🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 342
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 365
Виктор са му казали от продукцията да изчезне, за да стане скандала епичен. Ако беше на коктейла нямаше да се получи така. Продуцентите са видели,че има назрял конфликт и са се възползвали. Пука им за някакъв си коктейл и срещи. Важен е сеира.

# 1 366
Венета досега я виждах като забавната пияница със свежо чувство за хумор, но вчера ми направи впечатление какъв манипулатор и подстрекател е. Че тя постоянно подхвърляше определения за Александра уж под формата на невинни въпроси пред групичката, с които Дениз се съгласяваше.

Вече дори не съм сигурна коя най-много не харесва Александра и дали Виктория К. и Дениз не са тези, които дават открит агресивен израз на това, което всъщност други мислят за нея.

За мен Александра също е изключително агресивна в поведението си, макар да липсва физическа конфронтация. Опитва се да доминира и да се налага постоянно, да определя какво къде и как ще се случва и има огромно неприкрито непокрито самочувствие.

И не мисля, че остналите ѝ се дразнят само защото я считат за конкуренция. Виктория К. поне засега например няма никакви търкания с по-опасни нейни конкурентки като Марта, Гергана, Венета, другата Вики.

# 1 367
Ергена, ако се излъже да си вземе Александра, в панички ще трябва да стъпва у дома.😂

Направо ще му разкаже играта. Ще редува крясъци, истерии и рев. Той ако е умен, трябва да бяга с 200 от неуравновесени жени като нея. В това число и Бонбоновата, и малката Вики.

Ама е хубаво и от злобни жени да бяга. И от шавливи. И от девствени. Ии то май не останаха за него.... Joy

# 1 368
  • Варна
Виктор са му казали от продукцията да изчезне, за да стане скандала епичен. Ако беше на коктейла нямаше да се получи така. Продуцентите са видели,че има назрял конфликт и са се възползвали. Пука им за някакъв си коктейл и срещи. Важен е сеира.
Точно така мисля и аз!

# 1 369
Защо трябва виктор да се намесва в техните проблеми и техните отношения? Или това, че демонстрират поведение на ниво детската градина изисква съответно и някой да им влиза в ролята на учителка?

А пък идеята веднага да изгледал веществените доказателства от деня, да изслуша пледоариите на двете страни, че да отсъди мъдро, да напляска провинилите се и да бутне по една роза на отличниците, е по-инфантилно и от приказките на елвира за добрите и лошите.

# 1 370
Венета досега я виждах като забавната пияница със свежо чувство за хумор, но вчера ми направи впечатление какъв манипулатор и подстрекател е. Че тя постоянно подхвърляше определения за Александра уж под формата на невинни въпроси пред групичката, с които Дениз се съгласяваше.
Вече дори не съм сигурна коя най-много не харесва Александра и дали Виктория К. и Дениз не са тези, които дават открит агресивен израз на това, което всъщност други мислят за нея.
За мен Александра също е изключително агресивна в поведението си, макар да липсва физическа конфронтация. Опитва се да доминира и да се налага постоянно, да определя какво къде и как ще се случва и има огромно неприкрито непокрито самочувствие.
И не мисля, че остналите ѝ се дразнят само защото я считат за конкуренция. Виктория К. поне засега например няма никакви търкания с по-опасни нейни конкурентки като Марта, Гергана, Венета, другата Вики.
Съгласна.
Само не разбрах с какво Марта, Гергана, Венета и другата Вики са опасни конкурентки.

# 1 371
Ама не, аз мисля, че Виктор е постъпил супер. Хем си направиха рейтинга, хем се спаси малко от техните драми. Дано си е оползотворил добре вечерта и да е отишъл в някой бар да е забил някоя готина туркиня. Stuck Out Tongue

# 1 372
И аз така си мисля. А и няколко пъти споменаха, че ако Виктор беше при тях нямаше да има скандал. Набързичко са го изкарали Simple Smile

# 1 373
Блага ми хареса много на коктейла.
Александра е дразнеща ,има причина да не я понасят. Тъпа беше постъпката им ,но тя прекали с драмите и рева.

# 1 374
Ама не, аз мисля, че Виктор е постъпил супер. Хем си направиха рейтинга, хем се спаси малко от техните драми. Дано си е оползотворил добре вечерта и да е отишъл в някой бар да е забил някоя готина туркиня. Stuck Out Tongue
Може и туристка Wink . Както дойде.
Пък и цялото това насъбрано напрежение трябва някак да излиза.

# 1 375
Съгласна.
Само не разбрах с какво Марта, Гергана, Венета и другата Вики са опасни конкурентки.

От поведението на ергенина досега си мисля, че той харесва Марта и Вики визуално повече от Александра. Може и да бъркам.

Венета определено го забавлява. А на Гергана не съм сигурна колко би се дърпал, ако нямаше камери.

# 1 376
А, някой няма ли да и каже на Елвира, че писането съвсем не и се отдава?! Тия стихчета са кофти и за детски кръжок по писане.

Напълно подкрепям )))
Толкова бездарно и глупаво нещо като нейните 'стихотворения' е обидно да се пуска в ефир. Обидно и дразнещо за слуха .
Не знам защо се толерира толкова от предаването и от самия Виктор - ако не кажат истината в очите тя ще продължава безкрайно с напъните си да твори.

Време е да почнат да разкарват грозотиите от предаването, както и тия, на които им хлопа дъската в някаква степен. Измъчиха ни просто. Никакви рокли и гримове не могат да ги скрият.

От друга страна, всички там са някакви нещастни женици, несретници, които не са успяли до средна възраст да се ориентират в живота.
Плюс две малки кифли, т.нар. 'малко' Вики, което е супер тъпо и му личи по празния поглед, и Ния Косара, която пък мълчи като мишка и се спотайва.

# 1 377
Започна да става много досадно и това разделяне на епизоди - хайде да ги гонят по-бързо и да се приключва.

# 1 378
Това изнизване на Витко хич не беше МИЛО! Joy
Много моля, новодошлите да се въздържат от квалификации и обсъждане на пишещите.
Съвсем нормално е да сме на различни мнения и няма нищо лошо, шарен свят.
И да не се забравя, че това е шоу. С монтажите, режисурата и преекспонирани скандали. Пък, който много му се нерви и вживява на шоуто, предлагам да не го гледа. Да си спазваме добрият тон както досега и да си се забавляваме.
Опитах с благи думи. Честит празник! 😉

# 1 379
Smiley

3. Руската гадюха е много долен характер. Гадно същество...само с лопата по главата бих я оправила. С разговор не....то си е изначално гадно тва, няма шанс да се уточниш с него....
Пак ония муцуни стил ла*но в устата имам...бррррр...гадна муцуна бобърска.

Особено ако я прекъсваш и надвикваш през цялото време, да Rolling Eyes слагам и аз по пример на Елена в спойлер...

Скрит текст:
Алексчето все още вярва, че излизаш прав в спор, ако успееш да надвикаш някого. И Теодора й се смя с глас в лицето при предишната й нервна криза, еми, има защо. Теодора не я харесвам, груба ми е, но си професия момичето, даже май няколко, живяла е в чужбина и то в Мексико - явно се е сблъскала с доста повече неща от на мама глезанката Алексче и не може някой току така да я извади от равновесие. Алекс е на ниво дете по стабилност, с непропорционално силни реакции. Скандал нямаше да се получи, ако тя не беше реагирала, цупила, нарочно плакала пред Виктор и - минута по-късно насаме с момичетата - обиждала. В този смисъл не го направи триото скандала, направи го нейната реакция, ако беше ги погледнала снизходително и си беше завързала банския,нямаше да стане нииииищо подобно, но на нея й е изгодно да я съжаляват, супер стратегия от уж психолог за съблазняване на мъж. Hands Thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup и рускинчето много правилно каза - само един човек да се махне и всичко ще е хармония - тя. (Аз и Людмила бих махнала де, много е злобна също и дава заявка за някакъв дълбок характер, пък срещата и с Виктор беше обсъждане на кой колко правил секс, много зряло, много лично. тийн срещичка) и днес камари като нея я окуражават Алексчето в инстаграм как била единствената достойна, в моите очи достойно поведение нямаше. Щеше да ме е срам да съм циврила за развързани връзки на банския, да съм се надвиквала, да съм театралничела, вместо да ги поставя тези ужасно злобни и агресивни рускини и туркини Rolling Eyes на мястото им с една нормална реакция и 2 изречения. между другото, те и само по този начин ще я признаят за конкурент, това щеше да е силен ход на Алекс и съобщение "не можете да ме уязвите, примирете се, че съм тук и си играя играта". Много натоварващ епизод за мен, с мъка го изгледах, дано не се повтаря.

Много са озадачаващи постингите, според които Алекс просто искала да го изговори - еми не, тя иска да й се чува гласът, не иска нищо отсреща. Крещи на Виктория и останалите, прекъсва Блага с "водим абсолютно ненужен разговор", това дали е подходящо отношение към приятел и коя си ти едностранно да решаваш, че е ненужен? Rolling Eyes  и на всяка реплика има контрареплика, с която се оневинява за реакцията си:

Блага: аз искам да го изясня
Алекс: ти или не ме чуваш или се правиш, че не ме чуваш... няма да водя този разговор

Виктория: ти ни обиждаш
Алекс: ми като ти е селска постъпката, няма как да те нарека по друг начин

Всички: добре, защо се бъркаш
Алекс: а вие защо осъждате блага, ще спрете да я дразните и коментирате, щото ме дразните, разбрахте ли????? (някой мама и тати не са го научили, че светът няма да се съобразява с него)

не само не е психолог, тя не е и стабилен възрастен човек. харесах я от първия момент, буквално от усмивката й на влизане, сега съм ужасно разочарована

Аз очаквах Виктор по-драматично да напусне, разочаровах се, друго загатнаха на края на миналия епизод. И Алекс сега вярва, че е защото са й развързали банските - а всъщност изобщо не беше нужно той да разбира за това и щеше да е по-достойния избор, за което момичетата да й направят евала. Но нали все някоя трябва да го играе жертва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт