моето мнение - снощи видяхме вербална и невербалната агресия от страна на двете Виктория и Дениз, освен това и физическо посегателство, което в правото изпълнява състав на хулиганство от страна на Виктория. Каквато и да е реакцията на Александра, никой няма право, без твое съгласие, дори да те докосне.Аз ако бях на нейно място, щях да съдя Виктория. Друго, което ми направи впечатление - Дениз започна всичко,но Виктория го довърши с развързването на банския. Тя осъзна, че постъпката й е нелепа и за да замаже ситуацията разпали още по- голям огън, за да се вдигне повече врява,иначе тя щеше да е единствената в полезрението на Виктор с наглата си постъпка, да влезне в личното пространство на Александра

# 1 329
Това с банския не беше приемливо. Няма как да го оправдавате. Александра даже много културно реагира.

# 1 330
Виктория доста нагъл и подъл поглед извади, когато разговаряше с Александра и си призна, че тя е развързала банския. Много сложен човек, конкурира се с Людмила.

# 1 331
Тук в темата мелето е станало по-голямо и от това в предаването. Joy Много драми, много нещо. Тук не е ли място, в което всеки да изказва мнението си за предаването и участниците? А не да има лични нападки между хората с различни гледни точки. Някои много сте разводнили темата с излишни драми.

П.П. Извинявам се за спама, но някои много се вживявате все едно това не е просто развлекателно предаване. Wink

# 1 332

Конфликта в басейна беше, защото Александра пръскаше Дениз. След като я помоли да спре, Алекс каза,  че ще прави каквото си иска и Дениз започна с обидите.

# 1 333
Значиии.. Виктория не я харесвам откакто почна да се прави на голяма инфлуенсърка 😳 клипове, реклами..
В това предаване ролята и е  единствено да подстрекава за скандали, доста добра манипулаторка, лисичка. Дениз- за нея нямам какво да кажа просто. След появата и в предаването започнаха да изкачат нейни клипове от участия в предавания, интервюта, снимкии и мнението ми е.. 😳
Постъпката им снощи беше ужасна. Нагласено или не, просто беше дъното. Не знам защо тези две девойки се имат за нещо повече от останалите.

# 1 334
Тук в темата мелето е станало по-голямо и от това в предаването. Joy Много драми, много нещо. Тук не е ли място, в което всеки да изказва мнението си за предаването и участниците? А не да има лични нападки между хората с различни гледни точки. Някои много сте разводнили темата с излишни драми.

П.П. Извинявам се за спама, но някои много се вживявате все едно това не е просто развлекателно предаване. Wink

Нещо си се объркала. Точно подчертано виждам да става темата аз.
Лични нападки..къде ? Не виждам...

Пак ще сказвам...
Поставих се на мястото на двете.
Първо на мястото на Дениз и Гадюхата  - колкото да мразя един човек, не бих му развързала банския, не бих физически почнала разправа с него. Ето, мразя Бобъра, мога да си представям как я бухам с лопаТ по физиономията, но само мислено ще е това. Физически няма да отида да я блъскам и т.н. физически да я пипам. Имам граници, които няма как да прекрача просто. Те нямат обаче такива граници - до човек си е.

На мястото на Александра се поставих също - също щях да се почувствам омерзена, предадена, нападната.

Тя ми е по-симпатична в случая, може би защото поведението на Дениз и Оназидетсеправиченезнаебългарски, ми е чуждо и не ми импонира..не е моето просто.

Общи условия

Активация на акаунт