🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 354
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Terra incognita
Злобен пинчер е изключително меко и мило. Аз бих подминала подобно съобщение с усмивка. И въобще не бих се занимавала с подобни включвания. Самият факт, че отговаря така, говори, че в моента ВикЕто пишка газ.
Относно скрийншотите - имаш право да отговориш, ако някой ти се включи да те нарича злобен пинчер, точно както го имаш, ако ти развържат банския.

# 1 456
Аз следвам една американска ютюбърка, която дълги години е била редактор на списание "Sun" и е доста наясно с шоубизнеса в Америка. Та тя казва, че като четем статии "казано от сигурни източници" много често или  самата звезда им е дала инфото или е някоя нейна приятелка или пък обратното някоя, която я познава, но не я харесва. В БГ мисля, че е същото. Та абсолютно вярвам на "жълтата статия" за Блага. Не знам дали Недялко е информатора или просто някоя Ямболска "приятелка"  която е завидяла на настоящата слава на Блажка. 😀

# 1 457
Добре де. Чета коментари и не мога да разбера ние различни форуми ли четем? Толкова много хора твърдят, че тук не се осъждала агресията, която проявиха Виктория и Дениз.
Еми, аз такова нещо не видях. Абсолютно всички я класифицираха постъпката им като грозна, неадеквартна, груба, унижаваща, накърняваща личността и каквото там се сетите. Едни бяха по-крайни, други по-умерени, но никой не е симпатизирал на случилото се. Всички го осъдиха.

Ама май се гледа много едностранно на нещата и се коментира само агресията в конкретна ситуация.
А ние видяхме верига от такава още от ден втори.
(Да уточня, че всичките са ми неприятни в различна степен и лични пристрастия не би трябвало да играят роля.)
Май се забравя как Александра още на втория ден се закълва с Дениз, че щяла да си я пръска колкото си иска, щото така искала. И Дениз ѝ отвръща по злобния начин, който си знае. Май също се забравя, че Александра врещя на всички да млъкнат, щото НА НЕЯ ѝ било писнало да ги слуша какво били говорели за Блага. Ами Блага правила каквото правила, всеки има право на мнение и реакция. 
Май също се забравя, че по време на "другарския съд" на по чашка кафе вместо Блага и Людмила да си изговорят, каквото имат, Александра се намеси изключително агресивно и класифицира всякак Людмила. Да, не я е съблякла, но си беше вербална агресия.
Мързи ме да слагам още примери. Ама като осъждаме едно поведение, то моля нека го виждаме това поведение у всички, а не само у тези, които не са ни приятни.
Александра не ми е приятна, клуб "Злоба и интрига" още повече.

# 1 458
Аз мисля, че Сашка се опита да използва случая в своя полза и доста преигра. Досегашните ми впечатления за нея са, че се смята за нещо повече от останалите, но тоя път си намери майсторките и се срина тотално.. Wink

# 1 459
Венета си е подмолничка. Обаче плача ѝ довечера не съм много сигурна дали ще ме разсмее. Някакси много деликатна тема май ще се засегне довечера. Да видим де

Това май остана последната неразчепкана тема със заявка от първия епизод.
На мен още тогава ми стана много тъжно за това момиче, изключително голяма травма е преживяла и видимо не се е справила.

# 1 460
Аз следвам една американска ютюбърка, която дълги години е била редактор на списание "Sun" и е доста наясно с шоубизнеса в Америка. Та тя казва, че като четем статии "казано от сигурни източници" много често или  самата звезда им е дала инфото или е някоя нейна приятелка или пък обратното някоя, която я познава, но не я харесва. В БГ мис
ля, че е същото. Та абсолютно вярвам на "жълтата статия" за Блага. Не знам дали Недялко е информатора или просто някоя Ямболска "приятелка"  която е завидяла на настоящата слава на Блажка. 😀
Прочетох тази новина в един жълт сайт цитираха точно Недялко, дали наистина го е казал или си съчиняват не знам. Стана ми любопитно. Родом съм от Ямбол макар от години да не живея там. Поразпитах мои познати, абсолютни глупости са. Не е циганка със сигурност.
Ама й излезе име, точно както оня лаф да кажат,че сестра ти е .....,пък ти кажи,че нямаш сестра.

# 1 461
Разбира се, че преигра Александра. Когато си връзваше банския нищо не каза. Стегна се и си беше ок. Набързо направи сметките на ум от коя роля ще извлече най-много полза и си я избра.
Не, че и Дениз на ѝ помогна после с конфронтацията лице в лице. И е факт, че Александра не можа или не пожела да се защити тогава. Или нямаше какво да каже или ролята на жертва ѝ се видя изгодна. Това пък не прави на Дениз провокациите по-малко подмолни или по-малко агресивни.

# 1 462
Това с банския не беше приемливо. Няма как да го оправдавате. Александра даже много културно реагира.
Когато говореше с Виктор, каза, че е изрекла нещо, което не мисли, обида; той попита каква, и на нейното "тъпи селянки" Виктор каза нещо като "а не го ли мислиш?"
Което много, ама много ми прозвуча като "щот' и аз съм на тва мнение".  Лайк, лайк, лайк Trollface
И мен ме изкефи как искрено се засмяха прегърнати. И се усетих, че и аз се захилих. Мислеха си го и двамата и още как. Гледах му лицето, когато тя му съобщи за свлечения бански и той доста се шокира. Жалко, че не разбра коя го направи, но със сигурност са го уведомили от продукцията.
За рускинята и коментарите й към "феновете" - пак без думи... Много нисък левъл, много. Simple Smile

# 1 463
Не вярвам на скрийншотите, рускинчето е хитра. плете си мрежата сумати време, 3 години във връзка и обикаляния по модерни заведения и хотели, споделяния в реално време и никой не разбра кой е мъжът до нея. Няма да изгори сега с такъв тъп отговор. Някой е прикачил “шапката” от чат с нея върху чат с някой друг, това го може всеки.

И не изглежда никак притеснена на сторитата , прочетох и похвали, ръкопляскания под постингите й. За да е мотив да отговаря така евентуално, не е тя Hands Minus1

# 1 464
  • Terra incognita
Абсолютно се оля в преиграването. Станало каквото станало, извлечи си ползите и изводите. Пък тя взе да припадВа като в индийски сериал.
Твърде голямо значение отдаде на това. Онези се изложиха, но Александра се погрижи и самата тя да се изложи, точно, както направи с Блажка. Бие тъпана и вдига панаири като за последно. Голяма скандалджийка ми се струва и ясно защо е сама, тези мелодрами малко хора биха ги изтърпели.
Дениз и Виктория, пък, изпитват някакво извратено удоволствие от това да унижават. Сякаш самите те са били жертва на нещо такова и предпочитат да атакуват агресивно, за да се презастраховат.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 16:21 от VickyTaylor

# 1 465
Абе да се беше обърнала да ѝ извърти Сашка на Капитонова един сочен и да приключат драмата, но жертвена Везничка си е тя.
Алкохолът нищо не го оправдава, освен слабохарактерност.
Карина и на мен ми е ала невменяема.
Как вървят залозите за 7-те рози? Или пак ще има театро? Оф, дано се изметат половината ... тоя път наистина.

# 1 466
  • Terra incognita
Това със седемте рози...за съжаление ми се струва, че няма да има чистка. По- скоро пак ще е някоя групова тъпня.

# 1 467
Ами незнам дали не е или е в действителност Блажи Ц..., но на цялото семейство чертите са точно за този етнос.Гледах и ФБ, там има още една снимка на family то, еми на бялто черно не се казва.Едно е да си мургав, друго е цялата физиономия на всички членове  да е такява .. сестри, баща, мама.
Има си едни такива черти от този етнос, който няма как да се объркат.Пък на всичкото отгоре на цялото Ви семселе са такива. Айде де...

# 1 468
Не вярвам на скрийншотите, рускинчето е хитра. плете си мрежата сумати време, 3 години във връзка и обикаляния по модерни заведения и хотели, споделяния в реално време и никой не разбра кой е мъжът до нея. Няма да изгори сега с такъв тъп отговор. Някой е прикачил “шапката” от чат с нея върху чат с някой друг, това го може всеки.

И не изглежда никак притеснена на сторитата , прочетох и похвали, ръкопляскания под постингите й. За да е мотив да отговаря така евентуално, не е тя Hands Minus1

Инфлуенсърите са прословути с разчистване и блокиране, на мен пък съвсем възможно ми изглежда, а и Капиталова точно такъв характер си показва.

# 1 469
Много вредния бобър скоро ще си търси цяла нова държава, в която да блести с полезните си ритуали за пари и други подобни тъпотии. Тук ще и стане тясно... За агресия в днешно време световни марки си оттеглят спонсорството към истински звезди, та тук някой бранд ширпотреба, за рекламата на който чака опашка от гладни инфлуенсърки, ще се излага тая пача да му рекламира нещата. Като един истински бобър, ще гризне дръвцето май...

В България нещата винаги са наобратно. Тук за реклама се търсят Николетки, Златки, Джулки и Викита. От тъпи по-тъпи и от скандални по-скандални.

Общи условия

Активация на акаунт