🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 460
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
Е,все ще намери някой дърт спонсор, а и предавания има много, но да,  има да се чуди що я отбягват големите брандове. Овца, толкова й е акъла.

# 1 426
Лицемерка и половина е Бобреса - тя трие коментари и блокира хора, които били негативни, а иначе в личните си съобщения очевидно не се представя по-добре от тях.

Не знам за Парова, но си представям майка му на Виктор като гледа какво ли си мисли: "По-добре да е сам отколкото зле придружен."/"Наум започва да ми се струва като добра опция."

P.S. Ако на Теа сестра ѝ още е сингъл, направо да ги сватосват - във форма е, коригирана, работи, но не се излага публично.

# 1 427
  • Варна
Забравих, мисля да  пльосна в соц мрежите този така мил диалог. 😂😂

# 1 428
На мен даже ми се струва нереалистично толкова да се карат и мразят баш заради Виктор. Малко е статист той в този цирк. Проблемът е, че са вкарали жени с чудовищни комплекси. Дениз за мен е една супер изхабена жена. Изхабена като 50 годишна труженичка. Ама така става като се почнеш със сериозния бизнес на 14 (сама си го каза на змийската им среща).

# 1 429
Забравих, мисля да  пльосна в соц мрежите този така мил диалог. 😂😂
Направо е задължително. В страничката на предаването, например 😈

# 1 430
  • Terra incognita
😳😳😳😳
Къде отиде нивото, на което толкова държи?
Отвратителна, надменна и със самочувствие без покритие.
Виктория наистина е голяма селянка. Пред камерата запазва самообладание и не се разкрива, но обижда яко хората на лично съобщение.

# 1 431
Cancel културата няма бъдеще в България и силно се съмнявам, че за Виктория ще има последствия. Все пак Евгения Джаферович миналата година едва не наби журналистка и всичко утихна за седмица-две.

# 1 432
  • Terra incognita
Така ли ми се стори, или снощи Блажка тръгна да налита на бой, задето им се подиграваха, че само реват.
Така се прави в махалата.

# 1 433
Виктория няма да спечели позитиви от това си участие. Мислех си, че като един вид “публична личност” ще внимава повече за имиджа си. Предполагам, че в момента главата ѝ пуши от гневни съобщения. Някои хора много емоционално го приемат тиливизура.
Ама последното го казвам от позицията на човек, които трябва да обърне внимание на емпатията си. По тоя повод мислих, мислих и реших на при хипнотерапевт да отида. Може някоя регресия да направим. Чудя се дали да взема и един календар с парични ритуали, че редовно да си финансирам констелациите?

# 1 434
Така ли ми се стори, или снощи Блажка тръгна да налита на бой, задето им се подиграваха, че само реват.
Така се прави в махалата.
Правилно ти се стори, спряха я. Нали от някой жълтур донесена статия, казваше, че точно това прави като някой нещо ѝ каже, което не ѝ харесва - налита на бой.

# 1 435
Рускинята и туркинята са отврат. И на какво им лежи това самочувствие с тия виснали задници? Моя на 50 изглежда по-добре. Няма да слагам доказателства де. 😂 Но пък Александра избра да го играе жертва, а можеше да използва доста по-сполучливо ситуацията. Определено Деница и Марта са най на ниво, но нямат шансове. А на Венета симпатизирах до снощи, когато започна да интригантства. А безличните, дето избраха уж силния отбор според тях, за мен загубиха.

# 1 436
Венета не интригантства от снощи! Колко типично е поведението ѝ за един класически тип интригантка... просто като по учебник. И понеже видя, че ревовете работят малко или много, довечера и тя ще пОсне сАлза. СмЕх...

# 1 437
Това с банския не беше приемливо. Няма как да го оправдавате. Александра даже много културно реагира.
Когато говореше с Виктор, каза, че е изрекла нещо, което не мисли, обида; той попита каква, и на нейното "тъпи селянки" Виктор каза нещо като "а не го ли мислиш?"
Което много, ама много ми прозвуча като "щот' и аз съм на тва мнение".  Лайк, лайк, лайк Trollface

# 1 438
Алекса не е никаква жертва.
Тя е емоционален вампир.
За разлика от кухите Виктория и Дениз, тази извлича полза от всеки негатив, проявен към нея. Едва ли може да вирее в спокойна и добронамерена обстановка, където не може да се постави в центъра на драмата.

# 1 439
Венета си е подмолничка. Обаче плача ѝ довечера не съм много сигурна дали ще ме разсмее. Някакси много деликатна тема май ще се засегне довечера. Да видим де

Общи условия

Активация на акаунт