🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 395
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 350
Айде в скрит текст слагам и как я презентира въпросната книга
Скрит текст:
Тази събота от 16:00 до 17:00 часа, всеки който желае да закупи книгата, преди да е пусната онлайн, може да се възползва и да я получи в деня на премиерата лично от мен с послание. Ще бъда на разположение и за въпроси и дискусии! Събитието ще е в бар “Meet me at 26”. 💌📖📚

С огромно вълнение, искам да ви споделя, че най-голямата ми мечта е вече факт! Тази събота е премиерата на дебютната ми книга “Вярвам в чудеса”. ☺️
С тази книга искам да помогна на хора като мен, хора които си мислят, че само те имат проблеми. Тук ще откриете един жизнен цикъл, нещата през които минава всеки от нас - от щастие до тъга, от любов до разочарование, от професия до реализирани цели, от самота до вяра. Както и стиховете написани в “Ергенът”. Желанието ми е да Ви покажа, че преминаването през тези чувства и емоции е част от пътя на всеки човек. Стиховете ми са писани, докато съм опитвала и от сладкото, и от много соленото, докато съм вкусвала от специалитета, наречен „живот“. ❤️
Всеки един стих е посветен на събитие от жизнения ми път. Именно затова след всяка творба има и питане към читателя - въпрос за себепознание, въпрос който може би всеки си е задавал, но е отлагал времето за отговор. Въпрос, който ще Ви накара да се замислите и да се разкриете пред себе си, да отворите душата си и да изразите емоциите си. А след време, когато книгата вече е хванала прах и страниците са пожълтели, може би ще я отворите отново и тя ще Ви проговори, за да станете още по-добри.
Всеки, който има желание да я закупи, може да възползва в деня на премиерата да я получи от мен! Стиховете ми са доказателство, че животът е колело, че има и хубави, и лоши моменти, и бури, и слънце. Къде ще се скрием от стихията и как ще дочакаме слънцето - всичко зависи от нас! Ние - хората, сме тези, които си поставяме границите, ние сме тези, които си слагаме окови сами. Вярвам, че няма непреодолими неща, няма толкова високи бариери, че да не можем да ги надскочим. Всичко е в наши ръце! И чак, когато осъзнаем това, чак когато се научим да се обичаме и да се приемаме такива, каквито сме, чак тогава ще бъдем щастливи

Аз не мога да схваха нещо. Не само с Елвира, ами по принцип. Защо хората имат желание да се напъват да "помагат" на други хора по теми, които те самите не са разрешили за себе си? Аман от коучове и ноу хау ментори без никакво ноу хау! Все съм си мислела, че менторстването би следвало да става от хора знаещи отговорите. Елвира и тя щяла да помага на хора с проблеми.

# 1 351
Аз съм много разочарована от епизода снощи, невероятен панаир беше. Това предаване си го пускам с развлекателна цел малко да разпусна, да се посмея, вместо това снощи гледах рев и истерии. Доста неприятно и негледаемо беше направо, дори не можах да догледам целия епизод. Иначе мнението ми относно конфликта вече гледам, че и други са го изказали тук, няма да повтарям. Най-обобщено можа да кажа, че всички, участващи в това нещо снощи, се показаха като пълни простачки - и Александра, и Дениз, Блага, Капитонова. Също така за мен е очевидно, че много изкривяват нещата с монтажа, който правят.

# 1 352
“Психоложката” е за психолог.

# 1 353
Добро утро Evil - ки,
слагам си едно синьо око на монитора, понеже сте доста зли 🧿🧿🧿 и агресивни

Хубава блага вест и благи думи за всички Нас Simple Smile
Честит Празник Simple Smile

Туркинята е в основата на тези свади, съгласна съм, че тя се усети, че с викове и крясъци ще си донесе негативи.Затова стана тиха и коварна.С погледи и думички към останалите ергенки от нейния клуб ги подстрекава. Това е манипулация.Тези '' победоносни'' погледи и подхвърляния, когато някой плаче ОК ли са?
И Саша, когато се намеси прискандала с Люса и Блажка, сама се нахендри. Мълчи си, остави я тази Ямболска Лолитка от квартала да се оправя сама, заради нея се настроиха още повече срещу Хипнотизиращия Терапевт. А накрая и Блага я пита : Ти мен манипулираш ли ме...? Не , Бонбони Амфора, Дупнишкия медикамент Доцент  Фармацевт те манипулираше с думи и Санчопансовко поведение....
Бррррр

# 1 354
Хахах и стихчетата от Ергена Joy Joy
Горкото момиче, мисли си, че е открило топлата вода. Пък и грозно, и кухо.. и с неосъзната сексуална ориентация.

# 1 355
Той Виктор се изхлузи снощи като мокра връв....
Къде зачезна тъй внезапно...тц..тц.. домакин бил, мили дами, туй онуй...па когИ стана напечено, и се покри като мишок...марети ли отиде да пече, де ли....не знам

За банските и дупетата - по тяхно желание всяка си показва каквото ТЯ си прецени. Наистина ли не схваща някой разликата между това сам да покажеш нещо, и насила да те заголят?
И на мен в морето при едни бурни вълни кат ме завъртоли, и излязох от вълната с горнище качено като маска на устата, ама тогава беше природа, не съзнателна чужда намеса...налЕ. редно е да различаваме нещицата....

# 1 356
Другият път с цял бански и толкоз..

# 1 357
Peypy, ами ако я е хипнотизирала и е влезнала в дълбинииииите(доста би следвало да е работила Александра да ги намери тези дълбини) на подсъзнанието на Блага и взела че я манипулирала? О, ужас! Open Mouth Scream Smile Laughing Joy

# 1 358
Девицата е много досадна и комична с тези рецитали. Смешна тоест, но в тъжния смисъл на думата.

Сополивото парти е просия за внимание. И Сашка Попова, и Малкото Вики, и Благата са тегава история.

Да принуждаваш един мъж да ти гледа сълзите и да го въвеждаш в сплетните и неувервността си не е правилната стратегия, но това са видели в турските сериали - това копират.
Слаби актриси. Сашка дори не може една паник атака да изиграе. Изглеждаше като симулация на оргазъм.

Деница, ако си оправи веждите и намери своя нюанс русо ще изглежда много по-добре.

# 1 359
Аз залагам, че вчера ЕргенИНОТ след второто звероуспокоение за него на Вики е получил нервен срив и продукцията го е издърпала на носилка, покрита с рози. Като Снежанка в стъкления ковчег. Наум му е веел с мокри кърпички (мокри от сълзите му), за което Теа е била уведомена и набързо го е забърсала. Операторите изпаднали в шок и се обадили на хипнотерапевта си. Получили са спешна кризисна интервенция и са се върнали да снимат по кюлоти, но първо допили бутилките на змийчетата, което довело до нов прилив на сълзи в целия женски сбирток.

# 1 360
На мен Деница снощи много ми хареса, особено като даваха от близки кадри и все по-симпатична ми става. Освен това показа и страхотна фигура по бански. При нея проблемът е най-вече със стайлинга, грима, косата, нещо не са както трябва и това я загрозява. Пък и поведението и ми допадна снощи. Ма то на фона на другото, не е трудно да изпъкнеш.

# 1 361
Да, Деница наистина се държа мило и достойно. И мисля, че Виктор я оцени на фона на брътвежите и хихотенето на останалите.
Останалите я подценяват като външност, но със сигурност усещат опасност от това, че има акъл, поведение и истинска професия. Ако не усещат - то си е за тяхна сметка.

# 1 362
Чудя се Елвира роля ли играе или наистина е толкова незряла и наивна на 24г? Нямам предвид девствеността, но да каже как се оказало, че има и лоши герои в приказката? Сериозно? Надявам се да е роля, понеже иначе има бая да я шамаросва живота.
Иначе беше права да направи забележка на другите, че нямат грам човещина към Александра. Дори и да е преструвка тази паник атака и да преиграва, те само се изложиха с грозния си смях и поведение да ритнем падналия.
Радвам се, че в почти всички коментари сме единодушни, че цялата история беше грозна и пошла, че щях да се отчаям ако се намираше за забавно и атрактивно станалото с банския и скандалите.

# 1 363
Какво значение има банския дали е развързан или махнат или пък дали й се е видяло едно зърно или две? Грозна и унизителна постъпка, която не може да бъде наречена по друг начин освен тормоз. Все едно след като някой е направил опит да те изнасили и другите да ти казват: ама той не успя да ти го вкара, какво пък толкова го преекспонираш? Чувствата на Александра след тази постъпка бяха напълно оправдани, реакцията й не -простееше - тя и да се беше обърнала и да зашлеви човека, пак щеше да е по-адекватно, от тези панаирски изпълнения.

Карина снощи ми падна в очите. Дано е било просто момент.

На запад даже Александра би могла да осъди Злобитонката, това го класифицират като сексуален тормоз.

Иначе, слагам си мнението в спойлер, че много дълго страна и да не чупя темата.
Скрит текст:
Хайде, те са ясни, че са с интелектуално ниво, сходно с това на прокариотните организми - не им идват думи, не разбират собствените си негативни емоции и прибягват до физическа саморазправа, обаче много се разочаровах от някои мнения тук в темата. Аз не виждам нищо безобидно в развързването на банския - това не е игра, а поредният опит за унижение чрез ритник в достойнството от завистливи момиченца с ограничен капацитет. Аз съм сигурна, че същите тези, които пишат, че не е голяма работа, опитват се да теглят чертата между развързване и сваляне, в такава ситуация, засягаща тях самите, също биха се ядосали и възмутили. Много е лесно да се смеем пред телевизора и да не се поставим на мястото на другия.
Не защитавам Александра, нито пък смятам нейната реакция за адекватна в случая - всички са един-дол-дренки, но ми стана наистина много гадно за нея. Добре, да кажем, че не знаем цялата истина, че стават някакви изцепки от нейна страна и зад кадър - такива аргументи прочетох тук, но аз доколкото знам, те не живеят заедно постоянно - пак можеш да се опиташ да обсъдиш проблема лице в лице, не зад вражеския гръб, или пък да се държиш настрана и да не се занимаваш с глупости. Постъпката на Виктория и Дениз си беше насилие върху психиката й - жалка и ненужна демонстрация на сила, за да се покажат, че винаги те имат последната дума, а на Александра очевидно малко й трябва да подпали и им падна право в капана. Как после да не си мисли Дениз, че е голяма биячка и съсипвачка. Предполагам, че и на мен би ми паднало пердето, само дето аз вероятно повече агресия щях да проява, това нейното даже нищо не беше, но и малко хора биха запазили самообладание в подобна ситуация. В повече ми дойдоха жертвените изляния на Александра и как се опитваше да го играе над нещата, като очевидно същевременно й личеше, че много се засегна и искаше да го изговори, но на фона на всичките ония змии пак по-симпатична ми беше.
Според мен групичката на злобите ги сплотява именно ограничеността, комплексите и женската завист - много им личи на всичките, че не се чувстват комфортно в кожата си поотделно (освен може би Гергана и Виктория), обаче страшен глас надигат вкупом. Най-смешна ми е инфантилната Теодора, която си позволява да се прави на интересна само като има гръб и отговорите й масово се състоят от запушване на уши и "шаляля". А Венета досега се опитваше да лавира, ама се показа и тя каква е интригантка. Блага е добродушна, обаче супер просто парче - беше и много пияна според мен, то й личеше като се подпираше и едвам клепаше, докато правеше опити за сериозни разговори с Александра, обаче да отидеш да го кажеш това на човека, който се направи на палячо да те защитава и така още повече настрои другите срещу себе си, е откровенно безобразно. Да беше изчакала след коктейла, да я дръпне настрани, пък тя й нанесе последния ритник като даже не можа да си сформира и аргумент. Явно си се знае каква е наивна и в стремежа си да не се поддава на манипулации, попада под алтернативни конци - Александра хубаво й каза, че се опитват да разделят и да владеят, и явно е сработило. От сторитата на Елвира за книгата оставам с впечатление, че те с Благовеста са си останали близки, но явно и двете вече не общуват с Александра.
Злобитонката и Дениз не знам има ли смисъл да ги коментирам, нямам и сили, така че накратко - постъпката беше не само гнусна, жалка и прочие, а и изключително тъжна в подчертаването си на нравствения им упадък. Показа ги като момиченца (много са далеч от жени), които свикнали да са център на внимание, сега се чувстат застрашени, и загубили контрола и прожектора, прибягват до подли номера тип трети клас, за да останат релевантни. И Виктория не я хвалете какъв е мастърмайнд - развързва банския и се покри, по-тиха от водата. Нагла и безочлива, ама и страхлива. Ако позволят такъв човек да спечели, колкото и да е платено и режисирано, това ще е просто последната капка.

# 1 364
Аз залагам, че вчера ЕргенИНОТ след второто звероуспокоение за него на Вики е получил нервен срив и продукцията го е издърпала на носилка, покрита с рози. Като Снежанка в стъкления ковчег. Наум му е веел с мокри кърпички (мокри от сълзите му), за което Теа е била уведомена и набързо го е забърсала. Операторите изпаднали в шок и се обадили на хипнотерапевта си. Получили са спешна кризисна интервенция и са се върнали да снимат по кюлоти, но първо допили бутилките на змийчетата, което довело до нов прилив на сълзи в целия женски сбирток.
Аз залагам на следния сценарии.
След като Виктор се напъва в продължение на 5 мин. да успокоява Викито и да измъкне поне дума от нея са му свършили всичките кърпички да ги подсушава тези мОми и е отишъл при Наум за още.
        В: Наумчо, давай брат някакви кърпички, ама направо с кутията.
        Н: Свършиха. Те се бърсаха днес, бърсаха и не останаха. А и върлите чалгарки малко мятаха салфетки в момент на върховен кеф.
        В: Еми...... кво да направим ся? Детето ти спи ли?
        Н: Еми спи. Гледай кое време е. Ти се размяташ там по разни катамарани до посред нощ и си изливаш мъката на сърцето. После идваш тук да го играеш награда на всичките кукувици. Докато се нареват всичките и глей кое време стана. Ще спи детето, какво да прави?
        В: Добре. Давай да взимаме Теа и да идем да се запием някъде. Оператора ще го пуснем да наглежда детето да не се събуди.

Общи условия

Активация на акаунт