🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 635
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 335
Добро утро. Цяла вечер съм плакал, бърза помощ хипнотерапевт ми изпратиха, ама и той не помогна. Той плака повече от мене. Прибегна се до циганка да ми бае, но и тя зарида. Хубаво, че реших се фърля на пода с разперени ръце, че да дойде някой да ме спаси.
Крив съм, щото съм грозен пък съм с голямо самочувствие и на акъл не го докарвам, ама другите са виновни.

# 1 336
Елвира с книга! Пуска я в продажба тази събота. Къде са фанфарите? Такива велики произведения не са за изпускане.

Ужас! Къде да се скрия? Кой изобщо го е пуснал за печат това? И как това 24-годишно момиче не разбра, че стиховете ѝ не стават? За прозата не знам, но не възлагам особени надежди. А тя и стиховете си за Ергенът  пъхналата там. Като цяло..... не е важно каква е стилистиката и формата на книгата, важно е книга да има, щото Елвирчето си е мечтала да издаде нещо.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 10:28 от geri1919

# 1 337
Това с банския не беше приемливо. Няма как да го оправдавате. Александра даже много културно реагира.

Никой не го оправдава. Някои са силно възмутени, други го приемат като естествен  етап на играта. Все пак не гледаме в реално време и ни показват неща, които обслужват интереса на сценаристите и режисьора.

# 1 338
А не забелязвате ли, че където има някакъв конфликт, все "жертвата" Александра е намесена? Я като "потърпевш", я като "защитник", я като "приятелка"? И все гледа да придърпа Виктор на пейката да си хортуват, все му е метната на врата, или на ръката? Ако толкова й беше зор Елвира да ходи на среща, защо пак първа захапа ергенът и го замъкна на пейката като лисица петел?
Да му се оплаче, като че ли й е другарката от детската градина, да я помилва по главицата, да каже колко зли са другите деца и как я тормозят...

# 1 339
А не забелязвате ли, че където има някакъв конфликт, все "жертвата" Александра е намесена? Я като "потърпевш", я като "защитник", я като "приятелка"? И все гледа да придърпа Виктор на пейката да си хортуват, все му е метната на врата, или на ръката? Ако толкова й беше зор Елвира да ходи на среща, защо пак първа захапа ергенът и го замъкна на пейката като лисица петел?
Да му се оплаче, като че ли й е другарката от детската градина, да я помилва по главицата, да каже колко зли са другите деца и как я тормозят...

АЗ не.
Люса също беше жертва с носа.
Тъпото Вики снощи също.
Блага в сценката с бельото...
и т.н.
Това ни показват, може да има и други случаи...

За придърпването на пейката - да придърпват и другите, никой не ги е вързал за диваните.

# 1 340
Гледах с едно око,че пуста температура малко ме отнасяше.. както и да е
Искам да пита,не трябва ли ергенИНА да целува момите,бре? ТеЗ що се целуват помежду си.Ми,че то повече заряд има в техните целувки от скромните такива на Викторчо.
За отровното трио всичко сте рекли,гнусно дъно са. Не,че не е техен стил,но ми мирише на едно леко подбутване от сценаристите да натиснат леля Сашка,щото знаят какво ще последва.
И реакцията ѝ не закъсня.Да отговориш на агресията с агресивно-драматични-театрални действия тц тц,я да върви да изкара още няколко модула по психо … нещо си.
Малкото Вики и Карина като се бяха гушнали ми заприличаха на същество с различно тяло и общ мозък,разпределен в съотношение 10/90 в полза на Карина. ИЗмъца ли нещо тя или така ми се стори? Щото после предимно си гледаше пръстите на ръцете и прибелваше очи.
Мен най-много ме е яд,че в очите Деница прилича на тъжен стар басет,ако си изглеждаше на годините нямаше да има конкуренция. То и сега няма де по повечето показатели.
А,о за друго се сетих. Сашка се опита да промотира отчайващо грозната и тъпа Елвира,щото не ѝ е конкуренция.Но пък онова безмозъчното къде се бута,Виктор никога нЕма да излезне с нея на среща отново,да не е мазохист.
Днеска да си събира снощните три рози за наказание и да изгони всички ревли,злоби,к***и и пияндето,че вече като ѝ чуя гласът на стар алкохолик и ми става лошо. Инсче и тя акъл раздава.
А,като казах акъл и се сетих за Блага,и по точното за липсата на такъв. Абсолютно куха.

# 1 341
Злобарките Дениз и Виктория някаква си са истинските манипулатори. Успяха да настроят момичетата срещу тази, която усетиха като най - силна конкуренция. По слабите се залепиха за водещите, защото се чувстват по - силни. Говоря за това как рускинята и туркинята придърпваха другата Виктория, Карина и т.н. Сама остана тази, която се отстоява. И Александра има кусури, но беше напълно права да изригне, когато й отвързаха горнището, а онази Капи..не знам си каква дори няма речник да се оправдае, не сме ти свалили горнището.. 🤯

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 11:37 от AglayaDreams

# 1 342
Не прочетох някой да оправдава развързването на банския. Аз също не го оправдавам, казах (написах), че случката е преекспонирана. Не се изисква много, за да се сетиш, че във водна игра, за която са ти дали бански с връзки, (почти) сигурно ще има развързани бански. Затова по-обиграните или по-хитрите си бяха вързали банските отпред. Върнете епизода и обърнете внимание.

# 1 343
  • Варна
Много тегав епизод. Александра изобщо не се чувства на място, а аз въобще не се сещам откъде потръгна още в началото на предаването враждата между двата лагера.
Благовеста направо ме разби: "Казаха ми, че ме манипулира и аз се замислих дали наистина е така". Моля?

Изобщо... Някой от коментиращите тук може ли да ми обясни в какво се изразява "евентуалната" манипулация на Сашка? Какви са тия тъпотии "Тя събира най-слабите играчи." Отново... моля? Дениз, като е толкова силен персонаж, колко пъти е имала контакт с Виктор? Веднъж в градинката.

И въобще, наистина, понеже ми е супер интересно, ако някой вижда в какво се състои въпросната манипулация, моля да ми обясни.

Теодора - оф, ужас... Това подигравателно хилене е отвратително и може да събори всеки емоционално нестабилен човек.

Ами нестабилна е Сашка, какво да направим. Много жени са така, било то постоянно, било то преди цикъл и то от нищото... А в случай, когато си постоянно нападан, не знам от какъв камък трябва да си, че да държиш фронта. И всички, дето обяснявате, колко долу била паднала Сашка, замислете се за вашите моменти на емоционални изблици, в които никой не ви е снимал и излъчвал в национален ефир.

Малкото Вики и аз не разбрах какво се бута за втора среща. Тя наистина не разбра, че първата беше пълен провал.

Тъпо беше от страна на Сашка еднолично да реши да бута Елвира напред. Ама всичко останало.. за мен беше в отговор на нападките от останалите жени.

Между другото, те постоянно повтарят, че Сашка инициирала споровете. Вие виждате ли такова нещо? Защото от това, което ни показва продукцията, първо те се заяждат с нея.

Срещата на Деница с ергенина определено остана на заден план. Вирее и тя в облаците...

# 1 344
  • София
Принципно не харесвам Александра, идва ми манипулатор, знае кога да реве, кога да се изкара жертва и т.н. Обаче в случая това да й развържат банския беше грозно и унизително. Никой няма право да постъпва така с друг човек! Капитанова и Дениз се затвърждават като хора с ниско възпитание, изпълнени със злоба и самочувствие до тавана (без покритие). Люлката и тя като тях, тази Теодора ли как беше също, а се предполага, че тези жени ще отглеждат деца един ден и ще ги възпитават. Съжалявам ги от сега какво ще им бъде предадено като мнение. ВК в социалните мрежи се представя доста по-кротка и спокойна, а реално е с ужасно селяндурско поведение.
Елвира почва да ми идва прекалено с тези стихове. Всеки ден ми идва повече, 2-3-4 общо ок, ама ми е малко тийн поведение. Все едно е непораснало момиченце.
Малкото Вики така и не разбрах каква беше тази реакция и за какво. Нали вече беше на среща с него и направи едно голямо нищо. Не е нещо невероятно, че да има претенции само тя да е на срещи. Детинско поведение.

Ако бях на мястото на Виктор и аз бих си тръгнала. То тия кокошки какво да им слушаш.

# 1 345
Елвира с книга! Пуска я в продажба тази събота. Къде са фанфарите? Такива велики произведения не са за изпускане.

Ужас! Къде да се срия? Кой изобщо го е пуснал за печат това? И как това 24 годишно момиче не разбра, че стиховете ѝ не стават? За прозата не знам, но не възлагам особени надежди. А тя и стиховете си за Ергенът  пъхналата там. Като цяло..... не е важно каква е стилистиката и формата на книгата, важно е книга да има, щото Елвирчето си е мечтала да издаде нещо.

Това е страшно вече.
Нещастните загинали дървета, в името на нечий напън да издава брътвежите си с етикет поезия.
Елвира толкова не е чела нищо, да не кажа чак и да е стойностно, че грам критична пулсация не минава през мозъка ѝ, че издадени или не, стихотворенията ѝ са смешни.
Снощи в *Стани богат* имаше подобен младеж. Щастлив, пишел разкази, изразявал себе си, а му липсват базови литературни знания. Рядко искам участник да отпадне, обикновено им стискам палци, но в случая снощи исках обратното и се изкефих, когато накрая  Билалов се изгъбарка него.
Колкото повече не знаеш, толкова повече се надценяваш.  Колкото повече знаеш, разбираш, че всъщност кръгът на незнанието ти се разширява реципрочно.

# 1 346

Мъка, мъкааа. Това момиче е толкова неграмотно, с толкова липсваща обща култура, какви книги ще пише? Тя в главата си цяло изречение не може да подреди, ще си продава "творчеството". Старх ме е да си представя какъв ще е бъдещия ни свят. "Идиокрация" филмът ще се окаже пророчески.

# 1 347
Ахаха Гери,разби ме с тази информация.Ясно що е девствено момичето,хич не се е пазило за специалния. Даже и най-загорелия би избягал със сто,ако му чете от нейните писания.

# 1 348
Не съм фен на творчеството на девойката, но по добре една от тези инфлуенсърки да издаде книга и някой тийн да я порчете, отколкто да им гледам филтрираните муцуни и задници в Инстаграм.

# 1 349
Добре, ама аз не мога да разбера едно нещо. Александра се вайка за развързаните връзки, ама тя и другите са по бански пред цяла България, кълчат дупета, показват ги пред камера, винаги когато имат възможност, в т.ч а може би и най много Александра, а после удар по достойнството било развързването на банския. Ами хора, та тези моми на практика са голи. Някак нелепо ми е, да се кълчотиш пред цяла България по бански, а после що ми го развързали?????? Ами тя влязла в предаването, за да си покаже задника, обаче гърдите й можело да се вият.....
Нещо нелепо ми се струва цялата тая истерия с банския.

Общи условия

Активация на акаунт